?>

Fadıloğlu: Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin

Rıdvan Fadıloğlu, “Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah'ın izniyle o hainlere fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Yerel - 3 yıl önce

Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah'ın izniyle o hainlere fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz 2016’da kalkıştığı darbe girişiminin 7. yıl dönümünde de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı boş bırakmadı. Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’na katılmak için 15 Temmuz Demokrasi Müzesi önünde vatandaşla buluşan Başkan Fadıloğlu, müze gezisi sonrasında kortej yürüyüşüyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na yürüdü.

İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde, Beylerbeyi Stadyumu’nda düzenlenen “Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları” programında yaptığı konuşma takip edildi.

ALLAH'IN İZNİYLE O HAİNLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Demokrasiye, 7 yıl önceki aynı aşk ve heyecanla sahip çıkan herkese şükran duyduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bundan 7 yıl önce bu saatlerde bir kalkışmanın ötesinde bir işgal girişimiyle karşı karşıya kaldık. Bundan yüzyıl önce bu toprakları vatan kılmak adına kanları, canlarıyla bu toprakları bize vatan kılan ecdadımıza yakışır vaziyette, bu meydanda yaklaşık 300 bin Gaziantepli bir araya geldi. Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah'ın izniyle o hainlere fırsat vermeyeceğiz. Yüzyıl önce de ecdadımız, mücadele ediyordu. Ecdadımızın mücadele ettikleri, şimdi de farklı metotlarla bu topraklar üzerinde emellerini gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Ama Türkiye Yüzyılı’na ilerlerken, çok şükür bu 22 yıl içerisinde ülkemiz her noktada ileriye gitti. Bundan sonraki süreçte de birlik, beraberlik içerisinde bu toprakları vatan kılan ve bize emanet eden ecdadımıza yakışır vaziyette biz de duruşumuzu devam ettireceğiz. Allah'ın izniyle daha müreffeh bir Türkiye'de hep birlikte yaşayacağız. Bizler de kanımız, canımızla bu topraklara sahip çıkacağız.”

Şehitkamil Belediyesi tarafından programa katılan vatandaşlara Türk Bayrağı armağan edildi, yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Haftanın Öne Çıkanları

RTÜK Başkanı Şahin'e mahkemeden kötü haber!

2023-07-15 19:39 - Gündem

Soylu'nun ekibine Yerlikaya'dan operasyon!

2023-07-15 17:48 - Gündem

Erdoğan, 15 Temmuz'da Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı!

2023-07-15 21:09 - Siyaset

GİBTÜ'de mezuniyet heyecanı...

2023-07-15 18:31 - Eğitim

SCP’den TBMM’deki tüm partilere çağrı

2023-07-16 09:30 - Siyaset

Hasan Kalyoncu Üniversitesi 1.578 öğrencisini mezun etti

2023-07-15 18:42 - Eğitim

Medical Point'ten Gaziantep Merkez Laboratuvarı

2023-07-15 18:55 - Sağlık

Laikliği hedef alan bakan hakkında suç duyurusu!

2023-07-15 17:53 - Gündem

Erkan Baş: Can Atalay’ın esir tutulması suçtur!

2023-07-15 19:45 - Siyaset

CHP’li Öztürkmen: Fıstık, tüccarın insafına bırakıldı!

2023-07-15 19:32 - Siyaset

İlgili Haberler

GTO üyeleri Japonya'da inşaat sektörünün yeniliklerini inceledi

18:35 - Yerel

İMO Başkanı Bulut: Afetlerden korunmanın yolu kaliteli mühendislik hizmetinden geçer

18:32 - Yerel

Fatma Şahin çalışmaları yerinde inceledi

18:30 - Yerel

Şehitkamil'de Mayıs ayı Meclis Toplantısı

18:28 - Yerel

Şahinbey'de Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

18:26 - Yerel

Günün Manşetleri

Hüseyin Baş: Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur

21:29 - Siyaset

Azmi Karamahmutoğlu: Türk halkı AKP hükümetinin üzerini kireçle örtecek!

21:24 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten Gaziantep’in afet bölgesi ilan edilmesi için kanun teklifi

18:52 - Siyaset

Öztürkmen’den Gaziantep için Meclis araştırma önergesi

18:49 - Siyaset

Vakkas Açar: Gaziantep acilen afet bölgesi ilan edilmeli

18:48 - Siyaset