?>

Faruk Koca Kulüpler Birliği toplantısına katıldı!

Hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırısından sonra Ankaragücü Başkanlığından ayrılan Faruk Koca, bugün veda etmek için Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısına katıldı.

Spor - 2 yıl önce

Hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırısından sonra Ankaragücü Başkanlığından ayrılan Faruk Koca, bugün veda etmek için Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısına katıldı.

MKE Ankaragücü Kulübü’nün eski Başkanı Faruk Koca, Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısına katıldı.

Koca, toplantıda Trendyol Süper Lig takımlarının başkan ve yöneticilerine veda etti.

Kulüpler Birliği Vakfının Maslak'taki binasında gerçekleştirilen toplantıya MKE Ankaragücü Kulübü’nün eski Başkanı Faruk Koca da katıldı. Toplantının ilk bölümünde yer alan Koca, Süper Lig takımlarının başkan ve yöneticilerine veda ettikten sonra toplantıdan ayrıldı.

'FUTBOLDA BU SAATTEN SONRA İNŞALLAH BU OLAY ÜZERİNE BAZI HAKEM KARARLARI VE FUTBOLUN MARKA DEĞERİ İÇİN DÜZELME VESİLESİ OLUR'

Toplantıdan ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Faruk Koca, "Vedalaşmak için geldim. 1,5 yıl beraber çalıştık. Vedalaşmak, helalleşmek istedim. Birlikte mesaimiz oldu. Sağ olsunlar bugün gelmemi istediler, ben de bu sebeple geldim. Olayı anlattım. Sağ olsunlar dikkate aldılar. Futbolda bu saatten sonra inşallah bu olay üzerine bazı hakem kararları ve futbolun marka değeri için düzelme vesilesi olur. Bekliyoruz" diye konuştu.

Yargı sürecinin devam ettiğini söyleyen Faruk Koca, Pişmanlık duyup, duymadığı sorusuna ise, "Benim yargı sürecim devam ediyor. Futbolla ve bu olaylarla ilgili bir değerlendirme yapacağım ama bugün değil" şeklinde cevap verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Faruk Koca'yı toplantıdan ayrılışı sırasında dışarı çıkarak uğurladı.

Kaynak: İHA  

NE OLMUŞTU?

Süper Lig'in 15. haftasındaki Ankaragücü-Rizespor karşılaşmasının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı.

Saldırı sebebiyle tutuklanan Koca, MKE Ankaragücü Başkanlığı'ndan istifa etmiş, AKP üyeliğinden de atılmıştı.

Koca ayrıca spor organizasyonlarından da men edilmişti.

Bir süredir tutuklu bulunan Koca, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti

Haftanın Öne Çıkanları

Selvi'den Ali Koç'a: Siz FETÖ'nün ananasların yerken...

2024-01-09 10:04 - Gündem

Gaffar Okkan cinayetinden yargılanan isim aday oldu!

2024-01-11 20:27 - Gündem

Şehit olan 9 askerimizin isimleri belli oldu!

2024-01-13 09:17 - Gündem

Berna Laçin, AKP’li Turgut Altınok’un diplomasını tartışmaya açtı

2024-01-08 19:09 - Gündem

Astsubay Bahadır Canbulat şehit oldu!

2024-01-11 19:56 - Asayiş

Fulya Öztürk, canlı yayında askerlerimizin konumu söyledi!

2024-01-14 16:22 - Gündem

Zeydan Karalar'dan miting gibi seçim startı...

2024-01-12 10:06 - Siyaset

Kuzey Irak'ta 9 askerimiz şehit oldu!

2024-01-12 22:10 - Asayiş

1994 seçimlerinde İstanbul nasıl bölündü?

2024-01-11 11:22 - Gündem

RTÜK Başkanı Şahin 'sansürü' savundu

2024-01-12 18:31 - Gündem

İlgili Haberler

Teşekkürler 12 Dev Adam! Finalde Almanya'ya kaybettik!

23:18 - Spor

Gaziantep FK, Kocaelispor'u dört dakika devirdi!

22:14 - Spor

Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor

22:12 - Spor

Kara kartal, 3 puana yeni transferleriyle uçtu!

00:00 - Spor

Galatasaray, Yunus ve Icardi ile kazandı: 2-0

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Kayyum Gürsel Tekin yine CHP'nin eski İl Başkanlığı binasında

14:13 - Gündem

Tanju Özcan: Kılıçdaroğlu dönerse CHP’den istifa ederim!

13:20 - Siyaset

CHP gençlik kolları polis barikatlarını yıktı

16:51 - Gündem

Timur Soykan ve Barış Pehlivan hakkında hapis talebi

15:21 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin, Özgür Özel'i hedef aldı: Hakkımı hepsine haram ediyorum!

11:57 - Siyaset