?>

Gaziantep'te CHP'ye silahlı tehdite soruşturma!

Gaziantep Valiliği, sosyal medya hesabından siyasi parti, meslek odaları ve milletvekillerine tehdit savuran şahısla ilgili açıklama yaptı.

Gündem - 6 yıl önce

Gaziantep Valiliği, sosyal medya hesabına yüklediği uzun namlulu silah fotoğrafıyla siyasi parti, meslek odaları ve milletvekillerine tehditler savurduğu iddialarıyla gündeme gelen Ö. K. E. ile ilgili açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, şahsın Şahinbey Kaymakamlığı ile ilgisinin bulunmadığı, olayın ardından Vefa Destek Grubu ile ilişiğinin kesildiği ve Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Valilikten yapılan açıklama şöyle:

"Bazı basın organlarında Gaziantep Şahinbey Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu'nda görevli olan Ö. K. E. isimli bir şahsın sosyal medya hesabına yüklediği uzun namlulu silah fotoğrafıyla siyasi parti, meslek odaları ve milletvekillerini etiketleyerek tehditler savurduğuna yönelik haberlere yer verilmiştir.

Vefa Sosyal Destek Ekipleri kamu ve özel sektörde çalışan gönüllülerden oluşmaktadır. Bahse konu şahsın Şahinbey Kaymakamlığı ile ilgisi bulunmamakta olup olayın akabinde Vefa Destek Grubu ile de ilişiği kesilmiş, hakkında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Adli süreç devam etmektedir."

NE OLMUŞTU?

Gaziantep Vefa Sosyal Destek Grubu’nda görevli Ö. K. E. isimli bir şahıs sosyal medya hesabına yüklediği uzun namlulu silah fotoğrafıyla siyasi parti, meslek odaları ve milletvekillerini etiketleyerek tehditler savurdu.

Ö. K. E., Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Halkların Demokratik Partisi (HDP), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederayonu (DİSK), Türk Tabipleri Birliği (TTB), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ile CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay’ı tehdit ederek “vatan haini” ifadesini kullandı.

Ö. K. E., ayrıca 90’lı yılların faili meçhul cinayetlerine atıf yapılmak için kullanılan “beyaz toros” ifadesini de uzun namlulu silahla verdiği fotoğrafın altına “çare beyaz toros” olarak yazmıştı.

Editör: Turgut Bozgeyik

 !#**h21912**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

Haftanın Öne Çıkanları

Sanatçılardan çağrı: İbrahim Gökçek yaşamalı

2020-05-03 19:07 - Gündem

CHP’ye açık tehdit: Önce sizi öldürürüm

2020-05-03 17:40 - Gündem

Alpay Özalan, Özgür Özel'i tehdit etti!

2020-04-30 11:04 - Siyaset

AKP’li isim iğrenç paylaşımını böyle savundu!

2020-05-02 12:55 - Gündem

Limon kumpasçıları serbest bırakıldı

2020-04-27 20:58 - Gündem

Polisten kaçarken kalbinden vuruldu!

2020-04-28 10:32 - Gündem

5 spor salonunun inşaatı tamamlandı

2020-05-02 16:52 - Yerel

Akşener: Ne travmaymış atlatılamadı gitti!

2020-04-29 12:15 - Siyaset

İBB'den “askıda fatura” uygulaması

2020-05-04 13:31 - Gündem

Özgür Özel ABD yardımına isyan etti!

2020-05-02 10:22 - Siyaset

İlgili Haberler

Sendikacı Mehmet Türkmen’i hücreye attılar!

20:36 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar: Mutlak butlan kararı yazıldı, açıklanmıyor!

08:36 - Gündem

Erdoğan açıkladı: Kurban Bayramı tatili 9 güne uzatıldı!

21:38 - Gündem

İBB davasında mahkeme başkanı salonu terk etti, 31. celse görülemedi!

13:52 - Gündem

Gaziantep'te "süper hücre" fırtınası... Okullar tatil edildi!

23:19 - Gündem

Günün Manşetleri

Sendikacı Mehmet Türkmen’i hücreye attılar!

20:36 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar: Mutlak butlan kararı yazıldı, açıklanmıyor!

08:36 - Gündem

Hüseyin Baş: Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur

21:29 - Siyaset

Azmi Karamahmutoğlu: Türk halkı AKP hükümetinin üzerini kireçle örtecek!

21:24 - Siyaset

CHP Gaziantep’te 4 ekiple sahaya indi

21:00 - Siyaset