?>

Çingene Kızı Zeugma'nın çekimleri başlıyor!

Gaziantep’te dünyanın ikinci büyük mozaik müzesi olma özelliği taşıyan “Çingene Kızı Zeugma” komedi filmi oluyor.

Yerel - 3 yıl önce

Yapımcılığını Zen Yapım İbrahim Akbaba'nın yaptığı yönetmenliğini Kamil Çetin'in üstlendiği ve senaryosunu Cavidan Balcı'nın kaleme aldığı 'Çingene Kızı Zeugma' filminin tanışma yemeği yapıldı. Keyifli anların yaşandığı gecede ekip sete günler kala heyecanını paylaştı.

 !#**v1474&pl=true**#! 

Gaziantep’te dünyanın ikinci büyük mozaik müzesi olma özelliği taşıyan “Çingene Kızı Zeugma” komedi filmi oluyor.

Yapımcılığını Zen Yapım İbrahim Akbaba’nın yaptığı yönetmenliğini ise Kamil Çetin’in üstlendiği ‘Çingene Kızı Zeugma’ filminin oyuncuları İstanbul’da akşam yemeğinde bir araya geldi.

Zeugma Mozaik Müzesi’nden çalınan ‘Çingene Kızı’ mozaiğinin peşine düşen güvenlik görevlisi Hayri’nin (Orhan Uslu) hikayesinin anlatıldığı Çingene Kızı Zeugma filminin ekibi ilk kez bir araya gelerek basının karşısına geçti.

‘Çingene Kızı Zeugma’ filminin çekimler 21 Mart tarihinde Gaziantep’te başlayacak ve 4 hafta sürecek. Gaziantep’te farklı mekanlarda yapılacak çekimler için ön hazırlık süreci titizlikle yürütüldü. Film için yapılan araştırmalar sayesinde tarihe de renkli bir bakış attıracak yapım ekibi, sinemaseverleri etkilemek için hiçbir masraftan kaçınmadı. Müze ve etrafında kurulacak platonun yanı sıra Emniyet müdürlüğü ve havaalanında da plato kuruldu.

ÇİNGENE KIZI ZEUGMA filmi Türkiye’nin yanı sıra kardeş ülke Azerbaycan ve Avrupa'da izleyicisi ile buluşacak.

Yapımcı Akbaba, Filmin tüm hazırlıklarının bittiğini ve Kasım ayı gibi vizyona girmeyi planladıklarını belirterek, “Gaziantep’in sevilen yüzü Orhan Uslu’nun da yer aldığı Çingene Kızı Zeugma komedi filmi çekimleri yakında başlıyor. Sinema severlerin karşısına güçlü kadrosuyla çıkacak olan filmde sürpriz isimlerde olacak” dedi.

Oyuncular

Aysel Nazim (Esra Uslu), Orhan Uslu (Hayri Ferman), Bülent Çolak

(Bülent), Orhan Aydın (Barbaros), Serkan Şengül (Hanifi Döner), Deniz Oral (Komiser Ali Uysal), Kubilay Penbeklioğlu (Şoför Yılmaz), Zeynep Gülmez (Melek Kara), Didem Taslan (Tülay), Afrikalı Ali (Cilalı), Sinan Bengier (Mehmet Cımbız), Nıcholas Facey (Mike), Şükran Çağman

(Fadime Cımbız), Şaban Kızıldağ (İl Kültür müdürü)

 Yapım: Zen Yapım / İbrahim Akbaba

Yapımcı Şirket: Zen Yapım

Yönetmen: Kamil Çetin

Senarist: Cavidan Balcı

Proje Danışmanı: Dr. Şaban Kızıldağ

Haftanın Öne Çıkanları

Sedat Peker'in eşinden yeni paylaşım...

2022-03-12 19:51 - Gündem

Terörist başı öldü iddiası!

2022-03-09 00:52 - Gündem

CHP'li Memik Budak tahliye oldu...

2022-03-09 22:46 - Yerel

Kılıçdaroğlu: Deniz bitti, kara göründü!

2022-03-08 14:52 - Siyaset

Hazal Kaya’dan Ahmet Hakan’a: Haddiniz değil!

2022-03-06 20:10 - Gündem

Reuters: Rusya Mariupol'da camiyi bombaladı!

2022-03-12 00:17 - Dünya

Özdağ'dan Gökçek'e: Namazını FETÖ kıldırır!

2022-03-06 12:09 - Gündem

Dolar'ın 24 lira olacağı tarihi verdi!

2022-03-12 11:32 - Ekonomi

Vatandaş ayçiçek yağına hucüm etti!

2022-03-05 23:11 - Gündem

Otogaz LPG'ye duyurusuz zam!

2022-03-11 15:43 - Ekonomi

İlgili Haberler

Büyükşehir, haftayı yoğun etkinliklerle tamamladı

00:00 - Yerel

Fatma Şahin'den öğrencilere karne hediyesi

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan öğrencilere karne hediyesi

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan YKS öncesi öğrencilere ziyaret

00:00 - Yerel

Gaziantep'te YKS dolayısıyla toplu ulaşım ücretsiz

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Gazeteci Fatih Altaylı gözaltına alındı!

21:16 - Gündem

Davutoğlu: Bunların para politikası İngiltere’deki bankerleri ve faizcileri besler

21:08 - Siyaset

İmamoğlu'ndan DEM Parti heyetinin ziyareti hakkında açıklama

17:45 - Siyaset

Cezaevi koşullarında durumu kötüleşiyor: Mehmet Murat Çalık için acil tahliye çağrısı

17:39 - Gündem

İran Dışişleri Bakanı Erakçi İstanbul'da konuştu

14:39 - Dünya