?>

Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu...

Gaziantep'te, 8 saat süren helikopter destekli dev uyuşturucu operasyonunda 27 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş - 5 yıl önce

Gaziantep'te, 8 saat süren helikopter destekli dev uyuşturucu operasyonunda 27 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamya göre, 830 polis, helikopter, drone, dedektör köpekler ve Özel Harekat timlerinin katıldığı operasyonda 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına darbe vuruldu. 27 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda 6 kilogram uyuşturucu madde ve çok sayıda hap ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, operasyonun Yeditepe, Güneykent, Konak, Çağdaş ve Cumhuriyet Mahallelerinde gerçekleştiği belirtildi. Başta, Narkotik-Asayiş olayları olmak üzere 32 ayrı adrese operasyon düzenlediği kaydedilen açıklamada, bin 485 araç ve 4 bin 636 şahıs üzerinde arama yapıldığı, aramalarda 3 Kilo 370 gram esrar, 1 Kilo 468 gram metamfetamin, 675 gram sentetik kannabinoid, 357 gram Eroin ve çok sayıda uyuşturucu madde yakalandığı ifade edildi.

VALİ GÜL VE EMNİYET MÜDÜRÜ DE KATILDI

Vali Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de operasyon ile eş zamanlı gerçekleştirilen trafik denetimine katıldı. Gül ve Zeybek, esnaf ziyaretinde de bulunarak vatandaşlara tedbirlere uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Gaziantep'te son haftalarda vaka sayısında bir miktar artış yaşandığına dikkat çeken Vali Gül, "Gaziantep'e kısıtlamanın gelip gelmeyeceği Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı kriterlere göre belirleniyor. Bizim yaptığımız denetimler olabildiğince vatandaşlarımızı uyarmaktır. Bu son haftalarda vaka sayılarında Gaziantep'te bir miktar artış var. Türkiye genelinde de görüyoruz bu artışı. İnanıyorum ki bütün Gaziantepliler el ele vererek, mavi kategoride olup, ticaretin de aynı şekilde devam etmesini diliyoruz. Mavi kategoriye düşmek için ise kendi iç disiplinimizi sağladığımızda çok kısa sürede o kategoriye gelebileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Helikopter destekli operasyon düzenleyerek bölgeyi abluka altına aldıklarını ifade eden Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ise " Narko-Şahin' uygulamamız çerçevesinde Yeditepe bölgesindeyiz. Helikopter destekli operasyonumuzda bölgeyi abluka altına aldık. Gazianteplilere anlayışından ve destekleyici tavırlarından dolayı ve bizim bu mücadelemizden dolayı bize güç verdiler, teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

92 yaşındaki kadına tecavüz edip öldürdü!

2021-03-07 11:24 - Asayiş

Genç polis memuru emniyette intihar etti!..

2021-03-08 18:02 - Asayiş

Apartman görevlisine tecavüz edip öldürmüş!

2021-03-07 09:59 - Asayiş

11 yaşındaki çocuk intihar mı etti!..

2021-03-12 09:07 - Asayiş

Mektup bırakarak kendini astı!..

2021-03-11 19:43 - Asayiş

Gazeteci Levent Gültekin'e yumruklu saldırı!

2021-03-08 19:43 - Gündem

Cumhur İttifakı'nda büyük düşüş!

2021-03-12 10:07 - Siyaset

Andımız okunmayacak, Ata’mız olmayacak...

2021-03-13 11:00 - Gündem

Bir müzisyen daha geçinemediği için intihar etti

2021-03-09 16:48 - Asayiş

Süleyman Soylu’nun annesi vefat etti!

2021-03-13 11:52 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te sele kapılan vatandaşın cesedi bulundu!

00:48 - Asayiş

Eski AKP'li belediye başkanı Şeref Albayrak ve 29 kişi tutuklandı!

11:38 - Asayiş

Yalova Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ifadeye çağrıldı

10:17 - Asayiş

Uşak Belediyesi'ne ikinci dalga operasyon: 25 gözaltı

08:52 - Asayiş

Gülistan Doku dosyasında başhekim gözaltına alındı!

08:51 - Asayiş

Günün Manşetleri

Madenciler direne direne kazandı!

19:35 - Gündem

Eski AKP'li belediye başkanı Şeref Albayrak ve 29 kişi tutuklandı!

11:38 - Asayiş

'Kabe'de Hacılar' ile ünlenen Celal Karatüre'ye polis koruması

00:50 - Gündem

Gaziantep’te sele kapılan vatandaşın cesedi bulundu!

00:48 - Asayiş

Gökay Çakır ve Başaran Aksu serbest bırakıldı...

15:01 - Gündem