?>

Evde bakım hizmeti mutlu ediyor

Şehitkamil Belediyesi, ilçede ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sağladığı ‘Vefa Hizmeti’ ile yaşlıları memnun etmeyi sürdürüyor.

Yerel - 7 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi, ilçede ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sağladığı ‘Vefa Hizmeti’ ile yaşlıları memnun etmeyi sürdürüyor. Evde bakım hizmetiyle tüm ihtiyaçları karşılanan 78 yaşındaki Nimet Azar, hizmetlerden duyduğu memnuniyeti anlattı.

Şehitkamil Belediyesi, ‘Vefa Hizmeti’ projesi kapsamında bakıma muhtaç ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. ‘Vefa Hizmeti’ projesi, ilçe sınırları içerisindeki özellikle 70 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişiler için uygulanıyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan Vefa Hizmeti projesi kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere; evde genel temizlik, kuaför, berber, hastane ulaşım, su, elektrik arıza, çilingir ve pratik ev düzeni hizmetleri gibi birçok yardımda bulunuluyor.

Vefa Hizmeti ekibi, son olarak Çakmak Mahallesi’nde ikamet eden 78 yaşındaki Nimet Azar’ın tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Eşini 15 yıl önce kaybeden Azar, yalnız başına yaşıyor. Evinin temizliğini yapacak kimsenin olmadığını belirten Nimet Azar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

SAĞLANAN HİZMETTEN ÇOK MEMNUNUM

Kalp, astım, tansiyon hastası olan Nimet Azar, Vefa Hizmeti projesine ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Ben, çok rahatsızım. Ayağa kalkamıyorum. Evimde temizlik yapılmasına ihtiyacım var. Belediyemize telefon ettik. Allah, razı olsun. Kızlarımız gelip evimi temizliyorlar, bulaşığımı yıkıyorlar, çamaşırımı seriyorlar. Allah, kendilerinden razı olsun. Ben gidip kendime bir ekmek bile alamam. İşte ben bu durumdayım. Allah, Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. İş yapamadım, evim çok kirlendi. Kızlarımız geldi, evimi temizlediler. Sağlanan hizmetten çok memnunum.”

Editör: Turgut Bozgeyik

 !#**h15288**#! 

 !#**h15094**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

İBB’nin kayıp aracı tatil yaparken bulundu!

2019-07-06 12:14 - Gündem

Muharrem Balat Hırvatistan'da resepsiyona katıldı

2019-07-04 22:12 - Gündem

Gaziantep'te Atatürk Anıtı'nın hali tepki topladı

2019-07-07 15:45 - Gündem

Gaziantep'te modifiyeli arabalar gösteri yaptı

2019-07-07 16:41 - Yerel

Gaziantep'te oto kiralama şirketleri kurşunlandı!

2019-07-07 14:24 - Asayiş

Uzman çavuş eşini başından vurdu!

2019-07-09 07:36 - Asayiş

Deniz Gezmiş’e kahraman demek suç mu?

2019-07-09 19:10 - Gündem

İmamoğlu’ndan, Göksu’ya tepki…

2019-07-08 22:37 - Gündem

Gaziantep'te 115 bin kişiye 34 milyon ceza!..

2019-07-08 16:37 - Yerel

Meclis lokantasında zam: Çorba 2 TL'ye çıktı!

2019-07-05 09:06 - Gündem

İlgili Haberler

Şahin'den Besi Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Kurban Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Fatma Şahin, TCDD lojmanlarında restorasyon çalışmalarını inceledi

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den Kurban Bayramı mesaisi

00:00 - Yerel

Kadooğlu: Dünyanın barış ve huzura kavuşması en büyük temennimiz

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı yandaş TGRT Haber oldu!

20:04 - Gündem

Hüseyin Aygün: Kılıçdaroğlu'nu istihbarat kontrol ediyordu!

15:32 - Gündem

Özgür Özel, bayramda nerede olacağını açıkladı

14:16 - Siyaset

Kılıçdaroğlu hakkında kesin ihraç talebi

08:39 - Siyaset

Meclis'e yürüyen Özgür Özel, TOMA'ya çıktı: Ben bu yoldan dönmem!

17:34 - Gündem