?>

Erdemoğlu ailesinden bir hizmet daha...

Erdemoğlu ailesi tarafından Adana’da yaptırılacak olan Sasa Mehmet Erdemoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yerel - 6 yıl önce

Erdemoğlu ailesi tarafından Adana’da yaptırılacak olan Sasa Mehmet Erdemoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Şeker, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Sasa Mehmet Erdemoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi yapımı için Adana büyükşehir Belediyesi ile daha önce imzalanan protokol gereği düzenlenen törenle temel atıldı.

Adana merkezde yapılacak olan Kreş ve gündüz bakım evi temel atma töreninde bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding yönetim kurulu üyesi Mehmet Şeker, Türkiye’nin birçok ilinde eğitim ile ilgili yatırımlar yaptıklarına dikkat çekerek şöyle dedi” Erdemoğlu Holding ve Erdemoğlu ailesinin hayır işlerinde birinci önceliği eğitimdir. Daha önce birçok ilde okullar, yurtlar yaparak gençlerimizin hizmetine sunmuştuk. Hala devam eden birçok okul inşaatlarımız bulunmaktadır. Adana’da da çocuklarımızın bakımı için bir kreş ihtiyacı olduğu bize bildirildiğinde, hemen kabul ettik ve inşaatına başladık.  Erdemoğlu Holding olarak eğitim başta olmak üzere Ülkemizin ihtiyaç duyduğu her alanda gücümüzün yettiğince katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Törende yapılan konuşmalarda Erdemoğlu ailesine teşekkür edildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı konuşmasında, en önemli yatırımın çocuklara yapılan yatırım olduğunu ifade ederek kreş ve gündüz bakımevinin yapımını üstlenen Erdemoğlu ailesine teşekkür etti.

İki katlı olarak yapılacak olan Sasa Mehmet Erdemoğlu Gündüz Bakımevinde 100 öğrenci kapasiteli 5 adet derslik, bir adet oyun odası, bir adet mutfak, bir adet müdür odası, veli bekleme salonu gibi bölümlerden oluştuğu belirtildi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Tatil sitesinde yolsuzluk iddiası!..

2020-09-02 19:02 - Gündem

9 spor salonu 7 yüzme havuzu hizmete hazır

2020-08-31 16:19 - Yerel

‘Tek Tek’ yeniden gündem oldu...

2020-08-31 17:32 - Magazin

Tarikat liderinden 12 yaşındaki çocuğa taciz!

2020-09-02 16:41 - Gündem

Şirin Payzın’a ölüm ilanıyla tehdit

2020-09-01 12:27 - Gündem

İşte AKP'nin iptal ettiği milli bayramlar...

2020-08-29 09:22 - Gündem

Avukat Ebru Timtik hayatını kaybetti!

2020-08-27 20:42 - Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

2020-08-28 21:56 - Gündem

Milletvekili Barış Atay’a saldırı!

2020-08-31 09:45 - Gündem

Yandaş yazar Athena Gökhan'ı hedef aldı

2020-08-28 12:01 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep'te 420 milyonluk dev ihale Ve Radyo'nun oldu!

00:44 - Yerel

Açar’dan sert tepki: Öğretmenin onuru pazarlık konusu yapılamaz!

00:00 - Yerel

Şahin Bey, şehit edilişinin 106. yılında törenle anıldı...

00:00 - Yerel

Şehitkamil Belediyespor'da çifte şampiyona heyecanı

00:00 - Yerel

Bakan Işıkhan'dan, Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi’ne ziyaret

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter istifa etti!

07:10 - Siyaset

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım gözaltına alındı!

08:20 - Asayiş

Trump: İran'ın enerji tesislerine yönelik saldırıları 10 gün daha erteledim

08:11 - Dünya

MHP'li Feti Yıldız'dan 'dezenformasyon yasası' açıklaması

07:57 - Siyaset

Hüseyin Baş: Mezhep kavgası İslam dünyasının içerisindeki en büyük fitne!

00:30 - Siyaset