?>

Gamep'ten, Basın ve İnternet Medyası Derneği'ne ziyaret

Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) Başkanı ve aynı zamanda Dolphin Ajans Onursal Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Basın ve internet Medyası Derneği'ni ziyaret etti. 

Yerel - 9 yıl önce

 

Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) Başkanı ve aynı zamanda Dolphin Ajans Onursal Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Basın ve internet Medyası Derneği'ni ziyaret etti. 

Kısa süre önce Gaziantep'te kurulan Basın ve İnternet Medyası Derneği'ne ziyarette bulunan Özkoyuncu, Dernek Başkanı Sait Salıcı ve Yönetim Kurulu üyelerinden Ökkeş İşçi, ile internet haberciliği üzerinde uzun süre sohbet etti. Basın ve İnternet Medyası Derneği'nin Gaziantep'te kurulmasının son derece sevindirici olduğunu kaydeden GAMEP Başkanı Özkoyuncu, Başkan Salıcı ve yönetimine Gaziantep'e böylesi bir derneği kazandırdıkları için teşekkür etti.

İnternet haberciliğinin hızla gelişen teknoloji ile birlikte giderek yükseldiğini Kaydeden Nazmi Özkoyuncu, şunları söyledi:

"İnsanlar artık internet haberciliği sayesinde haberleri anında öğreniyor ve bilgileniyor. Teknoloji gerçekten ciddi bir şekilde gelişiyor ve bizler ona artık ayak uydurmak zorundayız. İnternet hayatımızın büyük bir bölümünü oluşturuyor. Birçoğumuz artık alışverişlerimizi dahi internet üzerinden gerçekleştiriyoruz. Gün içerisinde anlık haberleri telefon üzerinden takip ederek yaşanan sıcak gelişmelerden anında haberdar oluyoruz. Her geçen gün daha da yaygınlaşan internet haberciliği artık günümüzde en etkili yayın organı durumunda. Durum böyle olunca Gaziantep gibi marka bir şehirde böylesi bir derneğe ihtiyaç duyulmaktaydı. Bu eksikliği gideren Basın ve İnternet Medyası Derneği başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Yaptığı muhteşem ödül törenleri ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren GAMEP'in, Basın ve İnternet Medyası Derneği'nin her zaman yanında olduğunun altını çizen Başkan Nazmi Özkoyuncu, "İnanıyorum ki başarılı çalışmalara imza atarak kısa sürede çok başarılı işler yapılacaktır. Buna inancım tamdır" açıklamasında bulundu.

Nazmi Özkoyuncu'nun gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın ve internet Medyası Derneği Başkanı Sait Salıcı, ise "Gaziantep'in başarılı derneklerinden GAMEP'in başkanı sayın Özkoyuncu'nun ziyareti bizleri son derece sevindirdi. İnşallah el ele vererek sektörümüz için en güzel olanı yapmaya çalışacağız. Basın ve İnternet Medyası, şehrimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Karaciğer ve midenin dostu pekmez

2017-12-12 07:44 - Sağlık

Sigara dumanı sağır ediyor!

2017-12-14 07:57 - Sağlık

Karacan'dan Şahinbey'e atama

2017-12-09 10:06 - Yerel

Vatan Mahallesi'nde kaleşnikoflu saldırı: 1 ölü

2017-12-13 06:38 - Asayiş

Ceza Muhakemesi'nde 'Uzlaştırma' semineri

2017-12-09 11:10 - Gündem

İşte, İYİ Parti Gaziantep il yönetimi

2017-12-11 19:27 - Siyaset

Futbolcu eşleri kahvaltıda buluştu

2017-12-13 09:10 - Spor

Minikler, Yerli Malı Haftası'nı kutladı

2017-12-13 19:38 - Yerel

Sanko Üniversitesi kampüsü Serince'de kurulacak

2017-12-10 08:53 - Eğitim

Köken: Galibiyet için sahaya çıkacağız

2017-12-08 11:47 - Spor

İlgili Haberler

Nermin Seçkin'e anlamlı ödül...

00:00 - Yerel

Kadooğlu Yağ Foodıst İstanbul 2026’da göz doldurdu

00:20 - Yerel

Şehitkamil'de Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de Eylül ayı meclis toplantısı

00:00 - Yerel

Gazi Open Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın açılış töreni yapıldı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Melih Gökçek ifadeye çağrıldı

14:49 - Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Melih Gökçek hakkında suç duyurusu

10:14 - Gündem

Bolu Belediyesi'ne yeni operasyon: Tanju Özcan dahil 7 ilde 23 kişiye gözaltı kararı

10:10 - Asayiş

Gazeteci Murat Ağırel Melih Gökçek soruşturmasında ifade verdi

17:18 - Gündem

Gazeteci Kemal Öztürk için gözaltı kararı

17:00 - Asayiş