Fadıloğlu: Karşılığı olmayan boş vaatlerde bulunmuyoruz

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, sabahın erken saatlerinde başladığı ziyaretlerini gece geç saatlere kadar aralıksız devam ettirdi.

Yerel - 1 ay önce

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Siyasi kariyerimizi devam ettirmek için günü kurtaracak siyaset hiçbir zaman yapmadık, yapmayacağız. Halkımıza, karşılığı olmayan boş vaatlerde bulunmuyoruz. Bugüne kadar söz verdiğimiz her işi tamamladık, tutamayacağımız sözler de vermedik” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, sabahın erken saatlerinde başladığı ziyaretlerini gece geç saatlere kadar aralıksız devam ettirdi. Güne, 8 Şubat Mahallesinde hizmet sunan esnafı ziyaret ederek başlayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sonrasında Gaziantep Veteriner Hekimler Odası Başkanı Meltem Peri ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Seyrantepe Mahallesindeki esnafı ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, devamında Belkız Taksi Durağı şoförleriyle bir araya geldi. Programını aile ziyaretleri yaparak sürdüren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ardından Uluderliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle buluştu. Vefa Buluşması programında AK Parti’ye emek vermiş kişilerle iftar açan Başkan Fadıloğlu, günün sonunda Gençlik Buluşması programına katıldı.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretlerde; AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Serkan Özatıcı, Mehmet Ali Korkmaz, Fatih Ermeydan, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı İbrahim Hakan Demirkan, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe de eşlik etti.

GÜNÜ KURTARACAK SİYASET HİÇBİR ZAMAN YAPMADIK, YAPMAYACAĞIZ

Uzun vadeli planlamalarla kaynağı en verimli ve doğru şekilde vatandaşın yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir Şehitkamil için kullandıklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Siyasi kariyerimizi devam ettirmek için günü kurtaracak siyaset hiçbir zaman yapmadık, yapmayacağız. Halkımıza, karşılığı olmayan boş vaatlerde bulunmuyoruz. Bugüne kadar söz verdiğimiz her işi tamamladık, tutamayacağımız sözler de vermedik. Her zaman uzun vadeli planlamalarla milletimize en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz. Kullandığımız kaynak, milletimizin kaynağıdır. Bu kaynağı en verimli ve doğru şekilde vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir Şehitkamil için kullanmayı sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

Haftanın Öne Çıkanları

Hakan Bayrakçı’nın “İmamoğlu önde” dediği anlar gündem oldu

2024-03-21 17:40 - Gündem

Oy istediği köylüler Osman Gökçek'i kovdu!

2024-03-28 13:09 - Gündem

Turgut Altınok'un ablası: Mal varlığında eksik bile var!

2024-03-21 23:20 - Gündem

Cübbeli Ahmet İsmailağa’dan kovuldu!

2024-03-27 21:37 - Gündem

İşte 'istifa ederim' diyen Altınok'un Antalya tapuları!

2024-03-26 23:42 - Gündem

MHP’li Alanya Belediyesi’nde para sayma görüntüsü ortaya çıktı

2024-03-25 20:40 - Gündem

Deprem yardımlarını dağıtmak için seçimi beklediniz?

2024-03-26 11:56 - Gündem

Erdoğan mitinge katılımı az bularak sitem etti!

2024-03-24 21:46 - Siyaset

Menzilciler İstanbul'da birbirine girdi, polis müdahale etti!

2024-03-27 00:04 - Asayiş

Ahmet Bozgeyik'in iftar programı mitinge dönüştü

2024-03-24 23:48 - Siyaset

İlgili Haberler

Şehitkamil'de mayıs ayı meclis toplantısı

19:00 - Yerel

HKÜ'de "Bölge Adliye Mahkemelerinin İşleyişi" semineri

18:58 - Yerel

Gaziantep'te deprem çalıştayı

08:12 - Yerel

GAGİAD'tan GTB'ye ziyaret

13:46 - Yerel

Başkan Yılmaz, yurttaşlarla buluştu taleplerini dinledi

08:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özgür Özel'den atanamayan öğretmenlere Saraçhane çağrısı

19:41 - Gündem

Erkan Baş'tan 'yumuşama' tepkisi

18:15 - Siyaset

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş’in ifadesi ortaya çıktı!

17:48 - Gündem

Öğretmenler iş bırakma eylemi yapacak!

16:07 - Gündem

Bahçeli'nin "Omurgasız, tetikçi, kimliksiz" dediği Selvi'den yanıt

11:39 - Gündem