?>

'Formda Kal’ projesini tamamlayanlara ödül

‘Formda Kal’ projesi kapsamında İbrahimli Spor Merkezi’nde çalışmalara katılan ve kilo kontrol programlarını başarıyla tamamlayan üyeler ödüllendirildi.

Yerel - 6 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca yaşam boyu herkes için spor faaliyetlerini desteklemek için yürütülen ‘Formda Kal’ projesi kapsamında İbrahimli Spor Merkezi’nde çalışmalara katılan ve kilo kontrol programlarını başarıyla tamamlayan üyeler ödüllendirildi.

Küçük, büyük, genç, yaşlı herkes için sporun bir yaşam biçimi olması adına ilçenin 17 farklı noktasında pilates, fitness, step-aerobik, zumba, çocuk pilatesi branşlarında eğitimlerin verildiği spor merkezlerini yıl boyunca vatandaşların hizmetine sunan Şehitkamil Belediyesi, spor alanlarında yürüttüğü projelerle halk sağlığına büyük önem veriyor.

Formda Kal projesi ile spor merkezlerinden faydalan üyelere antrenman programı öncesinde konusunda uzman eğitmenler aracılığıyla beslenme, dinlenme, hareketli yaşamın önemi ve metabolizmayı hızlandırmanın püf noktaları hakkında bilgiler aktaran Şehitkamil Belediyesi, kilo kontrol programlarıyla da çalışmalara katılan üyelerinin sağlık durumlarını yakından kontrol ediyor.

Açıldığı günden bu zamana kadar on binlerce kişinin sportif faaliyetlere katıldığı İbrahimli Spor Merkezi’nde Formda Kal projesi kapsamında 6 aylık periyodu başarıyla tamamlayan üyelere yaşam boyu spora teşvik amacıyla spor malzemeleri armağanında bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, spor faaliyetlerine katılan üyelere yaşam boyu spor faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalardan da söz etti.

SPOR MERKEZLERİ YOĞUN BİR ŞEKİLDE KULLANILIYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Formda Kal projesi kapsamında gerçekleştirilen ödül töreni sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Öncelikle ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren spor merkezleri faaliyetlerimize büyük önem veriyoruz. İbrahimli Spor Merkezi’nde gündüz bayanlara akşam erkeklere yönelik olmak üzere yoğun tempo içeresinde spor etkinlikleri yapılıyor. Step-aerobik, pilates, zumba, fitness branşlarında çalışmaları 4 mevsim esasına göre sürdürüyoruz.  Formda Kal projesi kapsamında 11 hanım kardeşimiz, 6 aylık periyotta kilo kontrol programını başarıyla tamamladılar. Biz de onların bu başarısı karşısında çam sakızı çoban armağanı ufak bir hediye takdim ettik. Esas olan spor merkezlerimizin yoğun bir şekilde kullanılması. Spor merkezlerimizde bu tabloyu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Tüm vatandaşlarımızı sağlıklı yaşama teşvik ediyoruz. Sağlıklı ve zinde bir yaşam için sportif aktiviteleri desteklemeye devam edeceğiz. Tüm hanım kardeşlerime sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

İzindeyiz yüce Atam...

2019-11-10 00:03 - Gündem

Gaziantep'te öğretmen 6. kattan atlayarak intihar etti

2019-11-11 22:57 - Asayiş

İşsiz baba, eşi ve çocuklarını öldürüp intihar etti!

2019-11-09 13:19 - Asayiş

İmamoğlu, “temel atmama” töreni yaptı

2019-11-07 22:08 - Gündem

Atatürk yerine Erdoğan’ın fotoğrafını kullandılar

2019-11-10 21:58 - Gündem

Dikkat! Gaziantep'te elektrik kesintisi

2019-11-05 20:43 - Yerel

Gaziantep'te 10 Kasım töreninde skandal!

2019-11-10 16:04 - Gündem

Gazeteci Aykut Tuzcu yaşamını yitirdi

2019-11-09 13:51 - Gündem

Gaziantep'te 1200 polisle dev uyuşturucu operasyonu

2019-11-09 10:07 - Asayiş

Haluk Levent'in 'Katil Baba' paylaşımı olay oldu

2019-11-09 23:15 - Gündem

İlgili Haberler

Bozgeyik: Nevruz, birliğimizin, dirliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştiği gündür

00:26 - Yerel

Gaziantep'te Nevruz Yenigün Kutlama Programı gerçekleşti

00:01 - Yerel

Tahmazoğlu vatandaşlarla bayramlaştı...

00:00 - Yerel

Bozgeyik Ailesi’nden coşkulu bayramlaşma töreni

00:19 - Yerel

Gaziantep Havalimanı’nda kavga çıktı!

10:31 - Yerel

Günün Manşetleri

Soylu'dan 'İsrail' çıkışı: 300-400 bin şehit veririz belki ama…

09:46 - Gündem

Basın meslek örgütleri: İsmail Arı derhal serbest bırakılmalı

09:30 - Gündem

Muhittin Böcek: Düz yaşayacağız, düz yürüyeceğiz, dik duracağız!

17:52 - Gündem

Bahçeli'nin açıklaması 'farklı' servis edildi, işine son verildi!

17:49 - Gündem

CHP ve DEM Parti bayramlaşmasında 'İmamoğlu' gündemi

13:02 - Gündem