?>

Fedaioğlu’ndan Anneler Günü mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, anneliğin kutsal bir görev olduğunu vurgulayarak, tüm annelerin gününü en içten duygularla kutladı.

Yerel - 3 ay önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, anneliğin kutsal bir görev olduğunu vurgulayarak, tüm annelerin gününü en içten duygularla kutladı.

“Sevginin en saf halini yüreklerinde taşıyan, karşılıksız emekleriyle toplumumuzun temel direği olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” diyen Başkan Fedaioğlu, “Anne; hayatın kaynağı, sabrın sembolü, geleceğin mimarıdır. Bizler, sevgiyi önce annemizin gözlerinde, şefkati onun ellerinde tanıdık. Gaziantep’te ve ülkemizin dört bir yanında evladına, ailesine ve milletine adanmış milyonlarca anne, toplumsal birliğimizin ve değerlerimizin taşıyıcısıdır. Annelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” ifadelerine yer verdi.

“2025 AİLE YILI, ANNELERE VE KADINLARA VERİLEN DEĞERİN AÇIK GÖSTERGESİDİR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını “Aile Yılı” olarak ilan etmesinin, annelere ve kadınlara verilen önemin güçlü bir tezahürü olduğunu belirten İl Başkanı Fedaioğlu, “AK Parti, kuruluşundan bu yana kadını toplumun asli ve etkin bir öznesi olarak gören bir anlayışı savunmaktadır. Annelik gibi kutsal bir rolü üstlenen kadınlarımızın hayatın her alanında hak ettiği değeri görmesi için kararlılıkla çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ilan edilen 2025 Aile Yılı, aile kurumunun güçlendirilmesi, annelerimizin desteklenmesi ve toplumsal dokunun korunması adına tarihi bir adımdır. Annelerimiz, sadece evlat büyütmüyor; bir milleti mayalıyor. Bu şuurla, kadınlarımızı destekleyen her politika, aynı zamanda Türkiye’nin istikbali için atılmış bir adımdır” şeklinde konuştu.

GAZZELİ ANNELERİ UNUTMADI: “ONLAR, DİRENİŞİN VE ONURUN ADIDIR”

Başkan Fedaioğlu, mesajında Filistin’de yaşanan insanlık dramına da değinerek, zulüm altında çocuklarını korumaya çalışan Gazzeli annelere özel bir paragraf ayırdı.

Fedaioğlu, “Bu Anneler Günü’nde, kalbimiz Gazzeli annelerle birlikte atıyor. Evlatlarını toprağa veren, yıkımların ortasında sabrı kuşanan o cesur yürekler… Onlar sadece çocuklarını değil, bir halkın onurunu da taşıyor. Dualarımızda, mücadelemizde ve vicdanımızda Gazzeli annelerin yeri apayrıdır. Türkiye olarak onların yanındayız, mazlumun sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

“ANNELERİMİZE VEFA BORCUMUZ VAR”

Başkan Fedaioğlu, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Hayatta olan annelerimize sağlıklı, huzurlu bir ömür; ahirete irtihal eden annelerimize rahmet diliyorum. Her birimize emek veren, bizleri bugünlere taşıyan annelerimize vefamızı göstermek, onları yalnız bırakmamak en temel sorumluluğumuzdur. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.”

Haftanın Öne Çıkanları

CHP'li Ali Mahir Başarır açıkladı: Saldırganın kızı CHP Genel Merkezi'ni aradı

2025-05-05 21:38 - Gündem

Son Dakika... Özgür Özel'in kızını tehdit eden kişi yakalandı

2025-05-05 21:08 - Gündem

AKP'li olduğunu söyleyen emeklinin sözleri gündem oldu!

2025-05-06 10:02 - Gündem

İBB Soruşturmasında gizli dalga mı?

2025-05-07 10:43 - Gündem

Özgür Özel'e saldıran kişi evlat katili çıktı!

2025-05-04 13:38 - Gündem

Yeni Şafak yazarından skandal paylaşım

2025-05-04 20:04 - Gündem

Gazeteci Ayşenur Arslan beraat etti

2025-05-06 13:08 - Gündem

Ümit Özdağ'dan 'sarı torba' paylaşımına sert tepki

2025-05-05 11:31 - Siyaset

Özcan: Muğlalı köylünün Ata toprağına dokunmayın

2025-05-09 00:44 - Tarım

Özgür Özel'den Yılmaz Özdil'e sert tepki

2025-05-08 23:08 - Gündem

İlgili Haberler

Tahmazoğlu’ndan sosyal konut projesi müjdesi

00:32 - Yerel

Şahinbey Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor

00:32 - Yerel

Şehitkamil'den kırsal mahallelerde kalkınma hareketi

00:29 - Yerel

Konteynır kentlerdeki sosyal donatılar değerlendiriliyor

00:27 - Yerel

Yılmaz'dan, Şirinevler Mahallesi’ne ziyaret

00:37 - Yerel

Günün Manşetleri

Beyoğlu'nda CHP'nin adayı Sefer Karaahmetoğlu kazandı!

17:16 - Gündem

Saray'a yürüyen Birleşik Kamu-İş üyelerine polis engeli!

16:52 - Gündem

CHP’li Meriç: Konkordato gerçeğini görmeliyiz

16:34 - Siyaset

Aziz İhsan Aktaş hakkındaki ev hapsi kararları kaldırıldı

10:34 - Gündem

Aydın'da Çerçioğlu protestosu: Konser alanı boş kaldı!

07:49 - Gündem