?>

Fadıloğlu, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yerel - 3 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Dünyanın en zor ve en onurlu işlerinden birini yapan, sabır, hoşgörü, fedakarlıkla çalışarak insanlığa hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum. Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden sağlık neferlerimiz başta olmak üzere bugüne kadar üstün vazife bilinciyle görevi başında şehit düşen ve ebediyete irtihal eden tüm sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Dünyanın en zor ve en onurlu işlerinden birini yapan, sabır, hoşgörü, fedakarlıkla çalışarak insanlığa hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Milletimizin; var olma, kalkınma ve gelişme mücadelesinde önemli roller üstlenen sağlık çalışanlarımız, insan sağlığını koruyarak toplumsal mutluluk ve refahı sağlamak görevini büyük bir aşkla ve şevkle yerine getirmektedirler.

Hekimlerimizin ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın üstlendikleri büyük sorumluluğun bilinciyle gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretler, her türlü övgünün üzerindedir. Bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak bizler; din, dil, ırk, renk, mevki, makam gözetmeksizin insana hizmeti ve insanın derdine derman olmayı insani ve mesleki bir görev olarak bilen sağlık çalışanlarımızın çalışmalarının paha biçilemez olduğunu çok iyi bilmekteyiz.

Yakın geçmişimizde karşılaştığımız büyük felaketlerden biri olan COVİD-19 pandemisinde ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde bir kez daha şahit olduğumuz gibi tüm sağlık çalışanlarımız, insan sağlığını koruyabilmek ve yaşam kurtarabilmek adına hayatımızda çok önemli bir yer kaplıyorlar.

Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden sağlık neferlerimiz başta olmak üzere bugüne kadar üstün vazife bilinciyle görevi başında şehit düşen ve ebediyete irtihal eden tüm sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

En değerli hazinemiz olan sağlığımızın öneminin kuvvetli bir şekilde hissedildiği bugünlerde, bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilinciyle toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, insanların daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için en zor şartlarda görev yapan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı gönülden kutluyorum. Sağlıkta bugünlere gelmemizdeki katkıları için kendilerine teşekkür ediyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Konya’da Selin Ciğerci’ye linç girişimi...

2023-03-12 15:00 - Magazin

Timur Soykan'dan Cumhur'a 'Hizbullah' hatırlatması

2023-03-11 23:53 - Gündem

Nicolo Zaniolo Galatasaray kariyerine golle başladı!

2023-03-11 22:44 - Spor

Prof. Bengi Başer CHP'den milletvekili aday adayı oldu

2023-03-13 22:23 - Siyaset

Atatürk’ün '4K' kalitesine yükseltilen videosu yayınlandı

2023-03-11 11:42 - Gündem

Tümgeneral boş bardakları topladı, tepki yağdı!

2023-03-10 19:25 - Gündem

Kılıçdaroğlu: Neyle ve kiminle tehdit ederlerse etsinler...

2023-03-13 13:40 - Siyaset

Kılıçdaroğlu: 418 milyar doların her kuruşu geri alınacak!

2023-03-14 11:14 - Siyaset

TİP’ten Kılıçdaroğlu’na destek kararı...

2023-03-12 17:21 - Siyaset

Gökhan Zan: Hakkımı helal etmiyorum. Defalarca yalan söyledi.

2023-03-14 11:32 - Gündem

İlgili Haberler

Pamuk: Şehitlerimizin aziz hatırası incitilmesin, gazilerimizin fedakârlıkları gölgelenmesin

00:00 - Yerel

Bahçelievler Projesi’nde 5 bin konutun temeli atıldı

00:00 - Yerel

Deprem Müzesi ve Afet Farkındalık Merkezi İş Birliği Protokolü

00:00 - Yerel

Koruma altındaki çocuklar sporla buluşuyor

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Gazikent ve Beykent'e ziyaret

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

YENİ Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper tutuklandı

16:00 - Asayiş

YENİ Parti'ye 9 günde 138 bin kişi 300 milyon bağış yaptı

20:18 - Siyaset

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek tutuklandı!

20:14 - Asayiş

İstifa sayısı 232'yi buldu, 28 ilde CHP'li başkan kalmadı!

14:58 - Siyaset

Akın Gürlek'ten 'internet gazeteciliği' için yasa sinyali

14:56 - Gündem