?>

Dilipak'tan Derya Yanık'a: Sandıkta boyunuzun ölçüsünü alırsınız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, LGBTİ+'larla ilgili nefret söylemini yanlış bulduğunu ifade etti. Gazeteci Abdurrahman Dilipak, Bakan Yanık'a tepki gösterdi.

Gündem - 4 yıl önce

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, LGBTİ+'larla ilgili nefret söylemini yanlış bulduğunu ifade etti. Gazeteci Abdurrahman Dilipak, Bakan Yanık'a tepki gösterdi.

Akit TV’de yayınlanan “Derin Gerçekler” programında iktidara yaptığı eleştiriler nedeniyle yayından kaldırılmasının ardından 30 yıldır yazı yazdığı Akit Grubu’ndan ayrılan AKP’ye yakınlığıyla bilinen Abdurrahman Dilipak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın İstanbul’da düzenlenen LGBTİ+ karşıtı yürüyüş ile ilgili “Nefret söylemi kabul edilemez” açıklamasını eleştirdi. Dilipak, Bakan Yanık’a “AK Parti vitrininde sizin gibiler olduktan sonra, sandıkta boyunuzun ölçüsünü alırsınız” dedi.

Hürriyet yazarı Hande Fırat, bugünkü yazısında Bakan Yanık’ın İstanbul’da düzenlenen LGBTİ+ karşıtı yürüyüş hakkındaki görüşlerine yer verdi.

Fırat, yazısında Bakan Yanık’ın “Nefret söylemini yanlış buluyorum. Devletin, her insanın, her vatandaşın temel insan haklarını korumak ve teslim etmek yükümlülüğü var” dediğini aktardı.

Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından Bakan Yanık’ın LGBTİ+ karşıtı yürüyüş hakkındaki açıklamasını eleştirdi.

Dilipak, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

“Derya Yanık'a en güzel cevap: Euzubillahimineşşeytanirraciym! Bu bir nefret söylemidir hanımefendi. Şeytan ve onun dostlarından nefret ediyoruz. Zatı alilerinizin gül hatırı için Kur'an-ı Kerimi mi sansürleyeceğiz. Sahi siz AK Parti’ nin Aile Bakanıydınız değil mi?

AK Partili bir kardeşimiz (AKP'li değil) diyor ki, bu sözlerden dolayı hiçbir LGBT'li size oy vermez, ama bu sözlerinizden dolayı size oy vermeyecek çok Müslüman var. AK Parti vitrininde sizin gibiler olduktan sonra, sandıkta boyunuzun ölçüsünü alırsınız.”

Haftanın Öne Çıkanları

Sedat Peker'e tehdit videosu çeken Cenk Çelik öldürüldü!

2022-09-17 19:49 - Gündem

Sedat Peker listesi dolaşıma sokuldu!

2022-09-19 23:08 - Gündem

Atatürk’ün Vahdettin sözleri Meclis tutanaklarında!

2022-09-19 19:59 - Gündem

Sedat Peker'den Cenk Çelik cinayeti ile ilgili açıklama

2022-09-17 21:36 - Gündem

Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur tutuklandı!

2022-09-21 18:37 - Gündem

Prof. Akarsu, asistanlara baskı yapmadığı için istifa ettirildi!

2022-09-17 17:48 - Gündem

LGBTİ karşıtı eylemde gökkuşağı çıkması gündem oldu!

2022-09-18 18:21 - Gündem

Tuğçe Kazaz, LGBTİ'lara savaş ilan etti!

2022-09-18 22:34 - Gündem

İşte Emre Olur'un ifadesi...

2022-09-21 17:15 - Gündem

Sedat Peker, 'Cenk Çelik'i koruyun' diye dilekçe vermiş!

2022-09-19 22:40 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den 'çerçeve yasa'ya ilk tepki

21:22 - Gündem

Erdoğan'dan 'çerçeve yasa' değerlendirmesi

21:18 - Gündem

İşte 'çerçeve yasa' kanun teklifi maddeleri...

14:41 - Gündem

Üsküdar'da AKP'nin adayı kaybetti, CHP’nin adayı Sibel Tan Çetinkaya Başkan Vekili seçildi

14:01 - Gündem

Özgür Özel ve Veli Ağbaba hakkında fezleke düzenlendi

22:01 - Gündem

Günün Manşetleri

YENİ Parti Manisa İl Başkanı gözaltına alındı!

21:20 - Asayiş

YENİ Parti'ye 7 günde 131 bin kişi 283 milyon TL bağış yaptı

20:18 - Siyaset

İşte 'çerçeve yasa' kanun teklifi maddeleri...

14:41 - Gündem

Üsküdar'da AKP'nin adayı kaybetti, CHP’nin adayı Sibel Tan Çetinkaya Başkan Vekili seçildi

14:01 - Gündem

Veli Ağbaba'nın abisi Hür Ağbaba gözaltına alındı

09:08 - Asayiş