?>

Gaziantep Polisgücü Süper Lige hazır

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek hokey takımları Süper Lig hazırlıklarını tamamladı.

Spor - 4 yıl önce

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek hokey takımları 9 Nisan Cumartesi günü başlayacak olan THF Kadın ve Erkekler Açık Alan Süper Ligi hazırlıklarını tamamladı. Başkan Mehmet Kaplan kadınlar süperliğine Gaziantep'in ev sahipliği yapacağını açıklayarak hokey severleri maçları izlemeye davet etti.

Türkiye Hokey Federasyonu 2021-2022 Kadınlar ve Erkekler Açık Alan Süper Ligi 9 Nisan 2022 tarihinde start alıyor. Kadınlar Süperliği’ne Gaziantep’in Erkekler Süper Ligi’ne Osmaniye'nin ev sahipliği yapıyor. Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek takımlarının mücadele edeceği Süper Ligle ilgili hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan “Türkiye Hokey Federasyonu kadın ve erkek süper ligleri 9-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kadınlar Süper Ligine Gaziantep ev sahipliği yapıyor. Kulübümüzün gerek kadın gerek erkek takımlarımız çalışmalarını tamamladı. THF Süper Liginde her iki takımımızda şampiyonluk için sahaya çıkacak” dedi.

Süper Ligden Sonra Avrupa Şampiyonası

Başkan Kaplan Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek takımlarının Avrupa Şampiyonasının hazırlıklarını da yaptığını ifade ederek “THF Süper Liglerinin tamamlanmasının ardından her iki takımımız 3-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonalarında mücadele edecek. Erkek takımımız bu tarihler arasında Danimarka’da mücadele edecek olup aynı tarihler arasında Gaziantep Polisgücü Spor Alanya’da kadınlar Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapacak” dedi.   

Polisgücü’nün Sultanları Gaziantep’te Sahaya Çıkıyor

Türkiye Hokey Federasyonu 2021-2022 Kadınlar Süper Ligine Gaziantep ev sahipliği yapıyor. Dokuz takımın yarışacağı süper ligin favorisi olan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı son hazırlıklarını da tamamladı. Hokeyin sultanlarının hokey severlere adeta hokey ziyafeti çekeceği süper lig maçlarına bütün Gazianteplilerin davetli olduğunu ifade eden Başkan Kaplan “Gaziantep hokeyin en fazla ilgi gördüğü bir kent olma özelliğini taşıyor. 9 Nisan’da start alacak olan süper lig karşılaşmalarına bütün Gazianteplileri bekliyoruz” dedi.

Polisgücü’nün Kaplanları Osmaniye’de Sahaya Çıkıyor

Türkiye Hokey Federasyonu 2021-2022 Erkekler Süper Ligine Osmaniye ev sahipliği yaparken erkekler süper liginde de Türkiye’nin en güçlü on takımı yarışacak. Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Tamımı’da son çalışmalarını tamamlayarak Osmaniye’ye hareket etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Kim bu AK Gençlik Ocakları?

2022-04-04 13:28 - Gündem

Telekom’un yüzde 67 zam kararı onaylandı

2022-04-03 11:36 - Ekonomi

25 yaşındaki genç ağaca asılı halde bulundu!

2022-04-02 16:01 - Asayiş

AKP'nin kalesinde İmamoğlu izdihamı...

2022-04-02 11:35 - Gündem

Nebati'nin 4 yardımcısı da çift maaşlı çıktı!

2022-04-03 10:06 - Gündem

Cübbeli: Namaz kılmayanın orucu kabul olmaz

2022-04-07 22:59 - Gündem

Resmi Gazete'deki hata gündem oldu!

2022-04-08 11:43 - Gündem

187 bin ağaç kesilecek, baraj yok olacak!

2022-04-08 09:42 - Gündem

Yeni Şafak yazarından skandal yazı...

2022-04-03 20:59 - Gündem

Böyle olur AK Gençlerin sahuru...

2022-04-07 20:52 - Gündem

İlgili Haberler

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Fenerbahçe'de ikinci Aziz Yıldırım dönemi başladı

22:12 - Spor

Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti...

00:00 - Spor

Premier Lig'de şampiyon 22 yıl sonra Arsenal!

00:08 - Spor

Şampiyon Galatasaray, Rams Park’ta kupasına kavuştu

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Özşen Madencilik’ işçilerinin ve ailelerinin üzerine ateş açıldı!

20:00 - Gündem

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset

Hüseyin Baş: Vatandaş, siyasetçilerden dertlerine derman olacak çözümler bekliyor

08:08 - Siyaset