?>

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açılım çağrısı için Bahçeli'ye destek:' Asıl muhatabımız Kürt kardeşlerimiz'

Erdoğan, Bahçeli'ye teşekkür etti, Özel'e takdirlerini iletti: 'Asıl muhatabımız Kürt kardeşlerimiz'

Siyaset - 2 yıl önce

Erdoğan, Bahçeli'ye teşekkür etti, Özel'e takdirlerini iletti: 'Asıl muhatabımız Kürt kardeşlerimiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, meclis grup toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

PKK için "Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki bölücü terör örgütü" diyen Erdoğan, örgüte hiçbir çağrılarının olmadığını söyledi.

Erdoğan, örgütün Kandil'deki yöneticileri için de "kandan beslenen terör baronları" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı'nı 85 milyon olarak hep beraber coşkuyla kutladıklarını söyledi.

Erdoğan, Cumhuriyetin en büyük kazanımlarından en önemli kuruluşlarından biri olan TUSAŞ'ın Kahramankazan'daki tesislerine yönelik alçakça bir terör saldırısı gerçekleştirildiğini hatırlatarak, "Dün TUSAŞ'ımızı ziyaret ettik. Çalışanlarımızla kucaklaştık. Taziyelerimizi ve geçmiş olsun dileklerimizi bizzat ilettik. TUSAŞ tarafından geliştirilen yerli milli helikopterimiz T-625 GÖKBEY'in ilkini törenle Jandarma Genel Komutanlığı'mıza teslim ettik. Yılsonu gelmeden 2 adet GÖKBEY'i daha jandarmamıza teslim etmiş olacağız. Ayrıca 2026 yılı içinde toplam 20 adet GÖKBEY helikopterimizin farklı kurumlarımıza teslimatını gerçekleştireceğiz. TUSAŞ çalışanlarımızı yaşadıkları kalleş terör saldırısına rağmen her zamankinden daha inançlı, daha azimli, daha bilenmiş gördüm. Öz güvenleri fevkalade yüksekti. Gözlerinde tam anlamıyla bir adanmışlık duygusu vardı. TUSAŞ'taki kardeşlerimin bizzat kendi ifadeleriyle hainlere rağmen daha fazla üreterek, daha fazla çalışarak şehit arkadaşlarının ruhlarını şad etmeyi sürdüreceklerine inanıyorum. İnşallah bizler de bu fevkalade önemli gayretlerinde TUSAŞ'ımızın ve savunma sanayi kuruluşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı, "TUSAŞ'a yapılan kalleş ve alçakça saldırı gösterdi ki teröristin anlayacağı dil terör ile tavizsiz mücadeledir" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Alaattin Çakıcı, Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

2024-10-24 20:09 - Gündem

Simay Barlas kim, kaç yaşında, nereli? Simay Barlas hangi dizilerde oynadı?

2024-10-28 00:38 - Biyoğrafi

Nostaljinin doğuşu... - Aslıhan Dağıstanlı Aysev

2024-10-27 00:38 - Röportajlar

Fransa’da evcil hayvan besleyenlere devlet yardımı - Süleyman Tosunoğlu

2024-10-27 00:39 - Röportajlar

İrfan Can Kahveci'nin temsilcisinden flaş sözleşme cevabı!

2024-10-25 00:39 - Spor

Sihirli Annem’in Çilek’i Zeynep Özkaya evlilik yolunda ilk adımı attı

2024-10-28 00:08 - Magazin

İrfan Can Kahveci'nin röportajına sevimli engel!

2024-10-28 03:09 - Spor

Disney'in 'Beyaz Atlı Prens' filmi için Chris Hemsworth düşünülüyor...

2024-10-24 00:09 - Magazin

Muhabir Emre Kaplan'a yumruk atmıştı: Beşiktaş'tan Sezgin Gülnar'a destek!

2024-10-29 19:38 - Spor

Deliha filminin konusu ne? Deliha filminin oyuncuları kim?

2024-10-29 00:38 - Magazin

İlgili Haberler

CHP'li Meriç tehlikeyi anlattı, Bakanlık sorumluluğu üstlenmedi

00:05 - Siyaset

Özgür Özel'den yeni parti açıklaması: 26 Temmuz...

14:00 - Siyaset

Bahçeli: Önemli olan seçimlerin zamanında yapılmasıdır

11:47 - Siyaset

İmamoğlu: Dâhili bedhah kayyımın ne düşündüğünü bilmem!

11:09 - Siyaset

Özgür Özel Salı günü grup toplantısı yapmayacak!

14:11 - Siyaset

Günün Manşetleri

CHP'li Seferihisar Belediyesi'ne operasyon: 6 kişi gözaltına alındı

09:46 - Asayiş

Gazeteci Timur Soykan hakkında 9 yıl 6 aya kadar hapis istemi

17:42 - Gündem

İmamoğlu İnşaat'a operasyon

08:26 - Gündem

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'ne operasyon: 27 gözaltı

08:14 - Asayiş

Kılıçdaroğlu'nun butlan yönetimi 20 kişiyi daha işinden etti!

07:05 - Gündem