?>

Dilipak: FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin...

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında "AK Parti içindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin gazabı'na uğradım" ifadelerini kullandı.

Siyaset - 3 yıl önce

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında "AK Parti içindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin gazabı'na uğradım" ifadelerini kullandı.

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Karar Sizin” başlıklı bir yazı  kaleme aldı.

Dilipak bugünkü yazısında, bazı AKP'lilerin "gazabına uğradığını” ifade etti.

Dilipak, “Ben AK Partilileri uyarayım derken AK Parti içindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin gazabı'na uğradım. Müştekilerin hepsi AKP’li değildi ama, onlar da içlerindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin oyunu'na geldi herhalde” diye belirtti.

Yazının ilgli kısmı şöyle:

Sizi kim yönetsin? Ben sizi kimin yöneteceğini biliyorum: Olduğunuz gibi idare olunacaksınız. 

Sana, bana, ötekilere gönderilen 'vahiy'de mealen böyle yazıyor.

Aslında Üstün Dökmen’in açıklamaları bu açıdan çok önemli. 'Ölümlerden ölüm beğenmek' istemiyorsanız, bu kirli kumpastan yakamızı kurtarmamız gerekiyor. Ben AK Partilileri uyarayım derken AK Parti içindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin gazabı'na uğradım. Müştekilerin hepsi AKP’li değildi ama, onlar da içlerindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin oyunu'na geldi herhalde.

Aslında AK Parti içindeki AKP’lilerle,  CHP’nin içindeki 'Beyaz Türkler, beyaz solcular' benim açımdan çok da farklı değiller. 

Hadi beni yalanlayın, 'bizim içimizde Şeytanın dostlarına yer yok' deyin! 

Bunları İstanbul sözleşmesinde, Lanzarotte de, 5G’de, pandemi sürecinde, iklim politikaları konusunda bir araya getiren güç neydi.

Şeytanın dindar, milliyetçi, liberal, sağcı, solcu, sosyalist, komünist, globalist Alevi-Sünni kılıklı her çevreden dostları var. ...Eğer bir toplumda birilerinin hırsız, katil dedikleri, öbür tarafta kahraman olarak alkışlanıyorsa ve herkes kendi günahkarını savunuyor, karışısındakilerin hakkındaki iddiaları araştırmadan kabul ediyor ve kendi yandaşları hakkında karşı taraftakilerin iddialarını araştırmadan  reddediyor ise vay onların haline! ...Hemen her iktidar döneminde hazine de kamu kaynakları da vatandaşlar da soyuldu. Enflasyon, devalüasyon da faiz gibi bir soygun aletidir. Bunların üstü hep örtüldü. 

Hiçbir kazanım, adalet konusunda kaybettiklerimizin boşluğunu dolduramaz. 

Maalesef hepsinde birden sınıfta kalıyoruz. Dünyamızı ve ahiretimizi yakan bu cehennemden ilk kurtarılması gereken adalettir. 

Unutmayın, layık olduğunuz gibi idare olacaksınız...

Haftanın Öne Çıkanları

Sedat Peker'den muhalefete sitem ve çağrı...

2022-08-16 22:43 - Gündem

Melih Gökçek'ten ikinci jelibon vakası!

2022-08-18 11:13 - Gündem

Tuğçe Kazaz: Ak Parti giderse LGBT gelecek, evladın gidecek

2022-08-19 11:57 - Gündem

Adil Serdar Saçan, Sedat Peker'i doğruladı

2022-08-16 15:58 - Gündem

Türkiye’ye hakaretler yağdıran Suriyeli avukat sınırdışı edildi!

2022-08-17 10:37 - Gündem

Konseri iptal edilen Melek Mosso Times Meydanı'nda...

2022-08-18 19:36 - Kültür & Sanat

Konya'da sahneye fırlayan genç dövülüp gözaltına alınmış!

2022-08-17 19:24 - Gündem

Piar Araştırma Ağustos anketi: CHP birinci parti...

2022-08-15 20:38 - Siyaset

Suriye'deki festival keyfi gündem oldu...

2022-08-16 18:38 - Dünya

Kılıçdaroğlu: Ekrem Başkan engelleri aşmada son derece başarılı

2022-08-13 22:16 - Siyaset

İlgili Haberler

CHP’li Meriç: MESEM Sistemi, çocuklara çıraklık, sermayeye kar!

00:20 - Siyaset

Öztürkmen, aylar sonrasına verilen MR randevularını Meclis gündemine taşıdı

00:18 - Siyaset

Üzümcü: Tarımda su seferberliği şart, 'Anahtar Çözüm' burada!

00:45 - Siyaset

Özgür Özel: Bu kavga faşizme karşı hürriyet kavgasıdır!

21:39 - Siyaset

Erdoğan: Kutuplaştırma siyasetinin hiç kimseye faydası yok!

19:31 - Siyaset

Günün Manşetleri

Son Dakika... Sistine Şapeli'nde beyaz duman: Yeni papa seçildi

19:39 - Dünya

Erişim engeli getirildi, herkes Ekrem İmamoğlu oldu!

11:28 - Gündem

İmamoğlu’nun diplomasını iptal eden İstanbul Üniversitesi, AKP’li Tevfik Göksu’yu ağırladı

11:10 - Gündem

Sosyal medyada İmamoğlu’na destek yağdı: Elçin Sangu da profilini değiştirdi

10:38 - Gündem

Ümit Özdağ'ın 'MİT' davası ertelendi

08:08 - Gündem