?>

Erdoğan, Onur Şener cinayetiyle ilgili konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi açılışında konuştu. Erdoğan, yakın zamanda barbarca katledilen müzisyen Onur Şener’le ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem - 3 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Çayyolu semtinde bir eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener'in 'istek parça' yüzünden katledilmesiyle ilgili konuştu: "Kamu görevlilerini hedef göstermek yanlış."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi açılışında konuştu. Erdoğan, yakın zamanda barbarca katledilen müzisyen Onur Şener’le ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, Şener’i öldürenlerin kamu görevlisi olduklarının sürekli hatırlatılmasına tepki göstererek, şunları kaydetti:

“Kimi adli vakalar üzerinden kamu kurumlarının, kamu görevlilerinin hedef gösterilmesini yanlış buluyoruz. Hunharca katledilen müzisyen bir kardeşimizin acısını istismar etmek, bunu siyasetin malzemesi haline getirmek, böyle elim bir hadise üzerinden farklı hesaplar görmek ne ahlakidir ne insanidir ne de vicdanidir.

Bu her şeyden önce babasını kaybeden kız çocuğumuza, genç yaşta evladını toprağa veren ailesine, hayat arkadaşına veda eden sevgili eşine yapılmış bir zulümdür. Milletçe hepimizin yüreğini dağlayan hadiseler karşısında hepimiz tepkimizi göstereceğiz, faillerin hakettikleri cezayı alması için takipçisi olacağız.”

ONUR ŞENER CİNAYETİ

Ankara'daki bir eğlence mekanında sahne alan Onur Şener ile mekana gelen bir grup arasında ''istek şarkı'' yüzünden tartışma çıkmıştı.

Şener'in bu talebi reddetmesi üzerine gruptan 5 kişi müzisyenle tartışmaya başlamış ve olayda boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan Şener hastanede hayatını kaybetmişti.

İkisi kamuda müfettiş biri TUSAŞ'ta mühendis olan 3 zanlı tutuklanmış, 2 kadın şüpheli ise serbest bırakılmıştı. 

Haftanın Öne Çıkanları

Erol Babaoğlu'nun konuşması törene damga vurdu!

2022-10-08 23:22 - Gündem

İstedikleri şarkıyı bilmeyen müzisyeni öldürdüler!

2022-10-02 20:26 - Asayiş

16 yaşındaki Nika Shakarami'nin annesi: Kızım dövülerek öldürüldü!

2022-10-09 12:07 - Dünya

Gaziantep'i karıştıran mektup!

2022-10-04 10:27 - Gündem

Onur Şener gözyaşlarıyla uğurlandı...

2022-10-03 18:21 - Gündem

Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! İşte ilk ifadeleri...

2022-10-03 15:46 - Gündem

LC Waikiki'nin LGBT kararı Varank'ı çok sevindirdi...

2022-10-04 23:04 - Siyaset

Altunkaya Grup, sonsepet.com’la e-ticarete adım attı

2022-10-05 21:35 - Yerel

Bakanlıktan eşini öldürüp intihar eden hakim için taziye mesajı

2022-10-03 18:04 - Gündem

Hüseyin Baş: Hem dindar hem Atatürkçü olunur mu?

2022-10-04 08:33 - Siyaset

İlgili Haberler

Tanju Özcan: Ortada anlaşma var, Türk milletinden gizleniyor!

16:34 - Gündem

Uçum: Türkiye Yüzyılı; Türk ve Kürt yüzyılıdır

10:29 - Gündem

Selvi'den 'Yeni Dönem' Paradigması!

10:23 - Gündem

PKK bildirisinde Türkiye'yi rahatsız ifadeler var!

10:08 - Gündem

Terör örgütü PKK kendini feshettiğini duyurdu!

09:30 - Gündem

Günün Manşetleri

Karamahmutoğlu: İmralı, Öcalan’ın balayı adası olacak!

16:52 - Siyaset

Tanju Özcan: Ortada anlaşma var, Türk milletinden gizleniyor!

16:34 - Gündem

Pervin Buldan: Yeni bir dönem başladı. Hayırlara vesile olsun!

11:46 - Siyaset

Selvi'den 'Yeni Dönem' Paradigması!

10:23 - Gündem

PKK bildirisinde Türkiye'yi rahatsız ifadeler var!

10:08 - Gündem