?>

Gaziantep Zeugma Hematoloji Günleri...

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Deneysel Hematoloji Derneği iş birliği ile yarın (4 Haziran 2022) “Gaziantep Zeugma Hematoloji Günleri” düzenlenecek.

Sağlık - 4 yıl önce

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Deneysel Hematoloji Derneği iş birliği ile yarın (4 Haziran 2022) “Gaziantep Zeugma Hematoloji Günleri” düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Zeugma Toplantı Salonu’nda birbirinden değerli uzmanların katılacağı bilimsel program Deneysel Hematoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ali Ünal’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. 

Prof. Dr. Ali Ünal ve Dr. Yusuf Baran’ın başkanlığında gerçekleştirilecek ilk oturumda, Dr. Ali Eser “KLL (Kronik Lenfositer Lösemi) Tanı ve Yeni Tedavi Yaklaşımları”, Dr. Abdi İbrahim Halil Sönmez “KLL Vaka Sunumu”, Doç. Dr. Gül İlhan “KLL Genetiği”, Dr. Sinan Mersi ise “KLL Vaka Sunumu” konularına değinecek.

Dr. Ali Uğur Ural ve Dr. Emin Kaya ise “Multiple Myelom” başlıklı ikinci oturumun başkanlığını üstlenecek. Dr. Handan Haydaroğlu Şahin, “Yeni Tanı Multiple Myelom’da Güncel Tedavi Yaklaşımları”, Dr. Mesut Tığlıoğlu “Multiple Myeloma Vaka Sunumu”, Dr. İlhami Kiki “Relaps Refrakter Multiple Myeloma Tedavisi” ve Dr. Cemalettin Öztürk “Multiple Myeloma Vaka Sunumu” konularında paylaşım yapacak.

Talassemi’nin konuşulacağı üçüncü oturumda ise Dr. Hasan Kaya ile Dr. Didar Yanardağ Açık, oturumu yönetecek. Bu oturumda da Dr. Murat Kaçmaz “Talassemi Kliniği ve Tedavisi”, SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Salih Sertaç Durusoy “Talassemi Vaka Sunumu”, Dr. Pınar Tığlıoğlu “Talassemili Hasta Takibi ve Komplikasyonları”, Dr. Ali Tekbaş da “Talassemi Vaka Sunumu” konularında paylaşım gerçekleştirecek.

Hemofilinin tartışılacağı dördüncü oturumun başkanlığını Prof. Dr. Mehmet Şencan ve Doç. Dr. Muzaffer Keklik yapacak. Prof. Dr. Vahap Okan “Hemofilide Yeni Tedavi Alternatiflerini”, Dr. Kemal Fidan “Hemofili Vaka Sunumunu”, Dr. Zekeriya Aksöz “Edinsel Hemofiliyi” ve Dr. Buğra Salam ise “Edinsel Hemofili Vaka Sunumu”nu anlatacak.

Beşinci ve son oturumun başkanlığını yine Prof. Dr. Ali Ünal üstlenecek. SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, “Akılcı İlaç Kullanımı” konusunda bilgiler aktaracak.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Zeugma Toplantı Salonu’nda düzenlenecek bilimsel program, 4 Haziran Cumartesi günü saat 09.00’da başlayacak.

Haftanın Öne Çıkanları

İstanbul'da cübbeli, sarıklı, tekbirli yürüyüş!

2022-05-29 18:44 - Gündem

Tuğçe Kazaz: Şeriat temiz toplumlara gelir!

2022-05-31 08:30 - Gündem

Toz taşınımı sağlığımızı olumsuz etkiliyor!

2022-06-03 09:11 - Sağlık

Bebek sahilindeki iğrenç görüntülere iki gözaltı!

2022-05-31 15:03 - Gündem

TRT sunucusundan skandal paylaşım!

2022-06-01 20:13 - Gündem

Behzat Uygur'dan Hakan Ural'a Z kuşağı yanıtı

2022-05-28 18:05 - Gündem

CHP'li Bakan: Yeni bir paramiliter yapı çıktı!

2022-05-31 08:57 - Gündem

Mesut Acar'a DEİK'te iki önemli görev...

2022-06-02 11:53 - Yerel

Emre Kongar, Kılıçdaroğlu ile görüşmesini anlattı!

2022-05-29 11:20 - Gündem

Erdoğan'dan Gezi eylemcilerine: Sürtük!

2022-06-01 13:24 - Siyaset

İlgili Haberler

Sosyal medya, ilişkilerde fark edilmeden uzaklık yaratabiliyor!

00:00 - Sağlık

Sırt ağrısı sadece yorgunluk değil: Kifozu göz ardı etmeyin!

07:32 - Sağlık

Mevsim geçişleri çocukları daha hızlı hasta ediyor!

00:00 - Sağlık

Akne tedavisinde erken müdahale ve doğru bakım...

00:00 - Sağlık

Ağrısız Tüp Midesi ameliyatıyla 6 ayda 50 kilo verdi

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Açlık grevindeki madencilere biber gazlı müdahale...

14:03 - Gündem

Ümit Özdağ: AK Parti’yi emekliye sevk edeceğiz...

21:04 - Siyaset

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tahliye oldu!

09:03 - Gündem

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Onursal Adıgüzel görevden uzaklaştırıldı

09:01 - Gündem

Ümit Özdağ: Akbelen halkın vatanını, toprağını, ormanını savunmasının sembolüdür

08:23 - Siyaset