?>

Doğan, Gaziantep projelerini anlattı

Demokratik Sol Parti (DSP) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan ve beraberindeki parti temsilcilerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsasını (GTB) ziyaret etti.

Siyaset - 7 yıl önce

Demokratik Sol Parti (DSP) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan ve beraberindeki parti temsilcilerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsasını (GTB) ziyaret etti.

Hububat-Bakliyat satış salonlarında düzenlenen toplantıda GTB üyeleriyle bir araya gelen Doğan, Gaziantep projeleri ilgili açıklamalarda bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan’ı, ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, borsanın projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

GTB’nin işlem hacmi bakımından Türkiye’nin en büyük 5 borsası arasında yer aldığını kaydeden Tiryakioğlu, ET Borsası, Antepfıstığı Lisanslı Depoculuk, Hububat Emtia Merkezi ve Antep Pilot Ölçekli İşleme Tesisi gibi global ölçekli  yatırımları şehir ve bölge ekonomisine kazandırmak istediklerini söyledi.

Et Borsasının 2019 yılı içerisinde faaliyete girmesini planladıklarını vurgulayan Tiryakioğlu, Antepfıstığı Lisanslı Depoculuk ve Hububat Emtia Merkezi projelerinin ise tarım sektörü adına Türkiye’de bir ilk teşkil edeceğini dile getirdi.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ise konuşmasında, Gaziantep gıda sanayi hakkında açıklamalarda bulundu.

Akıncı, tarımsal ürünlerin işlenmesi, iç ve dış pazarlara sürülmesi noktasında Gaziantep’in önemli bir üs ve cazibe merkezi görevi üstlendiğini söyledi.

DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan’da yaptığı konuşmada, kendisini tekrar büyükşehir belediye başkan adaylığına götüren süreç hakkında bilgiler aktararak,  neden tekrar belediye başkanı adayı olduğunu anlattı.

Geçmişte Gaziantep büyükşehir belediye başkanı, milletvekili ve Gaziantepspor kulüp başkanı olarak görev yaptığını anımsatan Doğan, ayrıca Gaziantep'te gerçekleştirmeyi planladığı  projelerle ilgili de bilgiler verdi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Deniz Gezmiş’in, yeni fotoğrafı ortaya çıktı

2019-02-28 13:57 - Gündem

Gaziantep’in en genç belediye başkan adayı

2019-03-03 23:07 - Siyaset

Gaziantep'te 4 kilo Ateş-Buz ele geçirildi!

2019-03-01 22:57 - Asayiş

Gazikent'te Celal Doğan izdihamı...

2019-03-03 09:44 - Siyaset

Aytaç Arman'ı da kaybettik...

2019-02-27 10:02 - Gündem

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

2019-03-04 09:51 - Yerel

Gaziantep'e 12 Tanzim Satış Mağazası

2019-03-02 09:08 - Gündem

Bize oy verirseniz Allah size hesap sormayacak!

2019-03-03 14:37 - Siyaset

Tanı ve Tedavide Ne Yapıyorum?

2019-03-03 09:16 - Sağlık

Gaziantep adayları Çalar Saat'in konuğu olacak

2019-02-27 19:36 - Siyaset

İlgili Haberler

CHP'li vekillerden ihraç tepkisi: Saray'da AK’lananlar ferman buyurmuş!

08:58 - Siyaset

Prof. Dr. Örsan Öymen: ABD, AKP ve Kılıçdaroğlu işbirliği var

08:49 - Siyaset

CHP sözcüsü Zeynel Emre: ‘Acaba dengeyi değiştirebilir miyiz’ çabası

06:50 - Siyaset

Özgür Özel: Milletvekillerimizi millet seçti ancak millet görevden alır

22:07 - Siyaset

Kılıçdaroğlu: Tüzüğü biz böyle yorumluyoru, itiraz haklarını kullansınlar

21:24 - Siyaset

Günün Manşetleri

CHP'li vekillerden ihraç tepkisi: Saray'da AK’lananlar ferman buyurmuş!

08:58 - Siyaset

Prof. Dr. Örsan Öymen: ABD, AKP ve Kılıçdaroğlu işbirliği var

08:49 - Siyaset

Ünlülere yeni operasyon: Oyuncu Enis Arıkan gözaltına alındı

08:44 - Asayiş

CHP sözcüsü Zeynel Emre: ‘Acaba dengeyi değiştirebilir miyiz’ çabası

06:50 - Siyaset

Kılıçdaroğlu yönetiminden 9 CHP milletvekili hakkında ihraç talebi

17:23 - Siyaset