?>

DENEYAP sınavına 500 öğrenci katıldı

Şehitkamil DENEYAP Teknoloji Atölyeleri için uygulama sınavı yapıldı. 500 öğrencinin katılım sağladığı sınavda başarılı olan öğrenciler, 3 yıl boyunca Bilim Şehitkamil’deki eğitimlerden ücretsiz olarak yararlanacak.

Eğitim - 2 yıl önce

Şehitkamil DENEYAP Teknoloji Atölyeleri için uygulama sınavı yapıldı. 500 öğrencinin katılım sağladığı sınavda başarılı olan öğrenciler, 3 yıl boyunca Bilim Şehitkamil’deki eğitimlerden ücretsiz olarak yararlanacak.

Şehitkamil Belediyesi ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) iş birliğiyle başlatılan DENEYAP Teknoloji Atölyeleri için uygulama sınavı gerçekleştirildi. Bilim Şehitkamil’de eğitim görmek isteyen bin 236 öğrenci, ilk aşama olan e-sınava girdi. Bin 236 öğrenci arasında başarılı olan 500 öğrenci, Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Uygulama Sınavı’na katılım sağladı. Sınavda başarılı olan öğrenciler, 3 yıl süresince Bilim Şehitkamil DENEYAP Teknoloji Atölyelerinin tüm eğitimlerinden ücretsiz olarak yararlanacak.

AMACIMIZ, TEKNOLOJİ TABANLI BİR EĞİTİM FARKINDALIĞI OLUŞTURMAK

Sınava ilişkin açıklamada bulunan Bilim Şehitkamil eğitmenlerinden Turan Yaman, “Bugün, Bilim Şehitkamil olarak Lise ve ortaokul öğrencilerimize yönelik DENEYAP uygulama sınavımızı gerçekleştiriyoruz. 500 lise ve ortaokul öğrencimiz uygulama sınavına katıldı. DENEYAP Uygulama Sınavı’nda başarı gösteren öğrencilerimiz, 3 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde DENEYAP Teknoloji Atölyelerimizde eğitim almaya hak kazanacaklar. Buradaki temel amacımız, çocuklarımızda teknoloji tabanlı bir eğitim farkındalığı oluşturmak. Şu an itibariyle çocuklarımız, çok güzel projeler yapıyorlar, harıl harıl çalışıyorlar. Türkiye’nin milli teknoloji hamlesine, bizler de Bilim Şehitkamil olarak destek vermekteyiz” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

AKP'li vekil 905 milyon TL'ye AVM satın aldı!

2023-01-10 22:18 - Gündem

Emin Şen'in FETÖ elebaşına övgü dolu paylaşımları ortaya çıktı!

2023-01-12 21:41 - Gündem

Melis Fis’ten yarım kalmış bir hikaye: Trajikomedi

2023-01-10 09:55 - Magazin

Soylu’nun trolleri bütçe görüşmelerine de girmiş!

2023-01-12 18:07 - Siyaset

Akit’ten kovuldu, ifşalara başladı, Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi!

2023-01-13 09:25 - Gündem

Gülen, Soylu'nun troll danışmanının eski ortağını başından öpmüş!

2023-01-13 11:24 - Gündem

'Recep Tayyip Erdoğan Müzesi' kuruluyor...

2023-01-11 09:14 - Gündem

AKP'li Bülent Turan 'Soylu'yu istifa ettirecek dosya beklemiş!

2023-01-14 11:31 - Siyaset

Emin Şen o tweetleri FETÖ ile dalga geçmek için atmış!

2023-01-14 10:55 - Gündem

İmamoğlu Umre yolcusu!

2023-01-12 11:52 - Gündem

İlgili Haberler

GİBTÜ TÖMER ilk mezunlarını verdi

00:00 - Eğitim

2025 LGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? LGS kaç dakika, toplam kaç soru var?

00:00 - Eğitim

GİBTÜ'de geleceğin hekimleri beyaz önlüklerini giydi

00:00 - Eğitim

SANKO Okulları, “En Dönüştürücü Proje” ödülü kazandı

00:00 - Eğitim

GİBTÜ’den Anlamlı Proje: Sağlıklı Tercih Festivali

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

Düğün salonunda vahşet: 1 ölü, 3 yaralı!

00:09 - Gündem

Hikmet Çetin: İmamoğlu'nun en azından tutuksuz yargılanması gerekirdi

22:09 - Siyaset

Mansur Yavaş 'Kurultay' davası hakkında ne düşünüyor?

21:38 - Siyaset

Şehitlik ziyaretinde Şehit Enes Budak’ın babası, Özgür Özel’i alnından öptü

19:09 - Gündem

İBB'den 'İSKİ' iddialarına yanıt: 'Hiçbir şekilde idaremizi bağlamamaktadır'

18:39 - Gündem