?>

Galatasaray, Adana Demirspor'u 3 golle geçti!

Süper Lig'in nefes kesen şampiyonluk yarışında avantajı yakalayan Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında hata yapmadı.

Spor - 1 yıl önce

Süper Lig'in nefes kesen şampiyonluk yarışında avantajı yakalayan Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında hata yapmadı. Maçı 3-0 kazanan sarı kırmızılı takım bitime 4 hafta kala 93 puana ulaşarak 1988-89 sezonunda Fenerbahçe'nin kırdığı puan rekorunu (93) egale etti.

Galatasaray'dan şampiyonluk yürüyüşü... Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında lider Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında 3-0 kazandı. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta Sivas'ta puan kaybetmesiyle şampiyonluk yarışında büyük avantaj sağlayan Galatasaray, Adana deplasmanında da hata yapmadı ve 3 puanın sahibi oldu. 

FENERBAHÇE'NİN REKORUNU EGALE ETTİ

Sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluk ipine yakın tarafta olan Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında da kazanarak 93 puana ulaştı ve  Fenerbahçe'nin 1988-89 sezonunda kırdığı puan rekorunu egale etti. 

Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadelenin oldukça tempolu geçen ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

ZIYECH PERDEYİ AÇTI

İkinci yarının hemen başında dakikalar 54'ü gösterirken sahneye çıkan Hakim Ziyech Galatasaray'ı öne geçirdi. 

Mertens'in yay üzerinden indirdiği topa Hakim Ziyech, sol ayağıyla çok sert vurdu. Shahrudin Mahammadaliyev'in yetersiz teması sonrası meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

DEMİRBAY FARKI 2'YE ÇIKARDI

Aslan'ın kaptanı Muslera'nın kurtarışları ile damga vurduğu ve Galatasaray'ı ayakta tuttuğu mücadelede 64'te sahneye çıkan Kerem Demirbay farkı 2'ye çıkardı.

Ceza sahası içinde topla buluşan Kerem Demirbay, sağ çaprazda rakibini egale ederek dar açıdan golü atmayı başardı ve skoru 2-0'a getirdi. 

Kerem Demirbay, Adana Demirspor ağlarını havalandırarak kariyeri boyunca bir sezonda attığı en fazla gole (6) ulaştı.

90+1'DE ICARDI SAHNEDE

90+1'de Aslan'ın golcüsü Icardi kapanışı yaptı. Kerem'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Mertens, hemen yanındaki Icardi'ye bıraktı. Onun düzgün vuruşu ağlarla buluştu.

Bu gol maçın skorunu belirledi ve Galatasaray 3 puanı 3 golle alarak bitime 4 hafta kala 93 puan ve maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 7 puan önüne geçti.

Adana Demirspor ise 41 puanla 11. sırada yer aldı. Galatasaray önümüzdeki hafta Sivasspor ile iç sahada oynayacak.

Haftanın Öne Çıkanları

İsmailağa'dan parkta oturan başörtülü kadınlara taciz!

2024-04-26 22:41 - Gündem

CHP'ye geçen Denizli'de ihtiyaç fazlası araçlar sergilendi

2024-04-20 11:03 - Gündem

Erdoğan’dan Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan’a dava

2024-04-21 10:53 - Gündem

Oya Tekin’den Cumhurbaşkanı Başdanışmanına tepki

2024-04-24 10:43 - Gündem

CHP, büyük emekli mitingi düzenleyecek

2024-04-22 10:52 - Siyaset

Deniz Zeyrek'ten Mustafa Varank ile ilgili çarpıcı iddia

2024-04-23 09:15 - Gündem

Bakan Özhaseki'den itiraf: Anadolu coğrafyasını talan ettik!

2024-04-21 18:07 - Gündem

Gaziantep'te kadın kılığında iki hırsız yakalandı!

2024-04-26 18:28 - Asayiş

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı montajlı fotoğrafı paylaştı

2024-04-23 19:50 - Gündem

Gaziantep Büyükşehir ve GASKİ’nin toplam borcu 15 milyar TL

2024-04-25 10:27 - Gündem

İlgili Haberler

PFDK'den Burak Kızılhan'a ceza!

00:00 - Spor

Fatih Terim'e büyük şok: 9 maçlık seri bitti!

00:00 - Spor

Görüntüler tepki çekmişti: Futbolcuyu darp eden polis memuruna soruşturma

00:09 - Spor

Hakan Bilal Kutlualp'ten kongre açıklaması! İçinde bulunduğumuz tablo ne olursa olsun...

00:00 - Spor

Muslera'nın ardından... Galatasaray kalesine bir Güney Amerikalı daha!

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Vahşice katledilmişti... Narin Güran cinayetinde 3. duruşma bugün!

09:09 - Gündem

Yerlikaya duyurdu: 21 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 547 düzensiz göçmen yakalandı

09:08 - Gündem

Ümraniye'de 'gülümseyen kadınlara' sansür: 'Toplumun ahlakını bozan...'

03:38 - Gündem

Yılmaz Tunç: 7 bin 591 infaz ve koruma memuru görevine başladı

01:39 - Gündem

Ali Babacan'dan TRT'ye: Hakkımı helal etmiyorum

01:08 - Siyaset