?>

Fadıloğlu'ndan MAREV’e ziyaret

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberlerindeki heyet MAREV’i ziyaret etti.

Yerel - 4 yıl önce

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberlerindeki heyet MAREV’i ziyaret ederek Onursal Başkan Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan’dan vakfın çalışmalarıyla ilgili bilgiler alarak eğitim, kültür sanat ve ekonomiye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Gaziantep’te Yaşayan Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret eden Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberlerindeki heyet vakfın çalışmalarıyla ilgili Başkan Abdulkerim Arslan’dan bilgiler aldı. Ziyarette MAREV Onursal Başkanı Hayırsever İş İnsanı Mahsum Altunkaya ve vakıf üyeleri de yer aldı. MAREV’in önceliğinin eğitim olduğunu ifade eden MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütünlüğüne, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve hukukun üstünlüğüne yürekten inanmış kişiler tarafından kurulmuştur. Kurucular, insanların en fazla gereksinme duydukları sosyal ve kültürel alanlarda karşılıksız hizmet, toplumda yardımlaşma ve dayanışma gibi üstün ilkeleri benimsemişlerdir. MAREV’in öncelikli faaliyet alanları eğitime destek, hemşehriler arasında dayanışma ile Mardin’e sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda katkı sağlamaktır. MAREV, kuruluşundan bu güne kadarki sürede nitelik ve nicelik olarak yükselen bir vakıf olmaya başarmıştır. Bu yükselişini, hiç şüphe yok ki görev yapan başkan ve yürütme kurullarına, yönetmenler kuruluna, komitelerine ve hiçbir zaman yardımlaşmayı esirgemeyen mensuplarına borçludur. Vakfımız kurulduğu günden bu yana Gaziantep'te eğitim alanında üniversite öğrencilerine yönelik burs vermekte, gerek lise sınavlarına gerekse üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz kurslar ve etüt hizmetleri de vermektedir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

MAREV’in Çalışmalarını Takdirle İzliyoruz

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’da MAREV’in çalışmalarını ve topluma katkılarını yakından izlediklerini, yapılan çalışmaların bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağladığını ifade ederek MAREV Onursal Başkanı Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan’ı kutladılar. Ziyaretin sonunda Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’a MAREV Onursal Başkan Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan tarafından birer teşekkür plaketi verildi. 

Haftanın Öne Çıkanları

Yusuf Ziya Gümüşel, İsmailağa Cemaati'ni ikiye böldü!

2022-12-23 21:19 - Gündem

Emekli Korgeneral Vural Avar cezaevinde hayatını kaybetti!

2022-12-20 10:15 - Gündem

Çelebi'nin, Vural Avar'ın ölümünden sonra derin suskunluğu!

2022-12-21 18:12 - Gündem

Emekli Korgeneral Vural Avar son yolculuğuna uğurlandı!

2022-12-22 14:14 - Gündem

Korgeneral Vural Avar'a 'cezaevinde kalabilir' raporu vermişler!

2022-12-20 19:14 - Gündem

Halk TV çalışanı Uğur Yanıkel yaşamını yitirdi!

2022-12-24 19:06 - Gündem

Emekli Amiral Türker Ertürk savunmasını paylaştı...

2022-12-20 11:54 - Gündem

Hitler'in 'Atatürk montajlı' fotoğrafını Bahçeli'ye hediye etti!

2022-12-23 16:23 - Gündem

Paris'te Ahmet Kaya Kürt Kültür Derneği'ne silahlı saldırı

2022-12-23 17:19 - Dünya

Vural Avar'ın ölümünde 'kasıt' şüphesi! Doktor hakkında suç duyurusu...

2022-12-22 13:33 - Gündem

İlgili Haberler

Pamuk: Şehitlerimizin aziz hatırası incitilmesin, gazilerimizin fedakârlıkları gölgelenmesin

00:00 - Yerel

Bahçelievler Projesi’nde 5 bin konutun temeli atıldı

00:00 - Yerel

Deprem Müzesi ve Afet Farkındalık Merkezi İş Birliği Protokolü

00:00 - Yerel

Koruma altındaki çocuklar sporla buluşuyor

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Gazikent ve Beykent'e ziyaret

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

YENİ Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper tutuklandı

16:00 - Asayiş

YENİ Parti'ye 9 günde 138 bin kişi 300 milyon bağış yaptı

20:18 - Siyaset

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek tutuklandı!

20:14 - Asayiş

İstifa sayısı 232'yi buldu, 28 ilde CHP'li başkan kalmadı!

14:58 - Siyaset

Akın Gürlek'ten 'internet gazeteciliği' için yasa sinyali

14:56 - Gündem