?>

GAGİAD'tan GTB'ye ziyaret

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsası’nı (GTB) ziyaret etti.

Yerel - 12 ay önce

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsası’nı (GTB) ziyaret etti.

Ziyarette, GTB’nin faaliyetleri, GAGİAD’ın yeni dönem hedefleri, projeleri ve iş birliği olanakları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

GAGİAD’ın 16. Olağan Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri,GTB’yi ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Enver Çokay, Meclis Başkan Yardımcısı Karaca Türkmen ve Genel Sekreter Özgür Bayram ile bir araya geldi.

GTB Başkanı Akıncı, ziyarette yaptığı konuşmada, GAGİAD heyetini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirterek, Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

30 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan GAGİAD’ın üstlendiği misyon ve yürüttüğü faaliyetlerle Gaziantep’te çok kıymetli çalışmalara imza attığını kaydeden Akıncı, GAGİAD ailesinin geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de yeni projeler ve yeni hedefler doğrultusunda önemli başarılara imza atacağına yürekten inandıklarını söyledi.

Akıncı, Gaziantep’in ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişimine katkı sunacak çalışmalar yürüten GAGİAD ile iş birliği içerisinde ortak projeler yürütmeye kapılarının her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi.

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu ise konuşmasında GAGİAD’ın faaliyetleri, hayata kazandırdığı projeler ve yeni dönem hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Yeni dönemde devraldıkları GAGİAD hizmet bayrağını en üst noktaya taşıma gayreti içerisinde olacaklarını vurgulayan Konukoğlu, Gaziantep'in sanayi ve ticarette var olan güçlü potansiyeline katkı sunacak, yeşil dönüşüm ve dijitalleşme gibi yenilikçi çalışmalar ile eğitim ve istihdam odaklı projeler üzerinde faaliyetler yürüteceklerini ifade etti.

Ziyarette, GAGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yunus Kara, M. Onur Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğçe Topçuoğlu, Mert Bülent Güllüoğlu, Erman Erturhan, Necip İbrahim Teymur, Seçkin Yıldırımdemir ve Burak Fadıloğlu da yer aldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil'de 591 milyon liralık ihale kime gitti?

2024-05-05 07:01 - Gündem

4 Mayıs Dünya Ankilozan Spondilit Farkındalık Günü

2024-05-04 10:21 - Sağlık

Kalkan: Büyükşehir 2 milyonluk ne danışacak?

2024-05-04 08:30 - Gündem

İsmail Saymaz: Tetikçiyi taşıyan çakarlı Audi kimin?

2024-05-08 10:54 - Gündem

Diyanet'in 'özel yemek' listesi ortaya çıktı

2024-05-06 10:35 - Gündem

Ali Erbaş'ın bir makam aracı da Suudi Arabistan’dan çıktı

2024-05-03 11:56 - Gündem

İsmailağa Cemaati: Camiamız devlet tarafından akredite yapılmış bir yapıdır

2024-05-03 09:14 - Gündem

Başkan Yılmaz ifşa etti: Her ay 2,5 milyon TL zarar var!

2024-05-02 13:20 - Gündem

Gazeteci Barış Terkoğlu'na hapis cezası

2024-05-03 00:20 - Gündem

Tuğrul Türkeş'ten Osman Kavala tepkisi

2024-05-03 21:35 - Gündem

İlgili Haberler

Murat Üzümcü: Alin teri kutsaldir, rant düzeni haramdır!

00:58 - Yerel

Bozgeyik”ten 1 Mayıs mesajı: Emek ve alın terinin ülke kalkınmasındaki rolü büyüktür

00:00 - Yerel

Kubba’dan 1 Mayıs mesajı: Emek, en yüce değerdir

00:06 - Yerel

Yılmaz'dan, Karşıyaka'da esnaf ziyareti

00:04 - Yerel

Konukoğlu Spor Lisesi Türkiye Finalleri’nde

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Son Dakika... CHP'nin otobüs şoförüne ev hapsi kararı

20:08 - Gündem

AKP'li eski meclis üyesi okulu bastı: 14 yaşındaki çocuğu darbetti!

19:09 - Gündem

1 Mayıs'ta Taksim'e yine yasak! Polis müdahalesi, gözaltılar ve avukatlara darp iddiası...

18:39 - Gündem

İstanbul Valiliği 1 Mayıs eylemlerinde gözaltı sayısını açıkladı

18:08 - Gündem

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen ev hapsi nedeniyle 1 Mayıs'a katılamadı: Annesi alana çıkarak konuştu

17:39 - Gündem