?>

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nden Konukoğlu'na ziyaret

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Yerel - 8 yıl önce

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Esendemir, Abdulkadir Konukoğlu’nun yalnız Gaziantep’te değil, bölge illerinde de sevilen önemli bir sanayici olduğunu söyledi.

SANKO’nun, Adana başta olmak üzere Akdeniz Bölgesi’nde bazı önemli yatırımları bulunduğunu belirten Esendemir, bölgesel kalkınma ve dayanışmaya katkılarından dolayı Abdulkadir Konukoğlu’na teşekkür etti.

Konukoğlu’nu Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi ile birlikte düzenlemeyi öngördükleri Ekonomi ve Basının İşlevi konulu toplantıya konuşmacı olarak davet eden Esendemir, “Abdulkadir Bey, bölge illerinin yakınlaşmasında etken olmaktadır. Yatırımlarının bulunduğu illerde basın ile kurdukları iş birliği ve sağladıkları katkı ile bir anlamda örnek oluşturuyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ise “ustalık döneminde hayalindeki kent olan” Adana’nın kendisi için çok önemli ve anlamlı, hatırlarla dolu bir kent olduğuna dikkat çekerek, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenleyeceği etkinliğe katılacağını bildirdi.

Ziyarette, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sait Güleç ile yönetim kurulu üyeleri Sefa Saygıdeğer, Hüseyin Arat ve Yasemin Atasoy da hazır bulundu. 

Haftanın Öne Çıkanları

Deprem haritasında Gaziantep hangi iller arasında?

2018-03-24 09:46 - Gündem

Gaziantep'te eskort sitelerine fuhuş operasyonu

2018-03-27 15:13 - Asayiş

Bugün Aşık Veysel'in ölüm yıldönümü

2018-03-21 08:34 - Gündem

Karkamış Gümrük Kapısı'nda inceleme

2018-03-27 20:55 - Yerel

Gaziantep'te eski oda başkanı ve oğlu öldürüldü!

2018-03-22 22:19 - Asayiş

Gaziantep'te vahşet! İntihar mı, cinayet mi?

2018-03-22 16:39 - Asayiş

İşte hile yapan 173 firmanın 282 ürünü

2018-03-23 21:05 - Gündem

Gaziantep Doruk, Hokey Türkiye Şampiyonu

2018-03-25 21:21 - Spor

Kefen giyen Ak Partili başkan adayı ihraç ediliyor

2018-03-24 11:34 - Siyaset

ADD'de İsmail Tümer yeniden başkan

2018-03-25 21:02 - Yerel

İlgili Haberler

Tahmazoğlu, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

00:00 - Yerel

Akıncı'dan Gaziantepli firmalara İSO 500 tebriği

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de 2 ton bozuk kahke imha edildi!

00:00 - Yerel

Meral-Beyhan Uslu Alzheimer Merkezi törenle açıldı

00:00 - Yerel

“Süper Çocuk Programı” için iş birliği protokolü

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Mutlak butlan yönetiminden yeni ihraç kararları...

17:30 - Siyaset

CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzalar Genel Merkezde...

15:32 - Siyaset

Açlık grevindeki öğretmenlere ters kelepçeli gözaltı!

15:00 - Asayiş

İhraç talebiyle disipline sevk edilen 9 CHP'li milletvekilinin parti üyelikleri silindi

12:00 - Siyaset

CHP'li Seferihisar Belediyesi'ne operasyon: 6 kişi gözaltına alındı

09:46 - Asayiş