?>

Fedaioğlu: Birlik için, vefa için, millet için sahadayız

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, teşkilat çalışmalarını sahaya yansıtan yoğun bir ziyaret programı ile gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Siyaset - 1 yıl önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, teşkilat çalışmalarını sahaya yansıtan yoğun bir ziyaret programı ile gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Gerçekleştirdiği yoğun saha programıyla vatandaşlarla birebir temas kuran Başkan Fedaioğlu ziyaretleriyle takdir topluyor. Şehit aileleri, gaziler, önceki dönem teşkilat mensupları, köy muhtarları ve yeni parti üyeleriyle bir araya gelen Fedaioğlu’nun bu temasları, AK Parti’nin milletle olan güçlü bağlarını bir kez daha ortaya koyuyor.

Başkan Fedaioğlu, bu ziyaretler kapsamında Gaziantep’teki şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın emaneti olan ailelerine vefa borcunu yerine getirdi. Şehit ve gazi derneklerini de ihmal etmeyen il teşkilatı, dernek yöneticileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

YENİ ÜYELERLE GÜÇLENEN TEŞKİLAT

Teşkilat çalışmalarını sahaya yansıtan bir diğer önemli adım ise üye kayıt çalışmaları oldu. Partiye katılan yeni üyelerin, üye formlarını bizzat doldurarak AK Parti ailesine dahil eden Başkan Fedaioğlu, “Her yeni üyemiz, bu büyük davanın daha da güçlenmesi demektir” diyerek partiye olan ilginin artarak devam ettiğini belirtti.

VEFA ZİYARETLERİ İLE GEÇMİŞE SAYGI

Partinin hafızasına sahip çıkmak amacıyla gerçekleştirilen vefa ziyaretlerinde ise önceki dönem il ve ilçe teşkilatlarında görev almış isimlerin işyerlerine misafir olan Fedaioğlu, geçmişte verilen emekleri unutmadıklarını ifade etti. AK Parti’nin bir dava hareketi olduğunun altını çizen İl Başkanı, teşkilatın bugünlere gelmesinde katkı sunan herkese teşekkür etti.

MUHTARLARLA DOKUR KÖYÜNDE BULUŞMA

Programının son bölümünde kırsal mahalleleri de ziyaret eden Fedaioğlu, Şahinbey ilçesine bağlı Dokur Köyü’nde muhtarlarla bir araya geldi. Mahallelerin sorunlarını doğrudan muhtarlardan dinleyen Fedaioğlu, çözüm odaklı bir anlayışla hareket ettiklerini ve yerel yönetimlerle güçlü bir koordinasyon içerisinde olduklarını söyledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Berkay Gezgin'den Cem Küçük hakkında suç duyurusu

2025-04-17 18:30 - Gündem

Yozgatlı Ahmet Hakan’dan, Özgür Özel'e traktörlü tebrik

2025-04-20 13:00 - Gündem

Yandaşlar birbirine girdi! Ahmet Hakan'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki: "Korunaklı değilsin, şarlatansın!"

2025-04-17 10:16 - Gündem

Avukatı duyurdu: Lütfü Savaş, 21. Olağanüstü Kurultay için de iptal davası açacak!

2025-04-17 16:09 - Siyaset

Rasim Ozan Kütahyalı'nın ifadesi ortaya çıktı!

2025-04-18 10:09 - Gündem

Arınç'tan 'Can Atalay' çıkışı: Karar okunmuştur, iş bitmiştir!

2025-04-20 18:09 - Gündem

Demir parmaklı oy pusulası sosyal medyada gündem oldu!

2025-04-19 13:06 - Gündem

Özgür Özel, barikatları yıkarak yürüme talimatı verdi!

2025-04-23 17:29 - Gündem

Son dakika: Rasim Ozan Kütahyalı serbest bırakıldı!

2025-04-17 20:39 - Gündem

Özgür Özel: Herkesi 23 Nisan'dan 19 Mayıs'a kadar bu şanlı bayrağı asmaya davet ediyorum

2025-04-22 14:33 - Siyaset

İlgili Haberler

Özgür Özel'den yeni parti açıklaması: 26 Temmuz...

14:00 - Siyaset

Bahçeli: Önemli olan seçimlerin zamanında yapılmasıdır

11:47 - Siyaset

İmamoğlu: Dâhili bedhah kayyımın ne düşündüğünü bilmem!

11:09 - Siyaset

Özgür Özel Salı günü grup toplantısı yapmayacak!

14:11 - Siyaset

Üzümcü: Milletin vekili sonuç alamıyorsa sistem tıkanmıştır!

00:12 - Siyaset

Günün Manşetleri

İmamoğlu İnşaat'a operasyon

08:26 - Gündem

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'ne operasyon: 27 gözaltı

08:14 - Asayiş

Kılıçdaroğlu'nun butlan yönetimi 20 kişiyi daha işinden etti!

07:05 - Gündem

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun da aralarında olduğu 10 kişi tutuklandı

07:03 - Gündem

Bakan Çiftçi: Tüm sokak köpekleri barınaklara alınacak

17:03 - Gündem