?>

CHP'li Ağbaba: Erdoğan’ın aklı fikri para...

CHP'li Veli Ağbaba, Erdoğan’ın KKTC’ye yeni cumhurbaşkanlığı ve meclis binaları ve millet bahçesi yapılacağını ‘müjde’ olarak duyurmasını eleştirdi.

Siyaset - 5 yıl önce

 

CHP'li Veli Ağbaba, Erdoğan’ın KKTC’ye yeni cumhurbaşkanlığı ve meclis binaları ve millet bahçesi yapılacağını ‘müjde’ olarak duyurmasını eleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC’ye yeni cumhurbaşkanlığı ve meclis binaları ve millet bahçesi yapılacağını ‘müjde’ olarak duyurmasını eleştirdi.

“Recep Tayyip Erdoğan’ın aklı fikri paraya, ranta ve inşaata çalışıyor” diyen Ağbaba, “Ecevit’in şehitler vererek kurtardığı Kıbrıs’a beton saray dikmeye çalışıyor. Keşke Ecevit’in o anlayışından biraz feyz alabilse; milliyetçiliğinden, vatanseverliğinden feyz alabilse bunları yapmazdı. Recep Tayyip Erdoğan’ın aklı fikri paraya, ranta ve inşaata çalışıyor” diye konuştu.

Ağbaba şu ifadeleri kullandı:

“Gördüğü her yere bina dikmeye çalışıyor, gördüğü her yere saray dikmeye çalışıyor. Yazlık, kışlık, kaçak sarayı... Bunlar yetmiyor; bir de Kıbrıs’ta bir saray, külliye yapmaya çalışıyor. Türkiye’de yeşil bırakmadın, rant için yağmaladın. Lütfen Kıbrıs’tan elini çek."

''MÜTEAHHİTLERİ DE YANINDA GÖTÜRDÜ''

Erdoğan’ın Kıbrıs’a giderken müteahhitleri yanında götürdüğünü belirten Ağbaba, “Dün Azerbaycan’a götürdü müteahhitlerini, bugün Kıbrıs’a götürüyor. Amaç, Türkiye’deki ranttan sonra Kıbrıs’taki rantı da kendi yandaşlarına, ortaklarına rant sağlamak. Türkiye’yi mahvettin, Kıbrıs’a mahvetme.

Bu 5’li çete dedikleri, kendi cepleri için çalışmıyor bu 5’li çete; Recep Tayyip Erdoğan’a çalışıyor. Bilin ki saraylar onlara veriliyorsa bunun en büyük ortağı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kıbrıs'tan elini çek” düşüncesini dile getirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Demirören ve Ziraat Bankası'yla ilgili yeni iddia!

2021-07-17 20:30 - Gündem

Sedat Peker'in işaret ettiği İzmir'de büyük operasyon!

2021-07-17 18:47 - Gündem

Sedat Peker'den Hilal Kaplan tepkisi...

2021-07-15 22:00 - Gündem

Kurtuluş cinayetinde HTS kayıtlarında şok detaylar!

2021-07-14 10:11 - Gündem

Başarır'dan Soylu'ya: Her kayıp silah, bir cinayet...

2021-07-17 18:23 - Gündem

Sedat Peker, Fettah Tamince'yi işaret etti...

2021-07-15 19:04 - Gündem

Gaziantep'te aslan hayvanat bahçesinden kaçtı!

2021-07-15 15:13 - Gündem

Soylu'nun kuzeni, 15 liralık ürünü SGK'ya bin liraya satmış!

2021-07-16 10:43 - Gündem

Yılmaz Özdil, Sedat Peker'in silah iddialarını yazdı...

2021-07-15 08:54 - Gündem

Peker: Seçimi kaybettiğinizde tıpış tıpış gideceksiniz!

2021-07-13 19:46 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den, Erdoğan'a: Sen bizde 2 kuruş bulamadın, biz senin Bakanında 2 milyar lirayı ispatladık!

19:04 - Siyaset

Erdoğan'dan 'fon krizi' çıkışı: Yol haritamızı belirledik

19:02 - Siyaset

Ümit Özdağ: Bu soyguncu ruh, her bir Türk insanına zarar veriyor

18:27 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a: O şarlatanı ya sen durdur ya gelip biz durduracağız!

15:58 - Siyaset

YENİ Partili Meriç, Gaziantep'in baz istasyonu sorununu Meclis'e taşıdı

00:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: Bu soyguncu ruh, her bir Türk insanına zarar veriyor

18:27 - Siyaset

Soma'da maden ocağında göçük: 5 işçi hayatını kaybetti!

11:15 - Gündem

Eyüpsultan Belediyesi’ne operasyon: Başkan Özmen dahil 28 kişi gözaltında

08:46 - Asayiş

Hakem Yasin Kol gözaltına alındı!

06:11 - Spor

YENİ Partili Meriç, Gaziantep'in baz istasyonu sorununu Meclis'e taşıdı

00:08 - Siyaset