?>

Gazinocular Kralı’nın oğlu: Peker’e 'mafya' diyemem!

Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan, organize suç örgütü lideri Sedat Peker için "Mafya olarak asla ve kat’a kabul etmem. Kabadayıdır" dedi.

Gündem - 5 yıl önce

‘Gazinocular Kralı’nın oğlu Sacit Aslan’ın raflarda yerini alan ‘Bir Masalda İki Kral Olmaz’ kitabı ve gündeme ilişkin konular hakkında Halk TV’ye konuştu. Gazeteci İpek Özbey’in “Sadece Soruyorum” programına konuk olan Aslan, “Sedat Peker’e mafya diyemem, bence kabadayıdır” dedi.

Özbey’in “Kabadayı diyorsunuz, mafya demiyorsunuz” sözlerine Aslan, “Evet kabadayı diyorum” şeklinde karşılık verdi:

Aslan daha sonra Özbey’e, “Bakın bu ‘mafya’ ismi herkesin kulağına hoş geldi diye konuşuyor. Dünyada siz Sicilya mafyasının başındaki ismi tanır mısınız? Amerikan mafyasını tanıyor musunuz?” sorusunu yönelterek, “Ben de tanımıyorum” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Amerikalı da tanımıyor, Sicilyalı da tanımıyor. Burada mafya denilen insanları bütün Ümmet-i Muhammed tanıyor. Nasıl olacak bu iş?” dedi.

‘SEDAT PEKER’İ MAFYA OLARAK KABUL ETMEM, KABADAYIDIR’

Özbey’in “Ne mahzuru var” sorusunu ise Aslan, “Tanıyamazsınız ki, o mafya piramidinde sözünü ettiğiniz insanları halkın tanıma şansı yok. O piramidin ikinci basamağına kadar belki, çok irdelerseniz, araştırmacı gazetecisiniz, şusunuz busunuz, belki bulursunuz. O tarihte Amerikan mafyasının ikinci basamağından sonrasını aramaya kalkarsanız arama şansınız yok.” diyerek Sedat Peker’i mafya olarak kabul etmediğini kaydetti: “Asla ve kat’a kabul etmem, kabadayıdır.

Sacit Aslan, İpek Özbey’in “Maksim’in kapısından içeriye ilk olarak kaç yaşında girdiniz?” sorusunu “Kulisine çok meraklıydım. 18 yaşımdan küçükken girmişliğim var ama annemin tepkisi sert oldu. Beni kapıda oklava ile beklemişti.” sözleriyle yanıtladı.

‘O KULÜP MAKSİM DEĞİL’

Aslan son günlerin popüler dizisi Kulüp hakkında ise, yazarlardan Rana Denizer’in annesi Aysel ve anneannesi Matilda’nın Maksim’de uzun yıllar çalıştığını ama Kulüp dizisine konu olan mekânın Maksim olmadığını ifade etti.

‘FISTIK İSMET DEĞİL, FINDIK İSMET’

Dizide “Fıstık İsmet” karakterinin de Maksim’de şoför olarak görev aldığını söyleyeyen Sacit Aslan; “Yaşı benden büyük olduğu için kendisine ‘İsmet ağabey’ derdim. Dizideki gibi boylu poslu değil; ufak tefek biri olduğu için kendisine ‘Fındık İsmet’ denirdi.” şeklinde konuştu.

Dizideki “Selim Songür” karakterinin Zeki Müren olup olmadığının sorulması üzerine ise Sacit Aslan, “Akla ilk olarak Zeki Müren geliyor ama o karakter Zeki Müren değil” ifadelerini kullandı. Aslan, daha önce Oda TV’ye verdiği söyleşide o karakterin Erol Büyükburç olduğunu söylemişti.

Haftanın Öne Çıkanları

Erk Acarer'den bomba Soylu iddiaları...

2021-11-10 23:43 - Gündem

CHP’li Bakan’dan Soylu’ya: Aliağa’da neler oluyor?

2021-11-12 21:59 - Siyaset

Sedat Peker'den yeni iddialar...

2021-11-13 19:16 - Gündem

Gaziantepli sanatçı Ekrem Erkek vefat etti!

2021-11-13 12:38 - Yerel

Bloomberg: AKP ve Erdoğan tarihinde ilk kez...

2021-11-08 15:05 - Siyaset

Dolar 10 lira olacak, 15 lira olacak ya...

2021-11-13 11:50 - Gündem

Sedat Peker: Ata'sını bilmeyen it peşinde gezer!

2021-11-10 09:36 - Gündem

Başak Demirtaş’a hapis cezası!

2021-11-11 20:21 - Gündem

İnşaatta çalışmak zorunda kalan öğretmen yaşamını yitirdi!

2021-11-11 17:27 - Gündem

'Yeliz' lakaplı Çamlı'nın Anıtkabir paylaşımına tepki yağdı!

2021-11-10 11:21 - Gündem

İlgili Haberler

Melih Gökçek hakkında soruşturma başlatıldı

10:42 - Gündem

Ümit Özdağ: İşçinin hakkını alana kadar takipçisi olacağız

10:58 - Gündem

İmamoğlu’ndan kitabının toplatılmasına tepki: Yılmayacağım, susmayacağım

21:20 - Gündem

Deniz Göktaş'a önce tahliye sonra tutuklama kararı

21:16 - Gündem

Ekrem İmamoğlu'ndan, Akın Gürlek'e 'canlı yayın' yanıtı

14:55 - Gündem

Günün Manşetleri

Özgür Özel: Avrupa'daki sosyal demokrat partilerin toplam üye sayısına eriştik

14:33 - Siyaset

Melih Gökçek hakkında soruşturma başlatıldı

10:42 - Gündem

“Fidan Hoca” lakablı Fidan Atalay tutuklandı!

17:45 - Asayiş

Ümit Özdağ: Seçim erken olacak...

14:05 - Siyaset

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ifadeye çağrıldı

11:17 - Asayiş