?>

Fadıloğlu: Kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyoruz

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyoruz” dedi.

Yerel - 3 yıl önce

Belediye hizmetinde kullanılan araçların rutin bakım ve onarım hizmetinin yüzde 93,5’ini kendi atölyelerinde gideren bir yapı oluşturduklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyoruz” dedi.

Kamu kaynaklarını yerinde ve doğru kullanmak, kamu adına yapılan harcamalarda dışarıya olan bağlılığı azaltarak ihtiyaçların ekonomik ve nitelikli karşılanacağı sürdürülebilir bir yapı oluşturmak hedefiyle 2015 yılında hizmete açılan Fen İşleri Müdürlüğü Makine İkmal Kompleksi sayesinde önemli kazanımlar elde edildiğini belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yapıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

YAKLAŞIK 400 ARACIMIZA BAKIM VE ONARIM HİZMETİ SUNMAKTAYIZ

En kaliteli hizmeti, en ekonomik şekilde sunabilme amacıyla kamu kaynağını verimli ve etkin kullanmaya büyük özen gösterdiklerini, bu doğrultuda çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Aydınlar Mahallesi’nde 13 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine 2015 yılında Fen İşleri Müdürlüğü Makina İkmal Kompleksini inşa ettik. Kompleksimiz, 7 bin 552 metrekare kapalı alana sahiptir. Bu ünitemizde; 2 kat idari bina, teknik personel çalışma alanları ve donatıları, genel arşiv alanları, tüm mobil araçların bakım, onarım, boya tamir atölyeleri ve depo alanları; genel stoklama alanları, ağır araç park alanları bir arada bulunmaktadır. Kompleksimizde, yaklaşık 400 aracımıza bakım ve onarım hizmeti sunmaktayız. Bununla birlikte tüm araçların yakıt dağıtımı hizmetini de aynı noktada vermekteyiz” ifadelerini kullandı.

HEM ARIZA ORANLARIMIZ HEM DE GİDERLERİMİZ AZALDI

“Tüm araçlarımızın rutin bakım ve onarımlarının yüzde 93,5’i atölyelerimizde gerçekleştirilmektedir” diyen Başkan Fadıloğlu, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:

“Kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla hem arıza oranlarımız hem de giderlerimiz azaldı. Araçların periyodik bakımları zamanında yapılınca yolda kalan aracımız kalmadı. Daha az bütçeyle daha nitelikli hizmet alma imkânına kavuştuk. Yıpranmış araçlarımızı; elektrik tesisatından motor aksamına, kaportasından boyasına ve lastiklerine kadar komple yenileyip vatandaşımıza en iyi hizmeti verecek hale getiriyoruz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Tuğçe Kazaz: 2030'da hilafete geçeceğiz!

2024-01-02 13:05 - Gündem

İşte, Ege Akersoy'un savcılık ifadesi

2024-01-02 12:32 - Gündem

GAİB 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı

2024-01-02 18:56 - Ekonomi

Erdoğan'ın aya sert iniş sözleri yeniden gündem oldu

2024-01-01 10:56 - Gündem

Fadıloğlu'ndan yeni yıl mesajı

2023-12-30 19:07 - Yerel

İmamoğlu, Erdoğan’ın taklidini yaptı...

2023-12-28 23:56 - Gündem

Hilafet bayrağı taşıyan adama yumruk atan genç tutuklandı!

2024-01-01 22:36 - Gündem

Fenerbahçe ve Galatasaray maça çıkmama kararı aldı

2023-12-29 15:19 - Spor

Avukat Celal Ülgen hastaneye kaldırıldı!

2024-01-01 14:20 - Gündem

8 ilde “Fergio House” operasyonu: 19 gözaltı

2023-12-28 13:44 - Asayiş

İlgili Haberler

Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali başladı

00:40 - Yerel

Şahinbey'de bozuk ürün satan dönerci kapatıldı

00:38 - Yerel

Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı tamamlandı

00:36 - Yerel

Şehitkamil Belediyesi bilim dünyasını Gaziantep’te buluşturdu

00:00 - Yerel

Şahinbey'den Akkent Mahallesi’ne 3 yeni park

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP Kurultay Davası ertelendi

16:54 - Gündem

Nasuh Mahruki hakkında tahliye kararı!

16:36 - Gündem

Kurtlar Vadisi Pusu dizisine FETÖ soruşturması

14:19 - Asayiş

Motorinin litre fiyatına 6 lira 62 kuruş zam!

10:51 - Ekonomi

Özgür Çelik, Üsküdar iddialarıyla ilgili ifade verdi

13:53 - Gündem