?>

GASMEK öğrencilerinin özel sergisi büyük ilgi görüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) öğrencileri tarafından hazırlanan 2025 Aile Yılı Özel Sergisi, vatandaşların büyük ilgisini görüyor.

Yerel - 5 ay önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) öğrencileri tarafından hazırlanan 2025 Aile Yılı Özel Sergisi, vatandaşların büyük ilgisini görüyor.

Usta öğrencilerin ve kursiyerlerin, 36 GASMEK merkezinde aldığı eğitimlerle hazırladığı ve Festivaller Parkı’nda yer alan sergi, Gazi şehirlilerin uğrak yeri oldu. 60 farklı branşın yer aldığı 2025 Aile Yılı Özel Sergisi’nde düzenlenen etkinlikler ve aktivitelerle vatandaşlar, aileleriyle birlikte keyifli zaman geçiriyor.

“ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÇIKARMIŞLAR ORTAYA”

Sergiye çocuklarıyla gelen Ufuk Bölen, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bu gibi etkinliklerle katkı sağladığını belirterek, “Sergiyi güzel buldum. Burada herkes yaptığı şeyleri sergiliyor. Çok güzel şeyler çıkarmışlar ortaya. GASMEK gerçekten iyi ki var. Akıl ve zeka oyunları bölümünü daha çok beğendim. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Güzel bir şey çıkmış meydana” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZLA EĞLENEBİLDİĞİMİZ, GÜZEL VAKİT GEÇİREBİLECEĞİMİZ BİR ALAN”

Sergiyi gezen Muazzez Karakan ise Aile Yılı ruhuna uygun bir sergi olduğunu belirterek, “Çocuklarımızla eğlenebildiğimiz, güzel vakit geçirebileceğimiz bir alan. Zaten Festival Park’ın bütün etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz. Kendi çocuğum için de bu boş vakitlerini değerlendirebilecekleri, aileyle vakit geçirebilecekleri böyle güzel etkinliklerin olması çok güzel. Ben en çok resimleri çok beğendim. Cam boncukları çok beğendim. Akıl ve zeka oyunları zaten her zaman çok sevdiğimiz, katıldığımız etkinlikler. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, Fatma Şahin’e hepsine çok teşekkür ederim. Bize bir şeyler katıyorlar sürekli. Vaktimizi değerlendiriyorlar” ifadelerini kullandı.

“BENCE VATANDAŞLARIN KESİNLİKLE ZİYARET ETMELERİ GEREKEN BİR SERGİ”

Kübra Demir ise emeği geçenlere teşekkür ederek, “Çok güzel, muhteşem, ben çok beğendim. Hepsi ayrı ayrı el işçiliği, emek. Ellerine, emeklerine sağlık hepsinin de. Kuaförlük bölümü beni çok cezbetti gerçekten. Makyaj, tırnak… Hepsi ayrı ayrı güzel. Bence vatandaşların kesinlikle ziyaret etmeleri gereken bir sergi. GASMEK’e, Fatma Şahin’e, burada emek veren hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Ellerine, emeklerine sağlık” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Oktay Saral bu kez Tanju Özcan'ı hedef aldı: Senin suyun doğarken ısınmış!

2025-06-22 14:37 - Siyaset

İmamoğlu’nun babasının arazisinde metal dedektörlerle arama!

2025-06-21 18:11 - Gündem

Beykoz’un Karadeniz kıyılarında halka açık ve ücretsiz yaz sezonu başlıyor!

2025-06-21 00:00 - Gündem

80 yaşındaki milyarder, 38 yaşındaki karısıyla evlilik yıl dönümünü kutladı

2025-06-26 00:22 - Magazin

Jeff Bezos ve Lauren Sanchez Venedik'te evlendi

2025-06-28 00:00 - Magazin

Ünlü aktör Brad Pitt'in evi yağmalandı!

2025-06-27 00:00 - Magazin

Kılıçdaroğlu'ndan 'mutlak butlan' açıklaması: 'Kayyuma mı bırakayım?'

2025-06-24 11:52 - Siyaset

'En seksi Türk kadını' seçilmişti! Bikinili pozuna yorum yağdı

2025-06-24 08:27 - Magazin

İsmail Saymaz'dan flaş Kılıçdaroğlu iddiası

2025-06-25 13:36 - Siyaset

Bahar Candan ve Dilan Polat'ın 'helva' paylaşımına tepki yağdı

2025-06-23 09:51 - Magazin

İlgili Haberler

Büyükşehir'den yeni bir yeşil alan: Hayat Projesi Parkı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den öğretmenlere Paintball Turnuvası

00:00 - Yerel

Kadoo markası, Ticaret Bakanlığı Marka Programı’na kabul edildi

00:00 - Yerel

Yılmaz'da Nizip’e ziyaret

00:00 - Yerel

Nüket Ersoy'a hüzünlü veda...

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kayyum atanan Tele1 çalışanları Tele2 Haber'i kurdu!

15:23 - Gündem

Türkiye şehitlerine ağlarken, AKP'li Başkan düğünde halay çekti!

15:20 - Gündem

PFDK cezaları açıkladı! İşte ceza alan tüm futbolcular...

15:10 - Spor

Fenerbahçeli Mert Hakan ve Oosterwolde'ye hapis cezası istemi

14:00 - Spor

Ahmet Hakan'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki

09:30 - Gündem