?>

Çocuk Şenliği yüzlerce öğrenciyi buluşturdu...

Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi Çocuk Şenliği, yüzlerce öğrenciyi spor ve oyunla buluşturdu.

Yerel - 4 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi Çocuk Şenliği, yüzlerce öğrenciyi spor ve oyunla buluşturdu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, oyunlar esnasında çocuklara eşlik etti.

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliği içerisinde yürüttüğü ‘Önce Öğren Sonra Eğlen’ projesi kapsamında düzenlenen çocuk şenliklerinin yeni adresi Beykent Stadyumu oldu. Çocukların çok yönlü gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan proje faaliyetlerine ilkokullu öğrencilerin büyük ilgisi büyük oldu.

4-12 yaş arası gruplara yönelik, sportif branşlaşma öncesi sportif fiziksel hareketlerin yapıldığı eğitimlerin ardından katılımcı öğrenciler, geleneksel çocuk oyunları istasyonları ve beceri koordinasyon parkurlarında keyifli zamanlar geçiriyorlar.

ÇOCUKLARIMIZIN KATILIMINI EN ÜST DÜZEYE ÇIKARTMAYI AMAÇLIYORUZ

Etkinlik esnasında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, farklı mahallelerde proje şenliklerini düzenleyerek çocukların etkinliklere katılımını en üst düzeye çıkartmayı amaçladıklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, şu sözleri kaydetti:

“Çocukların sosyal, bilişsel ve fiziksel gelişimi dikkate alınarak hazırlanmış özel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Katılımcı öğrencilerimiz, program çerçevesinde önce uzman eğitmenlerimiz tarafından verilen eğitimlerle oyun ve egzersizleri öğreniyor, sonrasında oyunlar ve parkurlarda bol bol eğleniliyorlar. 4-12 yaş arası gruplara yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda temel hedefimiz hareket azlığı ve berberinde gelen sağlık sorunlarının önüne geçmek. Program esnasında gerçekleştirilen taramalarla bugüne kadar yüzlerce minik öğrencimiz, spor akademilerimizde farklı branşlarda eğitimler gördüler. Bu sporcularımızın içerisinden şampiyonlar çıktı. Proje faaliyetlerine çocuklarımızın katılımını en üst düzeye çıkartmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle şenlikler başta olmak üzere proje çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmaları farklı mahallelerde gerçekleşiyoruz. Milli eğitim camiamız başta olmak üzere proje çalışmalarımızda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Sedat Peker, SADAT'ın gölge adamını ifşa etti!

2022-05-14 12:27 - Gündem

AKUT kurucusu Nasuh Mahruki AKUT'tan atıldı!

2022-05-14 18:10 - Gündem

Nebati bu kez de esnemesiyle gündem oldu!

2022-05-09 17:59 - Gündem

Gaffar Okkan suikastının emrini verene tahliye!

2022-05-09 13:20 - Gündem

Ortaylı bu kez 'Suriyelileri göndermek lazım' dedi

2022-05-13 10:54 - Gündem

Zafer Partisi, Memleket Partisi'ni geçti!

2022-05-14 10:18 - Siyaset

Dilipak: Seçim sonucunu Allah bana söyledi!

2022-05-08 19:44 - Gündem

Nebati: İzledim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim!

2022-05-15 07:56 - Gündem

Melis Sezen: Ruhumuz nasıl isterse öyle...

2022-05-13 21:06 - Gündem

Hindistan’dan buğday ithal ettik!

2022-05-12 08:42 - Tarım

İlgili Haberler

GASMEK Olimpiyatları'nda Yaz Okulu Finali

00:00 - Yerel

Beykent Sosyal Kompleksi’nde çalışmalar devam ediyor

00:00 - Yerel

“Üreticiden Tüketiciye Tarla Fiyatına” projesi ilgi görüyor

00:26 - Yerel

Gaziantepliler meteor yağmurunu Agro Park’ta izledi

00:00 - Yerel

Şahinbey'in çiftçilere fide desteği sürüyor

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Ümit Dikbayır'dan AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:24 - Siyaset

'Taciz' iddiasıyla darp edilen CHP'li milletvekili Ahmet Baran Yazgan'a kesin ihraç istemi

11:11 - Gündem

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset