?>

Fatih Altaylı'dan o sözde imama sert tepki!

Konya'da bir cami imamının, Hatay'daki depremde ölen vatandaşlar için kullandığı sözler ve "Suriyeli bir kardeşimiz mis gibi kokuyor" ifadesine Gazeteci Fatih Altaylı'dan sert tepki geldi.

Tarayıcınız video oynatmayı desteklemiyor...

Gündem - 2 yıl önce

Konya'da bir cami imamının, Hatay'daki depremde ölen vatandaşlar için kullandığı sözler ve "Suriyeli bir kardeşimiz mis gibi kokuyor" ifadesine Gazeteci Fatih Altaylı'dan sert tepki geldi.

Tahir Büyükkörükcü Cami İmamı'nın vaaz kürsüsünde anlattığı deprem hikayesi şok etti. İmam, "Hatay depreminden sonra oradaki hoca kardeşlerimiz şöyle anlatıyorlar: '3-5 hafta geçti, ölümleri yıkılıyor, cenazeler kokmaya başladı. İçlerinden bir tanesi mis gibi kokuyor. Araştırdık, Suriyeli bir kardeşimizmiş." dedi. İmamın bu sözleri sosyal medyada tepki çekerken, Gazeteci Fatih Altaylı şuursuz imamı yerden yere vurdu.

BÜYÜK SAYGISIZLIK

Mevlid-i Nebi Programı kapsamında Tahir Büyükkörükcü Cami'de Seyfullah Akyiğit isimli hoca, cemaate hitap ettiği bir konuşmasında Hatay'da meydana gelen deprem felaketiyle ilgili bir anı anlattı. Hatay'da kaybettiğimiz canların cansız bedenlerinin koktuğunu fakat tek bir kendisini ‘peygamber aşığı’ olarak tanımlayan Suriyeli kişinin kokmadığını söyleyen hoca, tepki topladı.

FATİH ALTAYLI'DAN SERT TEPKİ 

Fatih Altaylı sözde imam için şunları söyledi:

Bu içinden kaynayan lağımla bunlar insan evladı olamazlar. Allah belanızı versin.

Namaz öncesi hutbede, Suriyelilerden birini öveceğim diye Hatay'da ölmüş tüm Türk vatandaşlarına leş gibi kokuyordu ama Suriyeli mis gibi kokuyordu diyor.

Türklerin gittiği camide bunu Türk cemaatin önünde söyleyeceksin ve bir Allah'ın kulu Hoca hayırdır demeyecek. O cemaatin de Allah belasını versin.

Suriyeli müslümandı Türkler müslüman değil miydi? Sen depremde ölmüş binlerce hataylıya leş diyeceksin, içlerinden bir tane suriyeliye mis diyeceksin.

Bunları kim büyütmüş bunlar hangi kuluçka makinelerinde büyümüş. Çünkü bunların bir anası babası olamaz. Bir ana baba böyle bir şeyi yetiştiremez.

Haftanın Öne Çıkanları

Dilan Polat’tan bu kez 'Tükürük'lü video!

2023-09-28 16:39 - Magazin

Taşkesenlioğlu hakkında 'soruşturmaya yer yok' kararı!

2023-09-30 18:13 - Gündem

Barış Pehlivan hakkında yeni soruşturma!

2023-09-29 16:48 - Gündem

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı!

2023-09-30 23:36 - Gündem

Meclis açılacağı gün İçişleri Bakanlığı'na bombalı saldırı!

2023-10-01 09:57 - Asayiş

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu savcılığa götürüldü!

2023-10-01 13:03 - Asayiş

İmam: Biri mis gibi kokuyormuş. Sorduk Suriyeliymiş!

2023-10-01 11:32 - Gündem

Özgür Özel: CHP sağa kaydı ama biz düzelteceğiz!

2023-09-27 11:24 - Siyaset

Çatlı'nın ailesinden 'tehdit ediliyoruz' davası!

2023-09-27 10:08 - Gündem

Dilan Polat'ın ablasından canlı yayında kokain itirafı!

2023-09-30 10:04 - Gündem

İlgili Haberler

AİHM, Türkiye'nin Demirtaş itirazını reddetti!

21:23 - Gündem

Erdoğan: KAAN'ı belirlediğimiz takvimde Hava Kuvvetlerimizin envanterine inşallah katacağız!

20:40 - Gündem

Kahkaha pozlu fotoğraf ödülsüz kalmadı!

16:13 - Gündem

Aczimendi şeyhi Müslüm Gündüz: Biz, Kemalizm’in kara belasıyız!

14:42 - Gündem

Ahmet Özer’e 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi!

11:43 - Gündem

Günün Manşetleri

Kahkaha pozlu fotoğraf ödülsüz kalmadı!

16:13 - Gündem

Hesabını kapattı, CHP’den AKP’ye geçti!

14:52 - Siyaset

Aczimendi şeyhi Müslüm Gündüz: Biz, Kemalizm’in kara belasıyız!

14:42 - Gündem

Mansur Yavaş devreye girdi, Koray Aydın CHP'ye geliyor iddiası...

10:04 - Siyaset

CHP’den Suboğazı Köyü’ne çıkarma: Verimli toprakları betona teslim etmeyeceğiz

00:23 - Siyaset