?>

Eğitim camiasına 22 ücretsiz biniş ve yüzde 10 indirim desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Genç Gaziantep Kart Uygulaması, bugüne kadar 200 bini aşkın öğrencinin yararlandığı 22 ücretsiz biniş hakkına ek olarak, yeni eğitim-öğretim döneminde yüzde 10 indirim desteği de sunmaya başladı.

Yerel - 9 ay önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Genç Gaziantep Kart Uygulaması, bugüne kadar 200 bini aşkın öğrencinin yararlandığı 22 ücretsiz biniş hakkına ek olarak, yeni eğitim-öğretim döneminde yüzde 10 indirim desteği de sunmaya başladı. Bu indirimden hem öğrenciler hem de öğretmenler, okulun ilk gününden itibaren faydalanabiliyor.

Uygulama kapsamında, Gaziantep’te ikamet eden ve üniversite öğrencisi olan gençlere verilen 22 ücretsiz biniş hakkı, bugüne kadar 200 bin 323 kişi tarafından kullanıldı. Bu sayede toplu ulaşım, öğrenciler için daha ekonomik hale gelirken, verilen destek gençlerin hem eğitim hem de sosyal hayatına önemli katkılar sağlıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu ücretsiz biniş hakkına ek olarak sundukları yüzde 10 indirim fırsatıyla, toplu taşımanın öğrenci ve öğretmenler arasında yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini belirtti. 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle geçerli olan bu fırsat, eğitim camiasının ulaşım yükünü hafifletiyor.

Genç Gaziantep Uygulaması, yalnızca ulaşım kolaylığı sağlamıyor; aynı zamanda gençlerin ilgisini çeken çeşitli ödüller ve fırsatlar da sunuyor. Elmas sıralamaları ile düzenlenen kampanyalar sayesinde gençler, dizüstü bilgisayar, PlayStation, cep telefonu gibi değerli ödüller kazanma şansı elde ediyor. Ayrıca ücretsiz maç biletleri, internet paketleri ve spor ekipmanları gibi hediyeler, uygulamayı cazip kılan diğer avantajlar arasında yer alıyor.

Şu ana kadar 200 bin 323 kişinin kayıtlı olduğu Genç Gaziantep Uygulaması kentteki gençlerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik etkili bir platform haline geldi.

Haftanın Öne Çıkanları

CHP’li Meriç: Acı gerçek; gençlerimiz metamfetamin tuzağında!

2024-10-14 19:28 - Siyaset

Alman heavy metal grubu Accept, İstanbul'da konser verdi

2024-10-17 23:39 - Gündem

İlk ve Son dizisinin 2. sezonu ne zaman çıkacak? İlk ve Son dizisinin 2. sezon konusu ne?

2024-10-21 02:08 - Magazin

'Kolon kesildi' iddiası! Torun Center'de neler oluyor? Cumhuriyet ayrıntılara ulaştı.

2024-10-18 07:08 - Gündem

Ünlü oyuncunun acı günü... Yasemin Kay Allen'ın babası hayatını kaybetti

2024-10-20 00:08 - Magazin

Galatasaraylı Victor Osimhen'in röveşata golü tarihe geçti!

2024-10-20 00:09 - Spor

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik, hayatını kaybetti!

2024-10-17 21:09 - Magazin

Özgür Özel'den 'Yenidoğan' çağrısı: 'Ey Erdoğan senin de torunun var...'

2024-10-20 09:09 - Siyaset

‘Yenidoğan çetesi’ndeki başhekim AKP’den 2 kez aday olmuş

2024-10-20 19:38 - Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2025 yılı bütçesi 130.1 milyar TL olarak belirlendi

2024-10-19 05:08 - Ekonomi

İlgili Haberler

GTB'de Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den, kafe ve eğlence yerlerinde gürültü denetimi

00:00 - Yerel

Fedaioğlu: Sağlıkta entegre sistem başladı, ilk adım aile hekimi!

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den 400 TL elektrik, 400 TL su faturası desteği

00:00 - Yerel

Yıldırım: Artık günü kurtarmakla değil, geleceği inşa etmekle meşgul olmak istiyoruz

00:25 - Yerel

Günün Manşetleri

Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi, işte maliyeti...

22:26 - Spor

Son Dakika... Muhittin Böcek'in gelinine tutuklama talebi!

21:25 - Gündem

Rıza Akpolat'ın baldızı adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı

17:50 - Gündem

AYM'nin kararına göre Tayfun Kahraman yeniden yargılanacak!

16:18 - Gündem

Gaziantep'te ekmeğe zam geldi, işte zamlı fiyatlar...

15:53 - Ekonomi