?>

Erdoğan'dan orman yangınları açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin dört bir yanında süren orman yangınları hakkında açıklama yaptı.

Gündem - 5 yıl önce

 

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin dört bir yanında süren orman yangınları hakkında açıklama yaptı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarının kontrol altına alınması ve tamamen söndürülmesi için devletin tüm imkanlarıyla seferber olduğunu bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, orman yangını yaşanan bölgede bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile telefonda sürekli görüşerek, yangınların kontrol altına alınmasına ilişkin yürütülen çalışmalar ve gelişmeler hakkında anlık şekilde bilgi alıyor.

Yangınlar sırasında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, yangından etkilenen bölgelerdeki halka geçmiş olsun temennilerini iletti.

Erdoğan, yangınların kontrol altına alınması ve tamamen söndürülmesi için devletin tüm imkanlarıyla seferber olduğunu belirterek, yaraların sarılması için vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.

ART ARDA ORMAN YANGINLARI

Türkiye birçok noktada başlayan orman yangınlarıyla mücadele ediyor.

Dün saat 12.05'te Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktada çıkan yangın şehir merkezine kadar ulaştı. 2 uçak, 19 helikopter, 6 dozer, 200 arazöz ve 800 personelle yangına müdahale ediliyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıktı. Alevler bölgede bulunan otoyoldan görüntülendi. Aydın'ın Didim ilçesinde de orman yangını çıktığı öğrenildi. Kontrol altına alınan yangında 10 hektarlık alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Marmaris yangınının ardından Bodrum'da da orman yangını başladı. Söndürme ekipleri yangınlara müdahale ediyor. Yangın, Meşelik Mahallesi Pina Yarımadası Bodrum-Milas yolu üzerindeki ormanlık alanda çıktı. Alevler şehir merkezine yaklaştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Atatürk’ün kızları cehaleti yenecek!

2021-07-27 09:10 - Gündem

Sedat Peker'in oğlunun pasaportu iptal edildi!

2021-07-25 08:33 - Gündem

Ahmet Ümit: Biz Avrupa’nın uşağı mıyız?

2021-07-28 19:34 - Gündem

İstanbul'un göbeğindeki üniformalı Afganlar kim?

2021-07-28 18:35 - Gündem

Peker'in paylaştığı masanın yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

2021-07-26 19:40 - Gündem

Doğu Perinçek, Erdoğan'ı hedef aldı!..

2021-07-25 18:25 - Gündem

Özdağ: Milletin yüzde 90'ını Suriyelilerin dönmesini istiyor!

2021-07-26 22:22 - Gündem

Binali Yıldırım'a yaklaşan zengin oluyor...

2021-07-24 09:29 - Gündem

Sekiz yıl sonra 'Kabataş yalanı'nı kabul ettiler!

2021-07-29 13:14 - Gündem

Erdoğan, Rize'de sel mağdurlarına çay fırlattı!

2021-07-23 15:25 - Gündem

İlgili Haberler

Bursa Büyükşehir Belediyesi AKP'ye geçti!

15:24 - Gündem

Tutuklu Muhittin Böcek hakkında bir tutuklama kararı daha...

17:40 - Gündem

İBB Davası'nda savcı ve İmamoğlu arasında gerginlik

11:46 - Gündem

Tanju Özcan: Yüzlerce kişi dinlediler, bir açık bulamadılar!

18:00 - Gündem

Ekrem İmamoğlu'na bir soruşturma daha...

08:37 - Gündem

Günün Manşetleri

Ali Mahir Başarır: Siyaset kurumu bir darbeyle karşı karşıya...

15:47 - Siyaset

Bursa Büyükşehir Belediyesi AKP'ye geçti!

15:24 - Gündem

CHP'li Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki gözaltına alındı!

10:40 - Asayiş

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol gözaltına alındı

09:53 - Asayiş

Ünlülere uyuşturucu operasyonunda yeni dalga: 14 gözaltı...

09:09 - Asayiş