?>

Gaziantepliler yeni yılı Şirehan’da karşıladı

2023’ü Şirehan’da karşılayan Gaziantepliler gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenirken 2022’ye muhteşem bir menüyle veda ettiler.

Yerel - 3 yıl önce

2023’ü Şirehan’da karşılayan Gaziantepliler gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenirken 2022’ye muhteşem bir menüyle veda ettiler. Bir mirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı geceye Gaziantepli ünlü sanatçı Fatih Toker’in seslendirdiği muhteşem parçalar damgasını vurdu.

İpekyolu üzerinde yer alan tarihi Şirehan Otel birçok büyük organizasyona olduğu gibi bu kez de yeni yıl kutlamalarına ev sahipliği yaptı. Gazianteplilerin adeta akın ettiği gecede sahne alan Gaziantepli ünlü sanatçı Fatih Toker ve orkestrası gecenin ilerleyen saatlerine kadar konuklar için bir birinden güzel parçaları seslendirirken geceye katılanlara sunulan muhteşem menüde göz doldurdu. Türkiye’nin önde gelen sanatçıları arasında yer alan Fatih Toker 2023 yılını Gaziantep’te karşılamanın kendisi için büyük bir onur kaynağı olduğunu ifade ederek Gaziantepli olmaktan dolayı da gurur duyduğunu ifade etti. Geceye katılan konuklar ise öncelikle bu tarihi yapıyı restore ederek hizmete sunan Tahir Tekin Öztan’ı kutlayarak “Bugün Türkiye’nin ve dünyanın en prestijli mekanları arasında yer alan tarihi Şirehan Otel’de Gaziantep’in yetiştirdiği ünlü bir ses olan Fatih Toker’in parçaları eşliğinde karşılamak hepimiz için farklı bir duygu. Yüksek güvenliğin sağlandığı gecede ailelerimizle birlikte huzur içerisinde 2022’ye veda ederken 2023’ü büyük bir mutlulukla karşılıyoruz” dediler. Gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenen konuklara Şirehan Otel’in deneyimli uzman personeli hizmet ederken özen güvenlik ekibi konukların rahat edebilmesi için ellerinden gelini yaptılar.

Haftanın Öne Çıkanları

Sinan Ateş'in katil zanlısının kimliği ortaya çıktı!

2022-12-31 11:55 - Gündem

Akit yazarı, AKP'li Özlem Zengin'i hedef aldı!

2022-12-28 09:29 - Siyaset

Fatih Altaylı'dan Ahmet Hakan'a: Ulan sana mı kaldı?

2022-12-29 13:00 - Gündem

AYM, Erdoğan'a verilen bütçe yetkisini iptal etti!

2022-12-27 08:58 - Gündem

İstanbul gece hayatının Kraliçesi İrem…

2022-12-31 11:40 - Magazin

28 Şubat davasının hasta mahkumları hapishanede ölmeyi bekliyor!

2022-12-27 13:40 - Gündem

Ali Türkşen'den Mehmet Ali Çelebi'ye sert tepki

2022-12-30 17:09 - Gündem

'Erdoğan'a asla oy vermem' diyenlerin oranı patladı!

2022-12-29 08:00 - Siyaset

Sinan Ateş'in cenazesi helallik için baba ocağında...

2022-12-31 12:09 - Gündem

Gülşen, uzun aradan sonra İzmir'de sahneye çıktı

2023-01-01 10:37 - Magazin

İlgili Haberler

Halı sektörüne tasarım dopingi!

00:00 - Yerel

“Antep İşinin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu panel

00:00 - Yerel

Güneydoğu’dan 8 ayda 2,3 milyar dolarlık hububat ihracatı

00:00 - Yerel

Şehitkamil Belediyesi, temizlik filosunu güçlendirdi

00:00 - Yerel

Rektör Demir, din görevlilerine "Kur'an'ı Anlama Yöntemlerini" anlattı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Netflix'ten "Zarrab" projesi açıklaması: Ne Türkiye ne globalde böyle bir proje olmadığının bilgisini vermek isteriz

15:08 - Gündem

Mabel Matiz'in 'Perperişan' şarkısına erişim engeli

14:46 - Magazin

İsmail Saymaz: Emniyetteki son atamalar MHP'yi rahatsız etti!

14:25 - Gündem

Komisyonda kavga! DEM Partililer toplantıyı terk etti

14:11 - Gündem

Ankara İl Seçim Kurulu iptal talebini reddetti: CHP Kurultayı yapılacak!

13:42 - Gündem