?>

Fadıloğlu, Engelliler Haftası'nı kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Fadıloğlu, mesajında engellilerin toplumun vazgeçilmez ve ayrılmaz bir parçası olduğunu kaleme aldı.

Yerel - 7 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Fadıloğlu, mesajında engellilerin toplumun vazgeçilmez ve ayrılmaz bir parçası olduğunu kaleme aldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Engelli vatandaşlarımızın ekonomik, siyasal, sosyal, kültürel ve toplumsal hayata onurlu ve etkin bir şekilde katılmaları en doğal haklarıdır. Engellilerimizin yaşadıkları sorunlar hepimizin ortak sorunudur.

Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, karşılaşabilecekleri tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak, aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Engelli kardeşlerimizin sosyal yaşama katılmasındaki engelleri ortadan kaldırmaya ve tüm insan haklarından eşit olarak yararlanmalarına yönelik çalışmalarımız artarak devam edecektir.

Son yıllarda yapılan tüm düzenleme ve uygulamalar, engellilerimizin hayatını kolaylaştırmaya yöneliktir. Biz de Şehitkamil Belediyesi olarak yaptığımız yatırım ve hizmetlerimizi, engelli vatandaşlarımızın da kolayca istifade edebileceği şekilde planlıyoruz. Yaptığımız saha çalışmalarında birinci önceliğimiz dezavantajlı gurupların rahatlığını sağlamaktır. Kaldırım, yol, piknik alanı gibi yerlerdeki çalışmalarımızda bu standartlara büyük önem veriyoruz.

Engeliler Haftası vesilesiyle tüm engelli vatandaşlarımıza; sağlıklı, mutlu ve yaşanabilir bir dünya diliyorum. Engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabileceği engelsiz bir Türkiye kurmak için çalışmalıyız. Engelli vatandaşlarımıza sadece bugün değil, tüm yaşamları boyunca sevgiyle sahip çıkmalıyız.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Bugün idam edilişlerinin 47. yılı...

2019-05-06 00:21 - Gündem

İmamoğlu’na destek veren ünlüler için fişleme listesi

2019-05-08 11:15 - Gündem

Gaziantep'te komşu kavgası kanlı bitti: 1 ölü

2019-05-10 15:04 - Asayiş

Şahin, Huzur Yaylası’nı inceledi

2019-05-04 22:31 - Yerel

Şehit yüzbaşının naaşı Gaziantep'ten uğurlanacak

2019-05-04 20:45 - Asayiş

Gaziantep'te iki yeni cezaevi inşaa edilecek

2019-05-09 13:08 - Gündem

Efsane sanayici Naci Topçuoğlu anılacak

2019-05-09 10:11 - Yerel

Gaziantep'te feci kaza: 1 ölü 1 yaralı

2019-05-05 20:33 - Asayiş

Konukoğlu Ailesinin geleneksel iftar yemeği

2019-05-10 17:30 - Yerel

Çocukları tarafından yanlışlıkla öldürüldü!

2019-05-08 14:05 - Asayiş

İlgili Haberler

Bulut: Savaşsız bir dünya özlemi ile Ramazan bayramını kutluyoruz

00:00 - Yerel

GTB Başkanları Ramazan Bayramı'nı kutladı

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Nevruz Anma Günü programı düzenlenecek

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan şehitlik ziyareti

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan yeni proje: “Bucslava”

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP Sözcüsü Emre'den Bakan Gürlek'e yanıt

13:39 - Siyaset

CHP'li Günaydın: Dedikodu yapmaktan vazgeç Adalet Bakanı...

13:13 - Siyaset

CHP'den Akın Gürlek hakkında suç duyurusu

12:58 - Gündem

Özgür Özel'den, Akın Gürlek hakkında suç duyurusu

07:04 - Gündem

Akın Gürlek'ten Özgür Özel'in malvarlığı iddialarına yanıt

16:17 - Gündem