?>

Gazişehir taraftarları Ankara’ya alınmadı!

Türkiye Hokey Federasyonu (THF) Başkanı Sadık Karakan, Gazişehir taraftarlarının Ankara’ya sokulmadığını, şehrin dışında saatlerdir bekletilmelerini belirterek duruma sert tepki gösterdi.

Spor - 7 yıl önce

Türkiye Hokey Federasyonu (THF) Başkanı Sadık Karakan, Gazişehir taraftarlarının Ankara’ya sokulmadığını, şehrin dışında saatlerdir bekletilmelerini belirterek duruma sert tepki gösterdi.

Spor Toto 1. Lig play off yarı final rövanşında Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Gazişehir Gaziantep taraftarlarının Ankara girişinde benzin istasyonunda tutulduğunu belirten Karakan, şöyle konuştu:

"Bir şehir düşünün, ülkemizin güneydoğusunda, etrafı ateş çemberi ile sarılı bu şehir adı Gaziantep. Bölgenin bir çok şehrinde geçinemeyenler bu şehre gelir iş bulur, aş bulur, şirket kurar, holding olur, ev bark alır, evlenir, hatta öyle benimser ki bu şehri, cenazesinide bu şehre defneder. Irak’ta savaş olur insanları bu şehre gelir huzur bulur, Suriye’de savaş olur insanlar bu şehirde huzur bulur..  Bütün bunlar neden olur biliyormususnuz? Gaziantep insanının asaletinden, Antep’linin hoşgörüsünden, insanlığından, yardımseverliğinden, tevazusundan, cömertliğinden, kadirşinaslığından, dan, dan, dan….. bütün bu özellikleri bünyesinde barındıran dünyada çok az millet görürsünüz.. Bu Milletle Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK iftihar etmiş ve nüfus kaydını bu şehre aldırmıştır. 

Gelelim esas meseleye; Osmanlıspor ile bugün Gazişehir takımımızın maçı var. Taraftarlarımız, Türkiye’nin başkenti Ankara’ya sokulmuyor. Şehrin 40-50 km dışında bir benzin istasyonunda tutuluyor. Muhtemelen etraflarıda polisle çevirili. Bu ne saçmalık, bu ne kepazelik, böyle bişey olabilirmi kardeşim. Bu şehrin taraftarının tarih boyunca bir tek sabıkası yoktur. Her gittiği deplasmanda o ilin emniyetinden, valiliğinden, rakip kulüp başkanlığından teşekkür almıştır.  Sen bu insanlara mahkum muamelesi yaparsan, sen bu asil insanlara terörist muamelesi yaparsan iyi bişey yapmış olmazsın, bilakis bunları gerersin. Mübarek Ramazan günü insanlara zulmetmeye ne hakkınız var, bu insanlar bunu haketmiyor. Habur’dan ülkeye sokulan terörislere böyle bir muamele yapılmamıştır.

Gazi şehrin asil insanları bu zamana kadar hangi müsabakada olay çıkarmıştır, hangi olaya karışmıştır, hep haksızlığa uğramış ama bütün tahrik ve tazyiklere  rağmen hiçbir zaman taşkınlık yapmamıştır. Bu insanlara Ankara’da dolaşsa, gezse, alış veriş yapsa, ya Anıtkabir’e gidip Ata’sını, hemşehrisini ziyaret etse, bir fatiha okusa olmazmı"

Ankara Valisi ve Emniyet Müdürünün Gaziantepli taraftarlar için harekete geçmesi gerektiğini de ifade eden Karakan Gaziantepli taraftarların acilen Ankara’ya alınması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te 'Şimşekler' grubu çökertildi: 16 gözaltı

2019-05-24 15:48 - Asayiş

Gaziantep'te yangına giden itfaiyeci kazada öldü!

2019-05-26 13:20 - Asayiş

Antep peyniri ihraç ürünü oldu!

2019-05-22 08:24 - Ekonomi

YMMO'da yeni başkan Mehmet Tekin Alpay

2019-05-20 08:13 - Yerel

İşsiz genç benzin döküp kendini yaktı...

2019-05-20 13:06 - Asayiş

Gaziantepli polis memuru kazada hayatını kaybetti

2019-05-21 16:20 - Asayiş

Gaziantep'te işsiz genç kendini yakarak yaşamına son verdi

2019-05-20 12:41 - Asayiş

Şahinbey yaza hazır

2019-05-22 18:41 - Yerel

Galatasaray 22. şampiyonluğunu ilan etti

2019-05-19 21:07 - Spor

Doç. Dr. Murat Ulutaş Medical Park'ta

2019-05-22 07:57 - Sağlık

İlgili Haberler

Premier Lig'de şampiyon 22 yıl sonra Arsenal!

00:08 - Spor

Şampiyon Galatasaray, Rams Park’ta kupasına kavuştu

00:00 - Spor

Mircea Lucescu yaşam savaşını kaybetti!

08:21 - Spor

Mert Hakan Yandaş hakkında tahliye kararı verildi!

12:56 - Spor

A Milli Takım 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda... İşte rakipler...

06:48 - Spor

Günün Manşetleri

CHP'li Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile 41 kişi tutuklandı

08:26 - Gündem

Adalar Belediyesi'nde 24 imar dosyasına inceleme

20:12 - Asayiş

Gazeteci İsmail Arı için tahliye kararı

17:33 - Gündem

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, CHP'den istifa etti

13:28 - Gündem

Özgür Özel Trabzon'da: Tarihin doğru tarafındasınız...

10:48 - Siyaset