?>

DEVA kadınları Gaziantep'te buluştu...

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "DEVA Kadınları Bir Arada” etkinliği Zümrüt Düğün Salonunda büyük bir coşku yapıldı.

Siyaset - 4 yıl önce

 

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Gaziantep İl Kadın Politikaları ile Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “DEVA Kadınları Bir Arada” etkinliği Zümrüt Düğün Salonunda büyük bir coşku yapıldı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen ile Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Mardin, Şanlıurfa ve Kilis Kadın Politikaları Başkanlarının katıldığı etkinliğe Gaziantep’ten yaklaşık 500 kadın katıldı.

Filiz Kahraman: DEVA Partisinin kadınları çalışıyor

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Gaziantep İl Kadın Politikaları Başkanı Filiz Kahraman kadınların siyaset ve aile hayatındaki yerine değindi. Kahraman, bir ülkenin kaderini o ülkenin güçlü kadınları belirlediğini ifade ederek, “Biz, DEVA Partisinin kadınları olarak gece demeden gündüz demeden ev ev sokak sokak yüz yüze Gazişehrin bütün kadınlarını ziyaret edip, Genel başkanımız sayın Ali Babacan’ı ve DEVA Partisini, ülkenin sorunlarını çözecek olan politikalarını anlatmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Mehmet Erdoğan: Güçlü toplumu güçlü kadınlar oluşturur.

Programda konuşan Gaziantep Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Erdoğan ise “Gece demeden gündüz demeden tüm teşkilatlarımızla çalışarak DEVA partisini iktidara taşıyoruz. İktidara giden yolda kadınlarımıza büyük görevler düşmektedir. Güçlü toplumu güçlü kadınlar oluşturur. Güçlü toplumlar güçlü devlet oluşturur. Bugün bu salondaki kadınlarımız Gazişehrimizin güçlü ve iradesi yüksek olanlarından oluşmaktadır. İşte bu irade ve güç DEVA Partisi’ni iktidara taşıyacaktır.” Diye konuştu.

Ertuğrul Kaya: Kadınlarhayatımızın en önemlideğeri

Gaziantep İl BaşkanıErtuğrul Kaya isekadınlarınhayatınönemlibirdeğeriolduğunuvurgulayarak,“Çünkübizidoğuran da bizibüyüten de bizevarlığımızıanlamlıkılan da kadınlar.. Kadınlarvarlıklarıylahayatımızaanlamkatanları. Onlarbuhayatıbizimiçinyaşanabilirkılanlar.Anne kokusunun, ablagüveninin, eşsevgisininolmadığıbirhayatyanikadınlarınolmadığıbirhayatgerçekten de çokanlamsızolurdu.” Dedi.

ElifEsen: Kadınlarımızı; güçlü, üretkenve her alandasözsahibiyapacağız

ProgramınsonundabirkonuşamyapanDEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen ise DEVA Partisi’nin kadın politikalarıyla ilgili bilgi verdi.

Esen, “Partimizinhedefini “kadınlarımızı; güçlü, üretkenve her alandasözsahibikonumagetirmekolarakbelirledik. “Eşitlik, özgürlükveadaletkavramlarınıesasalan, kadınlarveerkeklerintoplumsalyaşamın her alanınaeşitkatılımlarınıifadeeden “toplumsalcinsiyeteşitliği” temelilkemiz” olarakbelirledik.” Diyerekkadınlarayönelikayrımcılıkiçerenvekadınlarıneşithaklarasahipolmasınısınırlayan her türlüuygulamaveengelilemücadeleedecekleriniifadeetti.

Program DEVA Partisi Gaziantep teşkilatına yeni katılan kadınlara rozet takılması ve kadınlar matinesi ile sona erdi

Haftanın Öne Çıkanları

Erk Acarer'den bomba Soylu iddiaları...

2021-11-10 23:43 - Gündem

Gaziantep'te çıplak kadın cesedi bulundu!

2021-11-16 16:28 - Asayiş

CHP’li Bakan’dan Soylu’ya: Aliağa’da neler oluyor?

2021-11-12 21:59 - Siyaset

Sedat Peker'den yeni iddialar...

2021-11-13 19:16 - Gündem

Gaziantepli sanatçı Ekrem Erkek vefat etti!

2021-11-13 12:38 - Yerel

Sedat Peker'in tesbihi delil sayılmış!

2021-11-16 20:12 - Gündem

Dolar 10 lira olacak, 15 lira olacak ya...

2021-11-13 11:50 - Gündem

Hayrettin Karaman konuştukça batıyor!

2021-11-14 19:02 - Gündem

Başak Demirtaş’a hapis cezası!

2021-11-11 20:21 - Gündem

O Başkanlar, Erdoğan’ın elinden ödül aldı!

2021-11-16 20:43 - Gündem

İlgili Haberler

CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği nakdi olarak verilmelidir

00:18 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a çağrı

16:31 - Siyaset

Erdoğan'dan AKP'li vekillere uyarı

16:11 - Siyaset

Özgür Özel: 4 Mayıs'ta Cumhuriyet Halk Partisi 81 ildedir, 973 ilçededir...

17:32 - Siyaset

Bahçeli: Avrupa Türkiye'siz yapamaz!

11:49 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ankara Valisi ve Emniyet Genel Müdürü görevden alındı

10:48 - Gündem

Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek ile 34 kişi hakkında gözaltı kararı

10:44 - Asayiş

AKP'li Şamil Tayyar: Neden açgözlü sermayenin yanındayız?

09:44 - Gündem

CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği nakdi olarak verilmelidir

00:18 - Siyaset

Madenciler direne direne kazandı!

19:35 - Gündem