?>

Erdoğan: Biz de bir gün fani alemden göçüp gideceğiz!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin kuruluşunun 21. yıldönümünde düzenlenen programda açıklamalarda bulundu.

Siyaset - 4 yıl önce

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin kuruluşunun 21. yıldönümünde düzenlenen programda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

''Bundan tam 21 yıl önce bir 14 Ağustos günü, artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek AK Parti'nin kuruluşunu ilan ettik. Girdiğimiz ilk seçimde bizi yüzde 34 oyla iktidara getiren milletimiz bugüne kadar AKP'ye yüzde 40 ila yüzde 50 arasındaki oyla bizi birinci çıkarmıştır.

Partimize destek olmuş her bir kardeşime her bir vatandaşıma teşekkür ediyorum.

Bu kutlu çatının dışına çıkarak kendine başka yollar çizenlere de geçmişteki hizmetleri için teşekkür ediyorum. 

Biz kendi yolumuzda ilerleyemeyi sürdüreceğiz. İnşallah önümüzdeki yıl Rabbim lütfederse bu defa partimizle ilgili yıl dönümünü Ankara Kapalı Spor Salonu'nda yapacağız.

Bu büyük davanın mensubu olmak nasip işidir. AKP 21 yıl önce siyasete adım atmakla Türkiye'de yeni bir dönem başlatmış, ülkeyi uçurumun kenarından kurtarmıştır.

15 Temmuz gecesi çıplak elleriyle tankları durduran bu milletin mesuliyetini taşıyorsunuz.

Bizim daha bu ülkeye yapacak çok şeyimiz var. Bizim evlatlarımızın geleceğinin inşasında atacağımız daha çok adım var.

Hacı Bektaş'ta şu söz söylenmez mi: Bir olduk, iri olduk, diri olduk, kardeş olduk hep birlikte Türkiye olduk.

Birliğimize sıkı sıkıya sarıldığımız müddetçe bunların hepsini hayata getireceğiz.

Biz de bir gün fani alemden göçüp gideceğiz. Nesiller boyunca konuşulacak zaferler bırakmayı umut ediyoruz.

Biz Türkiye'yi bir asır öne çıkarırken; bir asır geriye götürmeye çalışanlara dünyayı tersine çeviremeyeceklerini beraber göstereceğiz.

Bunların bir de yanında PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütlerinin sivil uzantıları var.

Milletimiz sandığa gittiğinde bugüne kadar ülkeye kazandırılan eserlere bakılacaktır. Eğitim de AK Parti iktidarı neler yaptı? Sağlıkta, adalette, ulaşımda, dış politikada neler yaptı? Bütün milletim bunları gözden geçirmeyecek mi? Ardından kendisi ve evlatları için en iyi geleceği kimin hazırlayacağına bakacaktır. Bir genç için en önemlisi nedir eğitim-öğretimdir. Bunu başarıyla gerçekleştiren biz olduk.

Ben 75 kişilik sınıflarda okudum. Aynı dönemde 100-110 kişilik sınıflarda okuyanlar vardı. Şimdi ise 15 kişi, 20 kişilik sınıflar yavrularımız eğitim görüyor. Şu anda 208 üniversite var. Üniversitesi olmayan ilimiz kalmadı. Ama bu CHP faşist zihniyeti, bu kadar üniversiteye ne gerek var? diyor. Bunların mantalitesi bu. Yanılmıyorsam Tatlıses'e sormuşlardı hangi üniversiteyi bitirdiniz? diye. 'Oxford vardı da biz mi okumadık' demişti. Biz bunu kimseye dedirtmek istemedik.

Eğitim araştırma hastanelerimiz aynen devam ediyor. Sayın Kılıçdaroğlu sen bu ülkede SSK'nın başındaydın. Çık da de ki bu hastaneyi de ben yaptım de ya. ''

Haftanın Öne Çıkanları

Seçim sonrası hazırlığı mı? Önce Limak şimdi Kalyon sattı!

2022-08-11 14:02 - Gündem

Gaziantep’te Suriyeli avukatlar Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı!

2022-08-12 23:36 - Gündem

Teğmen Ömer Bağra şehit oldu!

2022-08-13 00:32 - Gündem

İşte, AKP'nin son 4 ayda iptal ettiği konser ve festival listesi

2022-08-13 08:15 - Kültür & Sanat

Borcunu istedi diye pompalı tüfekle öldürüldü!

2022-08-12 22:03 - Asayiş

Kılıçdaroğlu: Ekrem Başkan engelleri aşmada son derece başarılı

2022-08-13 22:16 - Siyaset

Uzman Çavuş Halil Koç şehit oldu!

2022-08-09 10:24 - Gündem

Büyükşehir 100 bin bisiklet dağıtacak!

2022-08-13 17:29 - Yerel

OSB'ye 50 yataklı hastane yapılacak...

2022-08-11 18:15 - Sağlık

Bahçeli'den Hakan Ural'a 'başarılar' mesajı

2022-08-09 13:42 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den İmamoğlu ve Yavaş açıklaması

19:17 - Siyaset

Erdoğan: LGBT gibi sapkınlıklar genç zihinlere enjekte edilmeye çalışılıyor

19:13 - Siyaset

Özgür Özel'den: CHP'yi elimizden almak istiyorlar

13:26 - Siyaset

Kılıçdaroğlu: CHP ve belediye davaları siyasi değil!

21:13 - Siyaset

Erdoğan'dan CHP'ye: Şaibesiz bir kurultay yapmayı öğrenin!

16:14 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu: CHP ve belediye davaları siyasi değil!

21:13 - Siyaset

Eylemlerini bakanlık önüne taşıyan öğretmenlere polis yine müdahale etti!

17:22 - Gündem

Denizli'de Özgür Özel izdihamı...

14:37 - Siyaset

CHP'li Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı gözaltında!

09:17 - Asayiş

CHP'li Adalar Belediyesi'ne operasyon!

08:29 - Asayiş