?>

Fadıloğlu, peçiç oynadı, sohbet etti...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, evinde ziyaret ettiği 75 yaşındaki Fazilet İnceman ile peçiç oynadı, sohbet etti.

Yerel - 3 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, evinde ziyaret ettiği 75 yaşındaki Fazilet İnceman ile peçiç oynadı, sohbet etti.

Ramazan Ayı dolayısıyla aile ziyaretlerini aralıksız devam ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Emek Mahallesi’nde ikamet eden 75 yaşındaki Fazilet İnceman’ı evinde ziyaret etti. Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlılara yönelik ihtiyaçlarının karşılanması adına sunulan Vefa Hizmeti projesinden de yararlanan İnceman ile uzun süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu, sohbeti peçiç oyununda sürdürdü. Başkan Fadıloğlu, İnceman ile sağlık sorunlarıyla ilgili de konuştu.

ALLAH, HİÇBİR ZAMAN BÜYÜKLERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben, öncelikle misafirperverliğinden dolayı Fazilet teyzemize teşekkür ediyorum. Allah, hiçbir zaman büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Fazilet teyzemiz de Vefa Hizmeti projemizden yararlanan bir büyüğümüz. Biz de Ramazan Ayı münasebetiyle büyüklerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bugün de sağ olsun Fazilet teyzemiz bizi evinde misafir etti. Bizim derdimiz; milletimizin derdiyle dertlenmek, milletin imkanlarını millete sunmak. Belediyemizin imkanlarıyla yalnız yaşayan büyüklerimize hizmet götüren bizim Vefa Hizmeti grubumuz vardı. Kardeşlerimiz belirli periyotlarla yalnız yaşayan büyüklerimize hizmet götürüyorlar. Tabii bu vesileyle bizler de imkanlar dahilinde büyüklerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Ramazan Ayı’nın feyzinden, bereketinden yararlanacak şekilde bugün Fazilet teyzemizi ziyaret ettik. Fazilet teyzemizin dualarını aldık. Biz de zaten buna talibiz. Büyüklerimiz bizim dua kapılarımız. Allah, hiçbir zaman dua kapılarımızı kapatmasın. Onların hayır dualarıyla işlerimiz yürüyor. Ben tekrar Fazilet teyzemize misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Allah, kendisine sağlık, sıhhat afiyet versin” açıklamasını yaptı.

GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM

“Başkanımıza, bizi ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına başlayan Fazilet İnceman, “Allah, razı olsun. Başkanımız sayesinde kızlarımız ayda bir sefer gelerek evimi baştan aşağı temizliyorlar. Allah, her zaman kendilerinden razı olsun. Ben kızlarımızdan memnunun, her türlü ihtiyacımı karşılıyorlar. Şimdi ise Başkanımız beni evimde ziyaret etti, gerçekten çok mutlu oldum. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Her zaman yanımızda olmaya gayret gösteriyor. Biz, Başkanımızdan razıyız, Allah da Başkanımızdan razı olsun. Allah, devletimize ve milletimize de hiçbir zaman zeval vermesin. Biz her zaman devletimizden memnunuz. Ben Başkanımıza bir kez evimde beni ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 23 yaşındaki genç ağaca asılı halde bulundu!

2023-04-10 10:03 - Asayiş

Çelebi, AKP'den İzmir Milletvekili adayı oldu

2023-04-09 19:32 - Siyaset

Memleket Partisi'nin Edirne milletvekili adayları istifa etti!

2023-04-13 10:03 - Siyaset

Simge, ilk defa söyledi!

2023-04-07 09:42 - Magazin

İsmailağa Cemaati’ne yeni kıyak!

2023-04-11 13:40 - Gündem

Son anket: Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 10 puan önünde

2023-04-12 11:02 - Siyaset

Olcay Kılavuz sıralamayla tasfiye mi edildi?

2023-04-07 11:36 - Siyaset

Gaziantep çatışma çıktı, bir polis şehit oldu!

2023-04-06 22:01 - Asayiş

Erdoğan'ın koruma ordusu yine gündem oldu...

2023-04-10 22:31 - Gündem

DSP'de Erdoğan isyanı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz!

2023-04-07 18:14 - Siyaset

İlgili Haberler

Ak Parti Gaziantep’ten geleneksel iftar buluşması

00:00 - Yerel

Şahinbey'de, İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması

00:00 - Yerel

Fatma Şahin'den Kadir Gecesi mesajı

00:00 - Yerel

Yılmaz, TÜGVA üyeleriyle sahur programında bir araya geldi

00:00 - Yerel

Bora Zor: Dezenformasyonun ilacı doğru haberi artırmaktır

10:21 - Yerel

Günün Manşetleri

Dilek İmamoğlu: Bir tiyatro sahnesi oynanıyor gibi...

14:01 - Gündem

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen tutuklandı!

13:56 - Gündem

Yusuf Tekin, Özgür Özel'i hedef aldı: Anlama özürlü herhalde...

19:07 - Gündem

Hüseyin Baş: Milletimizin gönül ittifakına ihtiyacı var...

17:48 - Siyaset

16. gün: Trump, İran'la anlaşmaya kapıyı kapattı!

11:53 - Dünya