?>

Fadıloğlu, liseli öğrencilerle buluştu...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Gençlik Buluşmaları” kapsamında liseli öğrencilerle bir araya geldi.

Yerel - 4 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Gençlik Buluşmaları” kapsamında liseli öğrencilerle bir araya geldi. Gençlerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Başkan Fadıloğlu, gençlere tavsiyelerde bulundu, hayata dair tecrübelerini paylaştı. 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Gençlik Buluşmaları” kapsamında Dülük Tabiat Parkında yer alan Gençlik Kampında gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Fadıloğlu’nu yanı sıra Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, TÜGVA Gaziantep İl Başkanı Mahmud Tekin ve TÜGVA Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanı Mevlüt Alhan da katıldı.  Şehitkamil ilçesindeki farklı liselerde öğrenim hayatını sürdüren gençler; belediyecilik faaliyetleri başta olmak üzere eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor alanında yaşanan gelişmelerle ilgili merak ettikleri soruları Başkan Fadıloğlu’na yönelttiler. Gençlerden gelen soruları tek tek cevaplayan Başkan Fadıloğlu, bol bol tavsiyelerde de bulundu.

GENÇ KARDEŞLERİMİZİ MERKEZİNE ALAN ÇALIŞMALARI SÜRDÜRECEĞİZ 

Gençlik Kampında gerçekleştirilen etkinliklerin ardından liseli öğrencilerle sohbet eden Başkan Fadıloğlu, etkinlik esnasında yaptığı değerlendirmede gençlerin çok yönlü gelişimini destekleyici faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, açıklamasında şunları söyledi:

“Gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda gençlerimizin çok yönlü gelişmelerini destekliyoruz. Gençlerimizi; bilim, sanat, kültür ve sportif faaliyetlerle buluşturmak adına ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük gayret sarf ediyoruz. Kurumlar arası iş birliğiyle yürütülen tüm faaliyetlerde gençlerimizin görüşleri ve talepleri doğrultusunda hareket tarzımızı belirliyoruz. Gençlerimiz bizim gören gözümüz, işten kulağımız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de genç kardeşlerimizi merkezine alan çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğiz. Bu organizasyonu düzenleyen TÜGVA Şehitkamil İlçe Başkanlığı başta olmak üzere emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” 

Haftanın Öne Çıkanları

Son anket AKP'de panik yaratacak!

2021-10-09 16:59 - Siyaset

O IŞİD'linin Türkiye'de üç şirketi varmış!

2021-10-10 12:18 - Gündem

AKP'li Metiner'den Erdoğan'a 'kibir' eleştirisi...

2021-10-08 08:45 - Gündem

Kredileri ödemeyen Demirören Pandora'dan çıktı!

2021-10-07 22:42 - Gündem

Suriye'de iki özel harekat polisimiz şehit oldu!

2021-10-10 19:55 - Gündem

Demirören, şahsi borçları için de kredi istemiş!

2021-10-11 17:52 - Gündem

Başarır'dan Soylu'ya Afgan baronu sorusu!

2021-10-08 13:21 - Gündem

Sedat Peker: Görüşeceğiz, vallahi görüşeceğiz...

2021-10-11 20:49 - Gündem

Fırat Kalkanı Harekatı'ndan acı haber geldi!

2021-10-07 16:16 - Gündem

İmamoğlu aday olursa fark yüzde 20’yi geçecek!

2021-10-09 15:28 - Siyaset

İlgili Haberler

GSO'da Ekim Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

00:51 - Yerel

Modifiye tutkunları Şehitkamil'de buluşacak

00:00 - Yerel

Özdurak: GTO olarak bu süreci bir yük değil bir fırsat olarak görüyoruz

00:00 - Yerel

Gaziantep ve çevresinde zeytin hasadı başladı

00:00 - Yerel

Çölyak hastası öğrenciler için Türkiye’de bir ilk...

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Yeni Akit müdürü, Kılıçdaroğlu ile görüştü, övgüler dizdi!

16:27 - Gündem

Gazeteci Ercüment Akdeniz hakkında tahliye kararı

15:01 - Gündem

Merkez Bankası sürpriz yapmadı

14:58 - Ekonomi

22 cezaevi daha geliyor, hapishane sayısı 424’e yükselecek!

07:07 - Gündem

Norveçliler neye uğradıklarını şaşırdılar, kulaklarını tıkadılar!

06:56 - Spor