?>

GAGİAD’dan öğrencilere anlamlı destek

Ekonomi alanındaki çalışmalarının yanında toplumsal fayda odaklı girişimleriyle de dikkat çeken Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD), Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki tüm öğrencilere mont ve ayakkabı bağışında bulundu.

Eğitim - 2 yıl önce

Ekonomi alanındaki çalışmalarının yanında toplumsal fayda odaklı girişimleriyle de dikkat çeken Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD), Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki tüm öğrencilere mont ve ayakkabı bağışında bulundu.

Ülkemizin yaşadığı 6 Şubat depremlerinin ilk anından itibaren afetzede vatandaşlarımıza yönelik desteklerini sürdüren GAGİAD, bölgenin yeniden ayağa kalkması için çalışmalarına devam ediyor. 1 yıldır acil ihtiyaçların temininden ticari hayatın yeniden canlandırılması, gıda temininden barınma alanlarına kadar pek çok konuda destek çalışmaları yürüten dernek, şimdi de İslahiye'deki öğrencilere yönelik anlamlı bir çalışmaya imza attı. GAGİAD, havaların soğumasını da göz önünde bulundurarak, tüm öğrencilere mont ve ayakkabı hediye etti. Hediyeler İslahiye Koordinatör Kaymakamı Çiğdem Dede, Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Fatih Ayhan, İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhammet Polat, GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Güleç ve Mert Güllüoğlu’nun katılımlarıyla dağıtıldı.

İslahiye'nin Nurdağı ile birlikte Gaziantep'in 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen ilçelerinden olduğunun altını çizen GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, Gaziantep için iyi günde de kötü günde de kararlılıkla çalıştıklarının altını çizerek şunları söyledi:

“Gaziantep'imizin güzel ilçesi İslahiye'de bulunmaktan, öğrencilerimizin yüzündeki sıcak gülümsemeyi görmekten dolayı çok mutluyuz. GAGİAD olarak 30 yıldır ülkemize, bölgemize, şehrimize değer katmak için çalışıyoruz. Üzerimize düşen sorumluluğun gereği olarak, her zaman vatandaşlarımızla dayanışma içinde olmaya gayret gösterdik, gösteriyoruz. Tam da bu nedenle bugün İslahiye’de, çocuklarımızın yanında olmak istedik. Çocuklarımızın yüzündeki sıcak gülümsemeyi gördükten sonra da Gaziantep için çalışma, zor günde insanımızın yanında olma kararlılığımız daha da arttı. GAGİAD olarak, iş dünyasındaki misyonumuzun yanı sıra toplumsal ihtiyaçlara duyarlı bir şekilde yaklaşıyor, çözüm üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Verdiğimiz her destek, bizim için ayrı bir gurur kaynağı oluyor. Dernek olarak, bugün olduğu gibi gelecekte de benzer adımları atmaya devam edeceğiz. Depremin yıkıcı etkilerinin üstesinden gelmek, her alanda yaralarımızı sarmak için son güne kadar dayanışmanın gücüyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Avukat Feyza Altun hakkında soruşturma başlatıldı!

2024-02-19 10:05 - Gündem

Menzil şeyhlerinin tamamına deprem konutu çıktı!

2024-02-14 10:32 - Gündem

Gaziantep'te 'Milyonlarca liralık vurgun' iddiası

2024-02-16 19:26 - Gündem

İlber Ortaylı'dan 'Şevki Yılmaz' açıklaması

2024-02-19 18:35 - Gündem

Halil Konakçı koruma ordusuyla görüntülendi!

2024-02-19 20:42 - Gündem

Murat Kurum, İliç'teki madenin kapasite artışına onay vermiş!

2024-02-13 19:12 - Gündem

Yeşilçam yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti!

2024-02-17 19:35 - Magazin

Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu!

2024-02-17 21:19 - Asayiş

İYİ Parti'deki suikast girişiminin detayları ortaya çıktı!

2024-02-19 10:06 - Gündem

CHP'nin Malatya adayı olan Veli Ağbaba'dan açıklama

2024-02-13 13:10 - Siyaset

İlgili Haberler

GİBTÜ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ KLİNİK EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

00:00 - Eğitim

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İle Anıl Havacılık arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı

00:00 - Eğitim

HKÜ ile Mimar Sinan Üniversitesi arasında iş birliği protokolü

00:00 - Eğitim

Bölgenin ilk ve tek Endüstriyel Tasarım Bölümü HKÜ’de açıldı

00:00 - Eğitim

GİBTÜ'de bilimsel yayın performansında istikrarlı yükseliş

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

YENİ Parti'ye 6 günde 124 bin 102 kişi 266 milyon TL bağış yaptı

20:18 - Siyaset

Beyaz TV programcısı Tahir Sarıkaya tutuklandı

18:43 - Asayiş

Menderes Belediyesi'ne operasyon: Başkan İlkay Çiçek gözaltına alındı!

08:14 - Asayiş

AKP'li Şamil Tayyar: Konuşursa medyada deprem olur!

07:44 - Gündem

Yeni Partili Meriç, cezaevlerindeki kötü koşulları meclis gündemine taşıdı

00:52 - Siyaset