?>

GAZDAŞ'tan Gaziantep'te online hizmet

GAZDAŞ, Gaziantep bölgesindeki müşterilerine online hizmet vermek için çalışıyor.

Yerel - 6 yıl önce

GAZDAŞ, Gaziantep bölgesindeki müşterilerine online hizmet vermek için çalışıyor.

GAZDAŞ, dünya ve Türkiye çapında alınan sağlık önlemleri çerçevesinde mümkün olan en az kişi ile temasın sağlanması ve yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yayılma riskini en aza indirmek için Gaziantep bölgesindeki müşterilerini alternatif abonelik kanalları hakkında SMS, e-posta, broşür ve poster ile bilgilendirerek işlemlerini online platformlardan yapmaları için yönlendiriyor.

GAZDAŞ, küresel pandeminin yayılması doğrultusunda aldığı önlemler dahilinde çalışanlarını ve müşterilerini korumayı hedefliyor. Gaziantep bölgesindeki GAZDAŞ hizmet ofislerinde periyodik olarak dezenfeksiyon çalışmaları yapılırken hem personelin hem de müşterilerin sağlığı için ateş ölçümleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ofislerine giden abonelerine dezenfektan, maske, eldiven ve güvenli mesafe için bariyer kullanarak hizmet vermeye devam eden GAZDAŞ, web sitesi, e – devlet ve çağrı merkezi üzerinden de işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Abonelerine www.gazdas.com internet sitesi, e-devlet, 0850 222 9 429 numaralı çağrı merkezi ve sertifikalı iç tesisat firmaları aracılığıyla ofislerine gitmeden online olarak işlemlerini gerçekleştirebilme imkânı sunan GAZDAŞ, bu kanallar aracılığıyla bağlantı anlaşması, abonelik sözleşmesi ve abonelik iptal işlemlerinin yapılmasını sağlıyor. Bağlantı ve güvence bedeli ödeme işlemleri SMS olarak vatandaşa iletilen link aracılığı ile web sitesi üzerinden online ödeme olarak yapılabiliyor.

Yanı sıra GAZDAŞ web sayfasında belirtilen bankaların internet veya mobil bankacılık adresleri üzerinden banka şubelerine gitmeden faturaların ödenmesi ya da otomatik ödeme talimatı verilmesi de tedbir açısından önerilen önlemler arasında yer alıyor.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te genç öğretmenin ölümü yasa boğdu

2020-03-17 19:48 - Yerel

Karantinadan kaçış girişimi!..

2020-03-17 10:27 - Gündem

AKP'li 'Yeliz'den çocuk tavsiyesi!..

2020-03-17 20:39 - Gündem

Gaziantep otogar kavşağında kaza: 20 yaralı

2020-03-17 22:34 - Asayiş

Esra Elönü'nün babası evinde ölü bulundu!

2020-03-15 15:35 - Gündem

Önlemlerini hiçe saydılar! Cenazede izdiham

2020-03-17 16:42 - Gündem

Böyle karantina mı olur? dedirtecek görüntüler

2020-03-16 18:19 - Gündem

En çok konuşulan ses sanatçıları

2020-03-12 10:05 - Magazin

Corona virüsü ne zaman bitecek? İşte cevabı

2020-03-12 13:27 - Gündem

400 milyara yakın çekirge sınırımızda...

2020-03-12 22:29 - Gündem

İlgili Haberler

Halı sektörüne tasarım dopingi!

00:00 - Yerel

“Antep İşinin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu panel

00:00 - Yerel

Güneydoğu’dan 8 ayda 2,3 milyar dolarlık hububat ihracatı

00:00 - Yerel

Şehitkamil Belediyesi, temizlik filosunu güçlendirdi

00:00 - Yerel

Rektör Demir, din görevlilerine "Kur'an'ı Anlama Yöntemlerini" anlattı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Netflix'ten "Zarrab" projesi açıklaması: Ne Türkiye ne globalde böyle bir proje olmadığının bilgisini vermek isteriz

15:08 - Gündem

Mabel Matiz'in 'Perperişan' şarkısına erişim engeli

14:46 - Magazin

İsmail Saymaz: Emniyetteki son atamalar MHP'yi rahatsız etti!

14:25 - Gündem

Komisyonda kavga! DEM Partililer toplantıyı terk etti

14:11 - Gündem

Ankara İl Seçim Kurulu iptal talebini reddetti: CHP Kurultayı yapılacak!

13:42 - Gündem