?>

CHP'nin ziyaretleri devam ediyor...

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Siyaset - 5 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Şehrin tüm bileşenleri ile bir araya gelmeye özen gösteren CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz hafta KESK, Eğitim Sen, Türk İş’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette gündemde olan toplu sözleşme görüşmeleri ve enflasyon zammı ile CHP iktidarında yapılacaklar görüşüldü.

ŞEHİTKAMİL’DE MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Şehitkamil İlçesinde belediye tarafından birleştirilmesine karar verilen mahallelerin muhtarları ile bir araya gelen İl Başkanı Uçar;  Şehitkamil Belediye meclisini son birleşiminde gündeme gelen bazı mahallelerin birleştirilmesi önerisine CHP grubunun red oyu verdiğini ve sürecin hassasiyetle takip edileceğini söyledi.

Hafta sonu Araban ve Yavuzeli’ndelerdi!

İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan, İl Yönetim Kurulu  Üyeleri ve Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan’ın katılımıyla Araban ve Yavuzeli ilçelerinde taziye ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi.

İl Başkanı, milletvekilleri, parti yöneticileri ve partililerin katıldığı Yavuzeli ve Araban ilçelerine yapılan ziyaretlerde öncelikle CHP İlçe Başkanlıkları ziyaret edilerek, burada partililerle istişarelerde bulunuldu.

ESNAF VE VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

İlçe merkezlerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP Heyeti, sorunları dinleyip partilerinin çözüm önerilerini anlattılar. Her iki ilçede de esnaftan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören CHP Heyeti, daha sonra da taziyelere katıldı.

ŞEHİDİMİZ HAKAN BALİ’NİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

İl Başkanı Uçar ve beraberindeki heyet, ilçe ziyaretlerinin ardından Adıyaman’ın Besni İlçesi Oyratlı Mahallesi’ndeki Şehit Hakan Bali’nin ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Barış Terkoğlu bombayı patlattı! İnanılmaz ilişkiler ağı...

2021-08-12 09:28 - Gündem

Burhan Kuzu, görüşmek için resmen yalvarmış!

2021-08-10 07:50 - Gündem

Kesik başla poz veren AKP'liden 'ölüm' tehdidi!

2021-08-10 20:19 - Gündem

İl Müftüsü yardım parasıyla makam aracı aldırdı!

2021-08-15 20:46 - Gündem

AKP'li vekil, Erdoğan'ı peygamber ilan etti!

2021-08-10 14:31 - Gündem

Paramount Otel için flaş haciz kararı!..

2021-08-10 17:59 - Gündem

Aliye Uzun: Ben bir reis sevdalısıyım...

2021-08-11 09:20 - Gündem

Sedat Peker, Şehit Eren Bülbül'ü unutmadı...

2021-08-11 16:58 - Gündem

Bozuk ürünleri yeniden piyasaya sürmüşler!

2021-08-10 10:50 - Gündem

Can Ataklı: Sedat Peker'i çok kızdırdılar!..

2021-08-10 12:13 - Gündem

İlgili Haberler

CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği nakdi olarak verilmelidir

00:18 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a çağrı

16:31 - Siyaset

Erdoğan'dan AKP'li vekillere uyarı

16:11 - Siyaset

Özgür Özel: 4 Mayıs'ta Cumhuriyet Halk Partisi 81 ildedir, 973 ilçededir...

17:32 - Siyaset

Bahçeli: Avrupa Türkiye'siz yapamaz!

11:49 - Siyaset

Günün Manşetleri

AKP'li Şamil Tayyar: Neden açgözlü sermayenin yanındayız?

09:44 - Gündem

CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği nakdi olarak verilmelidir

00:18 - Siyaset

Madenciler direne direne kazandı!

19:35 - Gündem

Eski AKP'li belediye başkanı Şeref Albayrak ve 29 kişi tutuklandı!

11:38 - Asayiş

'Kabe'de Hacılar' ile ünlenen Celal Karatüre'ye polis koruması

00:50 - Gündem