?>

Fadıloğlu'ndan, 'çat kapı' ev ziyaretleri

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin farklı noktalarında ikamet eden bazı aileleri ziyaret ederek, dertlerine ortak oldu.

Yerel - 9 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin farklı noktalarında ikamet eden bazı aileleri ziyaret ederek, dertlerine ortak oldu. Ailelerin taleplerini dinleyen Başkan Fadıloğlu, taleplerin karşılanması için gerekeni yapacakları sözünü verdi.

Çat kapı ailelerin evlerine konuk olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret ettiği ailelerin sorunlarıyla birebir ilgilendi. İlk olarak Münifpaşa Mahallesi’nde eşi vefat eden Sevinç Borazan’ı evinde ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Sevinç Borazan’ın 9 yaşındaki oğlu Mehmet Borazan ile yakından ilgilendi. Mehmet’e çeşitli hediyeler sunan Başkan Fadıloğlu, duygu dolu anlar yaşadı. Sohbetin ardından evden ayrılan Başkan Fadıloğlu, daha sonra Nurtepe Mahallesi’nde ikamet eden Emine İnce ve çocuklarını ziyaret etti. Aile fertleri ile tek tek ilgilenen Başkan Fadıloğlu, ailenin sorunlarını da dinleyerek, sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi. Çocuklara çeşitli hediyeler sunan Başkan Fadıloğlu, çocuklardan okul hayatındaki eğitimleri hakkında da bilgi aldı. Başkan Fadıloğlu, daha sonra Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eden ve 9 yıl önce eşini kaybeden 3 çocuklu Hatice Görmemiş’in evine misafir oldu. Aileye çeşitli yardım malzemesi desteğinde bulunan Başkan Fadıloğlu, çocuklara da çeşitli hediyeler ve oyuncak takdim etti. Yapılan çay ikramı ile sıcak bir ortamda geçen sohbetin ardından Başkan Fadıloğlu, evden ayrıldı.

AMACIMIZ; AİLELERİMİZİN SIKINTILARINA ORTAK OLABİLMEK

Amaçlarının ailelerin sorunlarını dinleyip çözüm üretmek ve onların dertleri ile dertlenmek olduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Her zaman olduğu gibi bugün de ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ailelerimizin sorunları ile tek tek ilgileniyoruz. Amacımız; vatandaşlarımızın dertlerini dinleyebilmek ve onların dertleri ile dertlenebilmek. Biz her zaman milletimizin yanında ve hizmetindeyiz. Milletin kaynağını millete harcamak adına görevli bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

18 yaşındaki gencin katilleri tutuklandı

2018-01-10 21:50 - Asayiş

Gaziantep Basketbol’un yıldızları destek bekliyor

2018-01-10 10:05 - Spor

İflas eden iş adamı kafasına sıktı!..

2018-01-06 20:15 - Asayiş

Hayvancılık sektörünün kalbi Antalya'da atacak

2018-01-07 16:56 - Tarım

TÜİK Gaziantep’e yeni müdür

2018-01-09 20:38 - Yerel

Khontkar rap severlere unutulmaz bir gece yaşatacak

2018-01-06 13:08 - Magazin

Münir Özkul'dan acı haber...

2018-01-06 08:42 - Gündem

MHP'li kadınlar ilk toplantısını yaptı

2018-01-08 13:55 - Siyaset

Beşiktaş Belediyesi önünde Hazinedar gösterisi!

2018-01-04 20:34 - Gündem

ASKON Şube Başkanlığına Alper Tunga Çiftçi getirildi

2018-01-09 20:42 - Yerel

İlgili Haberler

Nermin Seçkin'e anlamlı ödül...

00:00 - Yerel

Kadooğlu Yağ Foodıst İstanbul 2026’da göz doldurdu

00:20 - Yerel

Şehitkamil'de Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de Eylül ayı meclis toplantısı

00:00 - Yerel

Gazi Open Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın açılış töreni yapıldı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Melih Gökçek ifadeye çağrıldı

14:49 - Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Melih Gökçek hakkında suç duyurusu

10:14 - Gündem

Bolu Belediyesi'ne yeni operasyon: Tanju Özcan dahil 7 ilde 23 kişiye gözaltı kararı

10:10 - Asayiş

Gazeteci Murat Ağırel Melih Gökçek soruşturmasında ifade verdi

17:18 - Gündem

Gazeteci Kemal Öztürk için gözaltı kararı

17:00 - Asayiş