?>

GAÜN Hastanesi’nde “Kalbini Erken Tanı” toplantısı

Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde “Kalp yetmezliğinde kalbini erken tanı” isimli kalp yetersizliğinde erken tanının önemine dikkat çekmek amaçlı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sağlık - 6 yıl önce

 

Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde “Kalp yetmezliğinde kalbini erken tanı” isimli kalp yetersizliğinde erken tanının önemine dikkat çekmek amaçlı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kalp yetersizliğinde erken tanının önemine yönelik farkındalığı arttırmak ve bu konuya dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısı hastane oditoryumunda düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda; Başhekim Zengin, “Son dönemde hastanemiz bünyesinde spesifik hastalıklarla alakalı bilgilendirme toplantıları yapmak için gayret sarf ediyoruz. Böbrek nakli hastaları, kalp yetmezliği hastaları, diyabet hastaları, çölyak hastaları gibi kronik hastalıklarla mücadele eden hastalarımızı ilgilendiren bilgilendirme toplantılarını sık sık düzenlemeye çalışıyoruz. Bugün bu toplantının düzenlenmesini sağlayan Prof. Dr. Murat Sucu hocama teşekkürlerimi iletiyorum. Hastalığının bilincinde olan, bilgi almak için buraya gelen bilinçli hasta kitlemize de teşekkürlerimi iletmek isterim. Herkese güzel bir toplantı diliyorum” dedi.

Toplantı sonrası konuşan Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Sucu ise, “Bugünkü toplantımızda kalp yetersizliğinde erken tanının önemine dikkat çektik. Gayet güzel ve başarılı bir toplantı oldu. Kalp yetersizliği ile ilgili son yıllarda artmış olan bilimsel gelişmeleri ve tedavi seçeneklerini hastalarla paylaştık. Kalp yetersizliğinde nelere dikkat edilmesi gerekiyor bunları anlatmaya çalıştık. Bu toplantıyla hastalarımızın bilinçlenmesini hedefledik. Toplantı sonunda hastalarımızın çok güzel geri dönüşleri oldu. Onlara kalp yetersizliğinde her türlü tanı ve tedavinin hastanemizde dünya standartlarında yapıldığını belirttik. Farkındalık yaratmak amacıyla yaptığımız bu toplantıdan çok memnun kaldık. Toplantılarımızı Sayın Rektör hocamızın ve Sayın Başhekim hocamızın destekleriyle tekrarlamayı hedefliyoruz. Daha çok insana ulaşmak ve hastalarımızı daha çok bilinçlendirmek amacıyla yaptığımız çalışmalar önümüzdeki aylarda da devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Atanamayan öğretmen arife günü intihar etti

2019-06-05 08:24 - Gündem

Polis memuru Ekrem Kurtoğlu şehit oldu

2019-06-07 13:33 - Asayiş

Gaziantepli baklavacı genç yanan araçta can verdi!

2019-06-05 19:13 - Asayiş

Gaziantep'te emekli polis dehşet saçtı: 1 ölü 1 yaralı

2019-06-04 17:41 - Asayiş

İmamoğlu valiye 'it' değil 'bey' demiş

2019-06-08 19:01 - Siyaset

Minik Meryem akrep kurbanı oldu!

2019-06-07 17:48 - Asayiş

Gaziantep'te kadın cesedi abisinin evinin önünde bulundu

2019-06-04 18:01 - Asayiş

Kavga eden Suriyeliler bu kez ambulansa ateş açtı!

2019-06-07 13:02 - Asayiş

Almanya'da yeni bir "gurbetçi yıldız" doğuyor

2019-06-04 19:30 - Spor

Ömer Turan: VIP olayı ikinci Kabataş'tır

2019-06-08 20:23 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Süpermikrocerrahi başarısı

00:00 - Sağlık

GAÜN Çocuk Hastanesi’nde Anneler Günü kutlaması

00:00 - Sağlık

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nden "Yaza Merhaba" etkinliği

00:00 - Sağlık

Özyılmaz: Hemşireler kutsal bir görevi yerine getiriyor

00:59 - Sağlık

GAÜN Hastanesi’nde 'Yenidoğan Canlandırma Programı' eğitimi

00:55 - Sağlık

Günün Manşetleri

Diploma iptali kararı 55 gün sonra İmamoğlu’na iletilebildi!

08:37 - Gündem

AKP'li Tayyar: DEM'in Cumhur İttifakı’na katılma ihtimali yüksek

08:31 - Siyaset

Ümit Özdağ'dan fesih kararı yorumu

08:22 - Siyaset

Roman müziğinin sevilen ismi Balık Ayhan hayatını kaybetti!

08:19 - Gündem

Yılmaz Özdil hakkında soruşturma başlatıldı!

23:19 - Gündem