?>

GAİB Başkanı Kileci’den 19 Mayıs mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bir kutlama mesajı yayımladı.

Yerel - 3 yıl önce

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bir kutlama mesajı yayımladı.

Gençliğimizin ülkemizin geleceği açısından hayati önemde olduğunu vurgulayan Kileci “Ülkemizin gelişmesi ve daha da ileriye gitmesi noktasında gençlerimizin önemi tartışılmazdır. Uygar devletler arasında olmaya devam etmek ve bağımsızlığımıza halel gelmemesini istiyorsak gençlerimize kendilerini geliştirebilecekleri fırsatları sunup iyi bir gelecek hazırlamalıyız. Gençlerimizin istikbali ülkemizin istikbalinden ayrı düşünülemez. Gençlerimizin inşa edeceği ülkemizin geleceğinin aydınlık olmasını istiyorsak öncelikle gençlerimizin geleceğinin aydınlık olması için çabalamalıyız” değerlendirmesinde bulundu. Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir.” sözünü aktaran Kileci “Atatürk’ün belirttiği gibi bugün bizim de bütün ümidimiz gençliktedir. Refah, bağımsız ve medeni bir toplum için gençlerimizin çalışkan, vatansever, iyi eğitimli ve idealist olmaları elzemdir. Biz de bu noktada gençlerimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapmalı ve gençlerimizin muhtaç olduğu kudretin damarlarındaki asil kanda olduğu bilincini aşılamalıyız. Atalarımızın başarılarından çıkardıkları derslerin doğrultusunda gençlerimizin daima en iyisi için çabalamalarını sağlamalıyız.” diye konuştu.

Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla başlayan Millî Mücadelemizin ardından Cumhuriyetimizin temellerinin çok zor şartlar altında atıldığını hatırlatan Kileci “19 Mayıs 1919 günü Atatürk’ün meşalesini yakarak başlattığı Millî Mücadelemiz büyük fedakarlıkların ve kahramanlıkların neticesinde zafere ulaştı. Yedi düvele karşı mücadele eden ecdadımız umutsuzluğa asla kapılmadı, inancını asla yitirmedi. Binlerce gencimiz İstiklal Mücadelemizde şehit oldu. Ülkemizin istikbali için çalışması gereken on binlerce genci o zamanlarda toprağa verdik. Bugün şanlı tarihimizin bilincini diri tutarak geleceğimizi şekillendirmeli ve bu vatanın bize armağan olması için kimlerin nasıl fedakarlıklarda bulunduğunu hep aklımızda bulundurmalıyız. Bu anlamlı günün vesilesiyle Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, fedakarlıklarını ve kahramanlıklarını asla unutmayacağımızı bildiriyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Haftanın Öne Çıkanları

İnce'nin sahte kasetini servis eden hesabın sahibi AKP'li trol çıktı

2023-05-12 11:13 - Gündem

Menzil tarikatı ikinci turda da Erdoğan'ı destekleyecek

2023-05-17 21:18 - Gündem

Yeşil Sol Parti Gaziantep'te seçimin iptali için başvurdu

2023-05-17 08:16 - Siyaset

Soylu, seçim sonuçlarını küsuratına kadar bilmiş!

2023-05-16 19:04 - Gündem

Bahçeli'nin başdanışmanından Sinan Oğan'a: Başka kapıya

2023-05-16 11:50 - Siyaset

Berat Albayrak hakkında tutanak tutuldu

2023-05-14 17:21 - Gündem

Turkcell'in seçim gecesi mesajı gündem oldu!

2023-05-12 10:17 - Gündem

Demirtaş'tan Anadolu Ajansı paylaşımı...

2023-05-14 19:16 - Siyaset

Pehlivan: Cezaevine giriyorum, intikam alınıyor!

2023-05-15 16:40 - Gündem

Ümit Özdağ: Evet, seçimlerin ikinci tura kalmasını sağladık!

2023-05-15 10:41 - Siyaset

İlgili Haberler

Şehitkamil'de 25 Aralık coşkusu başladı

00:00 - Yerel

Şahinbey Ampute'den 11-0'lık farklı galibiyet

00:00 - Yerel

GSO'nun “Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni” gerçekleştirildi

00:00 - Yerel

Fırat-OSB İsale Hattı Projesi törenle hizmete açıldı

00:00 - Yerel

Güçyetmez: Toplumsal ilerlemenin lokomotifiyiz

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı!

11:13 - Gündem

AKP'li vekil, bütçe görüşmelerine 9 milyon 200 bin liralık saatle geldi!

10:10 - Gündem

Saadettin Saran'ın villasının bekçisi gözaltına alındı!

00:09 - Asayiş

Ela Rümeysa Cebeci ifadesinin ardından yeniden cezaevine gönderildi

17:51 - Gündem

Balıkesir’de İHA boş bir araziye düştü!

15:28 - Gündem