?>

Fedaioğlu’ndan Anneler Günü mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, anneliğin kutsal bir görev olduğunu vurgulayarak, tüm annelerin gününü en içten duygularla kutladı.

Yerel - 5 ay önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, anneliğin kutsal bir görev olduğunu vurgulayarak, tüm annelerin gününü en içten duygularla kutladı.

“Sevginin en saf halini yüreklerinde taşıyan, karşılıksız emekleriyle toplumumuzun temel direği olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” diyen Başkan Fedaioğlu, “Anne; hayatın kaynağı, sabrın sembolü, geleceğin mimarıdır. Bizler, sevgiyi önce annemizin gözlerinde, şefkati onun ellerinde tanıdık. Gaziantep’te ve ülkemizin dört bir yanında evladına, ailesine ve milletine adanmış milyonlarca anne, toplumsal birliğimizin ve değerlerimizin taşıyıcısıdır. Annelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” ifadelerine yer verdi.

“2025 AİLE YILI, ANNELERE VE KADINLARA VERİLEN DEĞERİN AÇIK GÖSTERGESİDİR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını “Aile Yılı” olarak ilan etmesinin, annelere ve kadınlara verilen önemin güçlü bir tezahürü olduğunu belirten İl Başkanı Fedaioğlu, “AK Parti, kuruluşundan bu yana kadını toplumun asli ve etkin bir öznesi olarak gören bir anlayışı savunmaktadır. Annelik gibi kutsal bir rolü üstlenen kadınlarımızın hayatın her alanında hak ettiği değeri görmesi için kararlılıkla çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ilan edilen 2025 Aile Yılı, aile kurumunun güçlendirilmesi, annelerimizin desteklenmesi ve toplumsal dokunun korunması adına tarihi bir adımdır. Annelerimiz, sadece evlat büyütmüyor; bir milleti mayalıyor. Bu şuurla, kadınlarımızı destekleyen her politika, aynı zamanda Türkiye’nin istikbali için atılmış bir adımdır” şeklinde konuştu.

GAZZELİ ANNELERİ UNUTMADI: “ONLAR, DİRENİŞİN VE ONURUN ADIDIR”

Başkan Fedaioğlu, mesajında Filistin’de yaşanan insanlık dramına da değinerek, zulüm altında çocuklarını korumaya çalışan Gazzeli annelere özel bir paragraf ayırdı.

Fedaioğlu, “Bu Anneler Günü’nde, kalbimiz Gazzeli annelerle birlikte atıyor. Evlatlarını toprağa veren, yıkımların ortasında sabrı kuşanan o cesur yürekler… Onlar sadece çocuklarını değil, bir halkın onurunu da taşıyor. Dualarımızda, mücadelemizde ve vicdanımızda Gazzeli annelerin yeri apayrıdır. Türkiye olarak onların yanındayız, mazlumun sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

“ANNELERİMİZE VEFA BORCUMUZ VAR”

Başkan Fedaioğlu, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Hayatta olan annelerimize sağlıklı, huzurlu bir ömür; ahirete irtihal eden annelerimize rahmet diliyorum. Her birimize emek veren, bizleri bugünlere taşıyan annelerimize vefamızı göstermek, onları yalnız bırakmamak en temel sorumluluğumuzdur. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.”

Haftanın Öne Çıkanları

CHP'li Ali Mahir Başarır açıkladı: Saldırganın kızı CHP Genel Merkezi'ni aradı

2025-05-05 21:38 - Gündem

Son Dakika... Özgür Özel'in kızını tehdit eden kişi yakalandı

2025-05-05 21:08 - Gündem

AKP'li olduğunu söyleyen emeklinin sözleri gündem oldu!

2025-05-06 10:02 - Gündem

Özcan: Muğlalı köylünün Ata toprağına dokunmayın

2025-05-09 00:44 - Tarım

Hepsi geri gönderildi: 2 bin tondan fazla patates virüslü çıktı!

2025-05-07 00:09 - Tarım

TMO buğday ve arpa alım tarihi ne zaman? TMO buğday ve arpa alımı başvuruları

2025-05-11 00:00 - Tarım

GTB'de yılın ilk buğdayı 13 lira 50 kuruştan alıcı buldu

2025-05-08 00:00 - Tarım

Türkiye için pestisit alarmı... 24 yerli ürün için 8 ayrı ülkeden sınır reddi!

2025-05-07 00:00 - Tarım

Adana'da ilk hasat başladı: Hedef, 330 bin ton

2025-05-06 00:39 - Tarım

İBB Soruşturmasında gizli dalga mı?

2025-05-07 10:43 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’in kurutmalıkları küresel lezzet oldu!

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan, Yukarı Arıl Mahallesi’ne ziyaret

00:00 - Yerel

Şahinbey 9. Kitap Fuarı kapılarını açıyor

00:00 - Yerel

Yıldırım: Etkin yapı denetimi bir tercih değil hayati zorunluluk

00:00 - Yerel

Gaziantep'te “Kentsel Hareketlilik İnisiyatifi” toplantısı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Dilek İmamoğlu: Milletin iradesine, yine milletin kendisi sahip çıkacaktır

15:38 - Gündem

10 Ekim Gar Katliamı anmasına polis müdahalesi

13:15 - Gündem

Nobel Barış Ödülü Maria Corina Machado'ya verildi!

12:13 - Dünya

Ayşe Barım hakkında kalp ameliyatı kararı

11:17 - Gündem

'Dindar nesil' projesi çöktü: 5 yılda 195 bin öğrenci İmam Hatip'i bıraktı!

10:21 - Eğitim