?>

Fadıloğlu’ndan, öğrencilere önemli tavsiyeler

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şubesi tarafından her hafta düzenlenen sohbet programına katıldı.

Yerel - 8 yıl önce

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şubesi tarafından her hafta düzenlenen sohbet programına katıldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar millete hizmet etmek gayretinde olduklarını söyledi.

İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Kölemen, cemiyet üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun konuşmasından önce Şehitkamil Belediyesinin hizmetlerini anlatan kısa bir sinevizyon gösterisi sunuldu. Gösterimin ardından konuşan Başkan Fadıloğlu, yaşam deneyimlerini öğrencilere aktardı. Konuşmasında insan odaklı projeler yaptıklarını anlatan Başkan Fadıloğlu, öğrencilerin başarısına katkı sunacak önemli tavsiye ve uyarılarda da bulundu.

BAŞARININ SIRRI YAPTIĞIMIZ İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAKTIR

Öğrencilere hitap eden Başkan Fadıloğlu, “İlim Yayma Cemiyeti gerçekten Türkiye’de en köklü cemiyetlerimizden bir tanesidir. İnsana yapılan yatırım, en büyük yatırımdır. Bu konuda çizgisini hiçbir zaman değiştirmeden her gün daha da ilerleterek devam eden bir kuruluştur. Rabbim, hiçbir zaman emeklerini zayi etmesin. Şehitkamil Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar, milletimize hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Tabi bu hizmetleri yaparken, yalnızca hizmeti götürüp bırakmayla olmuyor. Bu hizmetlerin devamlılığını sağlayabilmek adına da kalitenin oluşması gerekiyor. Tabi bu da eğitimden geçiyor. Bizim yapmış olduğumuz hizmetlerin sürekliliğini sağlayabilmek, kalitesini arttırabilmek için eğitimin öncelikli bir şart olduğunu biliyoruz. Okul öncesi eğitimden başlayıp, açık öğretime giden hanım kardeşlerimize destek verecek projelere kadar destek veriyoruz. Okuma-yazma bilmeyen kardeşlerimize kadar destek olabilme adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tabi belediyecilik hiçbir zaman tamamlanmış olamaz. Çünkü insanların ihtiyaçları değişkendir, bu da devamlı standartla doğru orantılı olarak artacaktır. Biz, bundan hareketle en alt kademeden başlayıp, en üst kademeye kadar, hizmetleri götürmeye gayret gösteriyoruz. Ben siz değerli öğrenci kardeşlerime şunu söylemek istiyorum. Her ne yapılırsa yapılsın, her iş her zaman bireyden, şahıstan başlıyor. O yapmadı, ben yapmayayım, hayır; o yapmasa bile biz yapacağız ve bu memlekete faydalı olmak istiyorsak, insanlığa faydalı olmak istiyorsak, yaptığımız işin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Temizlikçilik yapıyorsak, en iyi temizliği yapacağız, öğretmenlik yapıyorsak en iyi eğitimi vermeye gayret göstereceğiz. Başarının sırrı yaptığımız işi en iyi şekilde yapmaktır” dedi.

Başkan Fadıloğlu, konuşmasını tamamladıktan sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZİN GERÇEKTEN BÜYÜK HİZMETLERE İMZA ATTIĞINI GÖRDÜK

Böyle bir programın düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencisi Ahmet Hasan, şunları söyledi:

“Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na böyle bir şerefi bizlere laik gördüğü için çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten Şehitkamil Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerinden memnun kaldık. Başkanımızın ifade ettiği kadarıyla ve bizlerin de yaşadığımız ortam açısından gördüğümüz hizmetler bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Hizmetin kalitesini yükselmek adına Başkanımızın da büyük gayretler gösterdiğini izlemiş olduğumuz sinevizyonda gördük. Yapılan hizmetlerin merkezden kırsala doğru gitmesi de bizleri sevindirdi. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla Şehitkamil Belediyemizin gerçekten büyük hizmetlere imza attığını gördük. Gerçekten insan odaklı projeler yapıldığını gördük. Başkanımızın konuşmaları çok etkileyiciydi. Önemli bilgilere sahip olduğumuz için çok mutluyuz” diye konuştu.

Program sonunda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Kölemen, cemiyet üyeleri ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Şehit Kamil’in belgesel filmi yapıldı

2018-01-01 15:40 - Yerel

Skandal fetva: 9 yaşına giren kız evlenebilir

2018-01-03 13:11 - Gündem

İflas eden iş adamı kafasına sıktı!..

2018-01-06 20:15 - Asayiş

Hayvancılık sektörünün kalbi Antalya'da atacak

2018-01-07 16:56 - Tarım

Münir Özkul'dan acı haber...

2018-01-06 08:42 - Gündem

Khontkar rap severlere unutulmaz bir gece yaşatacak

2018-01-06 13:08 - Magazin

2 bin futbol antrenörü Antalya'da buluşuyor

2018-01-03 09:04 - Spor

MHP'li kadınlar ilk toplantısını yaptı

2018-01-08 13:55 - Siyaset

Beşiktaş Belediyesi önünde Hazinedar gösterisi!

2018-01-04 20:34 - Gündem

Akkent Kongre Merkezi yükseliyor

2018-01-06 09:05 - Yerel

İlgili Haberler

Fedaioğlu “Açık Kapı” buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi

00:24 - Yerel

GASMEK Araban Eğitim ve Sanat Merkezi’nin yeni binası hizmete açıldı

00:00 - Yerel

GSO'da “İş Dünyasının Sürdürülebilirlik Yolculuğu” konuşuldu

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Özel Yetenek Kursları başladı

00:00 - Yerel

‘Gri Koç’ Şahinbeyli öğrencilerle buluştu

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Erbakan’ın "Öcalan ile Bahçeli görüşsün" çağrısı MHP’yi kızdırdı

09:49 - Siyaset

Ünsal Ban, yurtdışı çıkış yasağına rağmen kaçtı!

09:07 - Gündem

Abdullah Kiğılı: Bizi büyük bir felaket bekliyor!

08:25 - Ekonomi

İBB Başkan Vekili Nuri Aslan hakkında iddianame hazırlandı

16:22 - Gündem

Gazeteci Furkan Karabay hakkında tutukluluğa devam kararı

16:15 - Gündem