?>

GAPSHOES 30. kez kapılarını açıyor

İlki 2003 yılında gerçekleştirilen GAPSHOES Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nın 30’uncusu 11-14 Aralık 2019 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) gerçekleştirilecek.

Ekonomi - 7 yıl önce

İlki 2003 yılında gerçekleştirilen GAPSHOES Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nın 30’uncusu 11-14 Aralık 2019 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) gerçekleştirilecek.

Yeni pazarlara açılmak isteyen firmalar için buluşma noktası haline gelen ve yılda iki kez yaz ve kış sezonları için gerçekleştirilen fuarın açılış töreni protokolün katılımıyla 11 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak.

Temsil edilen firma sayısının 300, marka sayısının da 1000 olduğu fuar düzenlenmeye başlandığı tarihten bugüne istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ve birçok sektörel dernek-oda ile uyum ve işbirliği içerisinde gerçekleştirilen GAPSHOES Fuarına; Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Irak, İran, Cezayir, Fas, Mısır, Sudan, Özbekistan ve Rusya’dan, yurtiçinden ise başta Gaziantep olmak üzere Adana, Bursa, Çankırı, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Osmaniye, Samsun ve Şanlıurfa’dan firmalar katılacak.

Beklenen ziyaretçi sayısının 40 bin olduğu fuar 4 gün boyunca 10:00- 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

-GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ

Sanayisi, ticareti, istihdam ve ihracatı ile ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olan Gaziantep’te ayakkabı sektörünün önemli bir yeri bulunduğunu dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ulusal ve uluslararası markalara ayakkabı üretimi yapan Gaziantepli ayakkabıcıların ülkemiz ayakkabı ihracatının yaklaşık yüzde 20’lik kısmını tek başına gerçekleştirdiğini söyledi.

Gaziantep’te yılda iki kez yaz ve kış olmak üzere GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nın düzenlendiğini kaydeden Adnan Ünverdi, “Halihazırda tüm sektörü bir araya toplayacak, Ayakkabı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sektörde sıkıntılar yaşanıyor olsa da büyüme devam ediyor. Ayakkabı, terlik, saraciye, yan sanayimiz, dinamik, heyecanlı, yenilikçi iş gücümüz sayesinde kısa zamanda bu sorunların üstesinden de gelecektir” dedi. 

Tanınmış markaların yüzde 80-90’ına Gaziantepli imalatçıların üretim yaptığına dikkati çeken Ünverdi, “Hedeflerimiz arasında kentimizden ulusal ve uluslararası markalar çıkarmak var. Tek yapmamız gereken AR-GE ve yenilikçi anlayışla üretimlerimizi daha güçlü hale getirmek” diye konuştu.

Adnan Ünverdi açıklamasını şöyle tamamladı: “Sektöründe Türkiye’nin en önemli fuarı olan GAPSHOES’ın 30’uncusunu düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fuarlarımızın düzenlenmesinde bize destek veren herkese teşekkür ediyor, fuarımızın sektörümüze, kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Bakanlara ömür boyu millet bakacak!

2019-11-21 10:54 - Gündem

Gaziantep'te taksiciyi iş arkadaşı öldürdü!

2019-11-22 12:55 - Asayiş

Gaziantep'te av bayisi ve tamir atölyesine operasyon

2019-11-21 21:25 - Asayiş

Gaziantep'te 3 ayrı adreste çok sayıda silah ele geçirildi

2019-11-21 21:13 - Asayiş

MB Holding Hırvatistan’da enerji üretiyor

2019-11-24 14:23 - Ekonomi

İMO'dan cami inşaatı için suç duyurusu!

2019-11-18 15:24 - Gündem

'Cami adı altında bir sürü imar yolsuzluğu yapıldı'

2019-11-20 20:40 - Siyaset

Gaziantep'te alacak meselesi can aldı!

2019-11-20 19:13 - Asayiş

Gaziantep'te rezidansa silah operasyonu

2019-11-23 10:12 - Asayiş

Küçükcan için Mevlit okutuldu

2019-11-20 11:41 - Gündem

İlgili Haberler

GSO Başkanı Ünverdi, Kent Ekonomileri Zirvesi'nde konuştu

00:00 - Ekonomi

Yıldırım: Ya değişimi izlersiniz ya da değişimin bir parçası olursunuz

00:24 - Ekonomi

TOBB Nefes Kredisi yeniden başladı

00:00 - Ekonomi

Gaziantep ihracatı 4,1 milyar dolara ulaştı

00:00 - Ekonomi

Güneydoğu Anadolu'dan 902,7 milyon dolarlık ihracat

00:00 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Bakan Çiftçi: Tüm sokak köpekleri barınaklara alınacak

17:03 - Gündem

Özşen Madencilik’ işçilerinin ve ailelerinin üzerine ateş açıldı!

20:00 - Gündem

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset