?>

En büyük sanayi kuruluşu arasında Gaziantep'ten 57 firma

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl düzenlenen “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2017” araştırmasında Gaziantep’ten 33 firma yer aldı.

Ekonomi - 8 yıl önce

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl düzenlenen “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2017” araştırmasında Gaziantep’ten 33 firma yer aldı. İlk 500’de 24 firma ile yer alan Gaziantep böylece Türkiye’nin ilk 1000 büyük sanayi kuruluşu arasında 57 firma ile yer aldı.

GTO BAŞKANI YILDIRIM FİRMALARI BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLADI

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, araştırma sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, Gaziantepli firmaların başarısıyla gurur duyduklarını ifade ederek listede yer alan firmaları ve çalışanlarını kutladı.

“Türkiye’nin İkinci500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2017” araştırmasında Gaziantepli firma sayısı bir önceki yıla oranla bir artarak 32’den 33’e yükseldi.

“Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016” araştırmasında 32 firma ile yer alan Gaziantep’in bu yıl firma sayısını 33’e yükseltmesinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen GTO Başkanı Yıldırım, firmaların özverili çalışmaları ile ülke ve Gaziantep ekonomisine yaptıkları katkı için teşekkür etti.

Gaziantep’in her alanda başarılarını sürdürdüğüne dikkat çeken GTO Başkanı Yıldırım, “Gaziantep koşullar ne olursa olsun üretmekten vazgeçmez. Türkiye’nin ilk 1000 büyük sanayi kuruşu arasında kentimizden 57 firmanın yer alması bunun en önemli göstergesidir. Hedefimiz, önümüzdeki yıllarda da üreterek, istihdam sağlayıp ihracat yaparak Gaziantep’e ve ülkemize katkı sağlayan firma sayımızı attırmaktır. Gece gündüz demeden üretim ve ihracat yapan firmalarımız her türlü takdiri ve övgüyü hak ediyorlar.

Ülkemizin kalkınması için mevcut durumu asla yeterli görmeden birlik ve beraberlik içinde belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için daha çok çalışacağız. Etrafımızda yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen sanayicilerimiz, işadamlarımız ve ticaret erbabı çalışmaya ve istihdam sağlamaya devam ediyorlar. İSO tarafından her yıl yapılan ‘Türkiye’nin 1000 Büyük Sanayi Kuruluşu’ araştırmasında yer alan firmalarımızla gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Gaziantep olarak ülke ekonomisinin lokomotif kenti olmaya ve başarılarla anılmaya devam edeceğiz. Firmalarımızın başarılarının devamını diliyor, ülke ve kent kalkınmasına verdikleri destek için kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te baklavacı borç yüzünden intihar etti!

2018-07-11 19:08 - Asayiş

Taşdoğan, Sağlık Komisyonu'nda

2018-07-16 18:39 - Siyaset

Gaziantepli firari inşaatçı Alanya'da saklanıyor iddiası

2018-07-15 07:42 - Gündem

Gaziantep'te kaç Suriyeli var?

2018-07-13 07:15 - Gündem

'Hamdoş Dayı'ya hüzünlü veda...

2018-07-15 13:33 - Yerel

Erdemoğlu Ailesi'nden 200 kişilik mescit

2018-07-11 13:53 - Yerel

Adnan Oktar ve “kedicikler” gözaltında!

2018-07-11 08:25 - Asayiş

Yukarıbayır Mahallesi'ne sosyal tesis

2018-07-11 14:36 - Yerel

Diş Hekimliği Fakültesi'nde mezuniyet töreni

2018-07-13 20:00 - Eğitim

Kervancıoğlu, Sanko'da hasta kabulüne başladı

2018-07-14 09:26 - Sağlık

İlgili Haberler

Mete Akcan: İhracatçılarımızı dijital dönüşümle geleceğe hazırlıyoruz

00:00 - Ekonomi

Mehmet Şimşek’ten fon soruşturması açıklaması

09:22 - Ekonomi

178 ülkeye Türkiye imzalı halı serildi

00:00 - Ekonomi

Güneydoğu’nun hububat sektörü ihracatı 8 ayda 2,5 milyar dolar

08:17 - Ekonomi

Gaziantepli halıcılar Kolombiya ve Panama’da saha araştırmaları tamamlandı

00:00 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Soma'da maden ocağında göçük: 5 işçi hayatını kaybetti!

11:15 - Gündem

Eyüpsultan Belediyesi’ne operasyon: Başkan Özmen dahil 28 kişi gözaltında

08:46 - Asayiş

Hakem Yasin Kol gözaltına alındı!

06:11 - Spor

YENİ Partili Meriç, Gaziantep'in baz istasyonu sorununu Meclis'e taşıdı

00:08 - Siyaset

Gaziantep'te “Yöneten Kadın Liderler Forumu” düzenlendi

00:00 - Yerel