?>

Galatasaray maçındaki kararlara tepki göstermişlerdi: Göztepe'den TFF çıkarması!

Göztepe, Galatasaray maçındaki hakem hataları sonrası TFF'yi ziyaret ederek adil yönetim ve VAR sistemindeki aksaklıkları gündeme getirdi.

Spor - 1 yıl önce

Süper Lig'de 2-1 mağlup olduğu Galatasaray deplasmanında aleyhine verilen ve verilmeyen penaltı kararlarına isyan eden Göztepe, Türkiye Futbol Federasyonu'nu ziyaret etti.

Göztepe'de Türk futbolunun ilk yabancı kulüp başkanı olan Rasmus Ankersen ve Onursal Başkan Mehmet Sepil ile kurmaylar TFF'nin Riva'daki merkezinde Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'yla bir araya geldi. Ziyarette hakem hataları, maçlarda daha adil yönetim sağlanması, VAR sistemindeki aksaklıklar ve yabancı hakem konusu konuşuldu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, "En büyük amacım Rasmus Ankersen'i TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tanıtmaktı. Türkiye'nin ilk yabancı başkanıyla TFF başkanını tanıştırdım. Bizim için toplantı son derece olumlu geçti. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu da bizim söylediklerimizin hepsine katıldı. Ankersen de Türk futboluyla ilgili tespitlerini anlattı. Ben de Türk futbolunun gelişimi için neler yapabiliriz, nasıl bir üst seviyeye çıkabilirizi konuştum. Son derece olumlu bir toplantıydı" dedi.

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu da Göztepe'nin ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı. TFF'den yapılan açıklamada, "Göztepe A.Ş. Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sepil ve Kulüp Başkanı Rasmus Ankersen, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen ve gündemdeki konular hakkında fikir alışverişinde bulunulan görüşmede TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Kazancı ile Göztepe CEO'su Kerem Ertan ve Sportif Direktörü Ivan Mance de yer aldı. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, ziyaretin sonunda Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil'e ve Kulüp Başkanı Rasmus Ankersen'e A Milli Takım forması takdim etti" denildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gökçe Bahadır'dan Yaprak Dökümü açıklaması

2025-01-04 00:39 - Magazin

Sergen Yalçın'a eleştiri: 'Tatil, Beşiktaş'tan daha mı değerli?'

2025-01-04 00:38 - Spor

Aziz Nesin'in oğlu Ahmet Nesin'e 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması

2024-12-31 18:38 - Siyaset

Putin'den sürpriz atama kararı: Anadolu Efes'in hisseleri düştü

2024-12-30 19:38 - Dünya

Survivor'da yeni takımlar belli oldu... İşte dengeleri değiştiren o takımlar!

2025-01-06 00:09 - Magazin

Eski ABD Başkanı Jimmy Carter hayatını kaybetti

2024-12-30 00:39 - Dünya

Eski Vali Mustafa Malay hayatını kaybetti

2025-01-04 00:08 - Gündem

Ferdi Tayfur hayatını kaybetti!

2025-01-02 19:59 - Magazin

77 yaşındaki kadın ve torunları kayıp... Aileden yardım çağrısı!

2025-01-03 00:39 - Asayiş

Sosyal medyada ortaya çıktı… Kızılcık Şerbeti'nde senaryo sızdı: Ölen isimler belli oldu

2025-01-01 00:08 - Magazin

İlgili Haberler

Tügva'nın Gençlig'ni Hacıosmanoğlu ve Montella tanıttı!

07:41 - Spor

Galatasaray efsanesi Gökmen Özdenak hayatını kaybetti!

19:57 - Spor

Fenerbahçe'den olağanüstü seçimli genel kurul kararı!

17:40 - Spor

Futbolda bahis soruşturması: Erden Timur ve 29 kişi hakkında gözaltı kararı

08:17 - Spor

TFF'nin eski başkan vekili ve 3 kişi serbest bırakıldı!

12:06 - Spor

Günün Manşetleri

Son Dakika: Fatih Ürek hayatını kaybetti...

21:28 - Gündem

Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda Mika Raun gözaltına alındı

21:26 - Asayiş

Aziz İhsan Aktaş davasında dördüncü gün sona erdi!

11:11 - Gündem

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 11 yaralı var!

11:02 - Asayiş

CHP'li Emir: Varlık Fonu Sayıştay denetiminden tamamen kaçırıldı!

08:46 - Siyaset